Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Šuica i Hadeze smatraju da su referendumi jako loša stvar
Tako ti je i s Britancima...Nisu ni znali za što glasuju...Sad znaju...To ti je sloboda....asilovski wrote:Istina, daš ljudima da glasaju i oni dovedu ovu vlašku kurvetinu u Briselred wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Začudio bi se koliki je moj kvocijent inteligencije...Volim ljude koji se drže da su iznad ostalih...Time otkrivate koliko snažno prikrivate svoje nedostatke i komplekse...Vi ljudi ste zapravo smiješni...marcellus wrote:zapravo osobe s tvojim ajkjuom ne bi trebale imati pravo glasared wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
red wolf-
2016-02-10
tebe da udari lopata ne bi znao mjesecima što se dogodilo, a ne da kontaš Britered wolf wrote:Tako ti je i s Britancima...Nisu ni znali za što glasuju...Sad znaju...To ti je sloboda....asilovski wrote:Istina, daš ljudima da glasaju i oni dovedu ovu vlašku kurvetinu u Briselred wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
Kermit-
2014-04-17
bez obzira na broj bodova ti si evidentno i bazično glupa osobared wolf wrote:Začudio bi se koliki je moj kvocijent inteligencije...Volim ljude koji se drže da su iznad ostalih...Time otkrivate koliko snažno prikrivate svoje nedostatke i komplekse...Vi ljudi ste zapravo smiješni...marcellus wrote:zapravo osobe s tvojim ajkjuom ne bi trebale imati pravo glasared wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
Kermit-
2014-04-17
Dopustili su da ih prevesla nacionalist Farage...Sad su se osvijestili...Kasno je za to...asilovski wrote:tebe da udari lopata ne bi znao mjesecima što se dogodilo, a ne da kontaš Britered wolf wrote:Tako ti je i s Britancima...Nisu ni znali za što glasuju...Sad znaju...To ti je sloboda....asilovski wrote:Istina, daš ljudima da glasaju i oni dovedu ovu vlašku kurvetinu u Briselred wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
red wolf-
2016-02-10
Suica i Plenković su pravi Titovi omladinci. Moze referendum ali ako udba vidi sto zaokružuju sunce im njihovo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U drugoj prilici bih se žalio adminima ovdje zbog ovog...Više neću. I njima je to valjda simpatično kako volite druge ljude ovdje omalovažavati...Ali, vidiš, objasniti ću ti neke stvari...Velika većina je željela da se ovo dogodi...Sad više nema prepreka za ono što se oduvijek sanjalo generacijama --> Ujedinjena Europa kao država...Tu je i mi je već osjećamo...Pa misli ti da sam ja glup ili štogod već...Ali, ja ću živjeti u Europi po mojoj mjeri, a ti...Što me briga za tebe...asilovski wrote:bez obzira na broj bodova ti si evidentno i bazično glupa osobared wolf wrote:Začudio bi se koliki je moj kvocijent inteligencije...Volim ljude koji se drže da su iznad ostalih...Time otkrivate koliko snažno prikrivate svoje nedostatke i komplekse...Vi ljudi ste zapravo smiješni...marcellus wrote:zapravo osobe s tvojim ajkjuom ne bi trebale imati pravo glasared wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
Last edited by red wolf on 24/6/2016, 18:54; edited 2 times in total
red wolf-
2016-02-10
eu poltrone je poklopilo jer sad je eu u osnovi nazi njemačka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja_333 wrote:Suica i Plenković su pravi Titovi omladinci. Moze referendum ali ako udba vidi sto zaokružuju sunce im njihovo..
šuica i plenković su govna
i ne baš mentalno stabilnaasilovski wrote:bez obzira na broj bodova ti si evidentno i bazično glupa osobared wolf wrote:Začudio bi se koliki je moj kvocijent inteligencije...Volim ljude koji se drže da su iznad ostalih...Time otkrivate koliko snažno prikrivate svoje nedostatke i komplekse...Vi ljudi ste zapravo smiješni...marcellus wrote:zapravo osobe s tvojim ajkjuom ne bi trebale imati pravo glasared wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
eu poltroni su danas ideološki osakaceni ....evo zamislite jednu Pusicku sa idejom jugoslavenstva prefarbanu kroz ideju eu a nema britanije unutra a njemačka dominantana .....sad ispada da navija za četvrti rajh.
KUžite ?
KUžite ?
2014-04-11
Da. Fujmarcellus wrote:kaja_333 wrote:Suica i Plenković su pravi Titovi omladinci. Moze referendum ali ako udba vidi sto zaokružuju sunce im njihovo..
2015-08-15
nisu oni glasali za izlazak radi faragea i love nego radi trpanja kozojeba preko brisela
Normalno ....a meni nije jasno šta se vi s njima opterecujete kad sam vam ja lipo da unaprid događaje iz buducnosti i ono možete se samo smijat svemu ovome.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Suica i Plenković su pravi Titovi omladinci. Moze referendum ali ako udba vidi sto zaokružuju sunce im njihovo..
2014-04-11
kako rekoh, osim toga vidi se da ti knjigu nisi držao u rukama nikada, osim možda za potpalured wolf wrote:Dopustili su da ih prevesla nacionalist Farage...Sad su se osvijestili...Kasno je za to...asilovski wrote:tebe da udari lopata ne bi znao mjesecima što se dogodilo, a ne da kontaš Britered wolf wrote:Tako ti je i s Britancima...Nisu ni znali za što glasuju...Sad znaju...To ti je sloboda....asilovski wrote:Istina, daš ljudima da glasaju i oni dovedu ovu vlašku kurvetinu u Briselred wolf wrote:Zapravo je u pravu...Daš ljudima previše slobode i oni naprave sranje...
Kermit-
2014-04-17
Simpatično izgleda ovo kad vama nacionalistima dojučerašnji heroji nacionalizma postaju govna...Stvarno smiješno...
red wolf-
2016-02-10
eu poltroni su danas dobili kuraz u guzhicu i to do balćaka.
nema brita u toj eu ....katastrofa ...šta je sad ta eu ?
NJemačka
a u pm hah ha hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaa
NJemačka
2014-04-11
Je, Šuica mi je zbilja heroina ..red wolf wrote:Simpatično izgleda ovo kad vama nacionalistima dojučerašnji heroji nacionalizma postaju govna...Stvarno smiješno...
2015-08-15
nacionalizam je umjetna tvorevina, koja potpuno nebitna za ovu priču, osim toga Boris nije nacionalista već eruditared wolf wrote:Simpatično izgleda ovo kad vama nacionalistima dojučerašnji heroji nacionalizma postaju govna...Stvarno smiješno...
Kermit-
2014-04-17
Volio sam i volim filozofe...Duhovne knjige također...Političke...Sve pomalo...asilovski wrote:kako rekoh, osim toga vidi se da ti knjigu nisi držao u rukama nikada, osim možda za potpalured wolf wrote:Dopustili su da ih prevesla nacionalist Farage...Sad su se osvijestili...Kasno je za to...asilovski wrote:tebe da udari lopata ne bi znao mjesecima što se dogodilo, a ne da kontaš Britered wolf wrote:Tako ti je i s Britancima...Nisu ni znali za što glasuju...Sad znaju...To ti je sloboda....asilovski wrote:
Istina, daš ljudima da glasaju i oni dovedu ovu vlašku kurvetinu u Brisel
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:eu poltroni su danas dobili kuraz u guzhicu i to do balćaka.
NJemačka
pa njemci neće izać iz EU samo će uvest dojčmarku kad ode baba i dođe AFD na vlast a to je za ove u briselu još gore
Similar topics
» Google interno: Zabrana Huaweija je loša stvar, može nam stvoriti konkurenciju
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» ANALIZA Oslabljena Merkel je jako loša vijest za Balkan
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
Page 3 of 6