ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nit smrdi, nit miriši

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Nit smrdi, nit miriši - Page 2 Empty Re: Nit smrdi, nit miriši

Post by Guest 21/6/2016, 14:17

IvyTeasdale wrote:No,dobro,oni su ionako svi slicni i blisko razmisljaju o najbitnijim stvarima,prvenstveno o osobnom probitku i interesu..sve su ostalo nebitne nijanse..kao da smo zaista samostalni i nezavisni..i to ne od Kolice,vec od puno prije..sto se nekima ne sviđa,ali tako je ;-)
Ae, ae! :20 :h5  Rijetki će to reći. brush

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 14:25

IvyTeasdale wrote:
Noor wrote:
IvyTeasdale wrote:No,dobro,oni su ionako svi slicni i blisko razmisljaju o najbitnijim stvarima,prvenstveno o osobnom probitku i interesu..sve su ostalo nebitne nijanse..kao da smo zaista samostalni i nezavisni..i to ne od Kolice,vec od puno prije..sto se nekima ne sviđa,ali tako je ;-)

tako je megi..ne bi smranader...a ne bi to ni mutavi
svi,rekoh...cast iznimkama..;-)

Kraće rečeno, džaba se krečilo!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 21/6/2016, 14:35

Regoč wrote:Možete muljati koliko želite, ali jasno je da se hajka digla kako bi se zaštitila jugožgadija koja ovaj napaćeni narod i njegovu zemlju nikada nije ispustila iz svojih zločinačkih pipakah.

jugožgadija i interesi buzina

ovaj mandžurijski kandidat bi da postane premijer mogao biti jedino drugi otpravnik poslova američke ambasade

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 14:37

Tak je to kad si plantaža, moraš slušat gubernatora.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 21/6/2016, 14:38

HDZ se okrenuo alternativnim metodama liječenja.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus 21/6/2016, 14:44

"Sad ce vam HDZ preuzeti Plenkovic koji jucer u Dnevniku kaze da ce se HDZ pozicirati u politickom centru(centru centra,a ne na desnom centru),da HDZ mora postati stranka POMIRBE,stranka koju nece interesirati proslost,itd,itd...dakle,tipicna masonska filijala a ne domoljubna stranka.
Inace,taj isti Plenkovic je Marijanu Petir ostro napao i histerizirao zbog toga sto je ona zatrazila prijem kod predsjednika EU parlamenta,Martina Shultza,s namjerom da ga zamoli da putem EU parlamenta izvrsi pritisak na Srbiju s ciljem humanijeg odnosa prema Veljku Maricu u srbijanskom kazamatu(uskracivalu su mu.lijekove iakoje tesko.bolestan covjek).
Marijanu Petir je bijesno napao da zasto.je to uradila jer Njemacka(!) ne zeli da radimo pritisak na Srbiju.
No,kada je M.Shultz pristao na taj prijedlog,taj isti Plenkovic je ustao i rekao mu:"Hvala gosp.predsjednice!,bas smo se tome nadali!",te preuzeo sve zasluge za taj plemeniti cilj Marijane Petrir.
(Ovo mi je M.Petir osobno ispricala,a za razliku od Plenkovica,ona je casna osoba koja ne laze)
Taj primjer pokazuje kakav je karakter Plenkovica i koliko mu 'znace' hrvatski branitelji u zivotu i politici,a jucerasnja izjava da mu je Sanaderova doktrina puno bliza od Tudjmanove.
Eto,sto ste trazili to ste i dobili,sad cemo uistinu postati pravi masonsko-Udbaski poligon jer ce biti sasvim svjedno tko ce vladati Hrvatskom posto ce SDP i HDZ biti dva lica iste kovanice."

jedan status s fejsa

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 14:46

Počelo je s opanjkavanjem. Vasini psi laju overtime.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 21/6/2016, 14:50

Regoč wrote:Možete muljati koliko želite, ali jasno je da se hajka digla kako bi se zaštitila jugožgadija koja ovaj napaćeni narod i njegovu zemlju nikada nije ispustila iz svojih zločinačkih pipakah.
i nikada neće ispustit, evo zaključili smo kako je Šeks uzrok istočnog grijeha i nitko ništa ne poduzima, neki dan si baš ti tvrdio kako mu UDB-a namješta i pakira. Ajmo se više dogovorit koje u UDB-i a tko u UltraUDB-i.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by jastreb 21/6/2016, 14:51

Eva wrote:Počelo je s opanjkavanjem. Vasini psi laju overtime.
Ej,Eva,jučer sam čitajući Jergovićev roman "Rod" naišao na zanimljiv podatak.

Jergoviće je pisao o uništavanju sarajevskog sefardskog templa 1941. godine,govoreći kako se do sada pisalo kako su Templ uništili ustaše i Nijemci,te kako je i sam pisao tako,sve dok ga na tu grešku nije upozorio povjesničar Zlatko Hasanbegović(!!!).

Roman je napisan negdje 2010,2011,dakle prije nego je Haso postao poznat.

Haso mu je tada ispričao kako je sefardski Templ uništen prije dolaska ustaša i Nijemaca na vlast u Sarajevu,te da su ga rušeći,uništavajući mozaike,pljačkajući,kidajući pergamente i Tore,menore,Davidova slova,potpuno obatalila domaća ološ sastavljena od domaćih muslimana i Cigana.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 14:54

Odličan članak , iako svaka druga rečenica ima "srbija". mislim da je srbija malo najmanje bitna(ali ok to je radi čitatelja dnevnog.hr)

inače ovo za plenkovića ostalo stoji 100%
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 14:59

jastreb wrote:

Jergoviće je pisao o uništavanju sarajevskog sefardskog templa 1941. godine,govoreći kako se do sada pisalo kako su Templ uništili ustaše i Nijemci,te kako je i sam pisao tako,sve dok ga na tu grešku nije upozorio povjesničar Zlatko Hasanbegović(!!!).

Haso mu je tada ispričao kako je sefardski Templ uništen prije dolaska ustaša i Nijemaca na vlast u Sarajevu,te da su ga rušeći,uništavajući mozaike,pljačkajući,kidajući pergamente i Tore,menore,Davidova slova,potpuno obatalila domaća ološ sastavljena od domaćih muslimana i Cigana.

Ne znam za to. Malo mi je to čudno, jer znam pouzdano da su Sarajevsku Hagadu spasili upravo Muslimani, i to Derviš Korkut koji je bio kustos muzeja. Hagadu je iznio i sakrio u džamiji u Visokom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 21/6/2016, 15:02

Eva wrote:
jastreb wrote:

Ne znam za to. Malo mi je to čudno, jer znam pouzdano da su Sarajevsku Hagadu spasili upravo Muslimani, i to Derviš Korkut  koji je bio kustos muzeja. Hagadu je iznio i sakrio u džamiji u Visokom.
To je aškenaska sinagoga,koju su u doba AU sagradili doseljeni Židovi bohatijeg sloja.

Stari Templ pripadao je sefardima,koji su tu doseljeni u doba Turaka i bili su uglavnom sirotinja.

Stari Sefardi i doseljeni Aškenazi u Sarajevu se nisu međusobno fermali,pa su doseljenici sagradili novu bogomolju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus 21/6/2016, 15:03

deda hipster wrote:
Marcel Holjevac wrote:Dokazao se kao eurofil
a što bi trebao biti, eurofob? zalagati se za izlazak iz EU, bankrot, te udruživanje s Rusijom?

što konkretno ti i Bujanec želite?

za Bujaneca ne znam, pitaj dilera. Ja znam što ja želim. Državu u kojoj će politiku voditi ljudi izabrani na izborima, ne us ambasada. Državu u kojoj pravosuđe neće biti gnojni čir i udbaška ekspozitura. Državu u kojoj mediji neće biti mafija koja će namontiravati nepoćudnima afere. Državu u kojoj Cvitan i Bajić neće biti javni tužitelji. Državu u kojoj Manolić neće biti ugledna starina nego ratni zločinac, kao i glavaš i ekipa. Državu u kojoj ravantelja tajne službe neće morati amenovati drugi otpravnik poslova u Buzinu. Državu u kojoj javne firme neće biti leglo korupcije i uhljebljenog nakota. Država u kojoj će se za prodaju ugovorom prijava kod DORH-a i rentanje ministara po satu kažnjavati zakonom, a ne zataškavati kao afera. Državu koja neće reketariti poduzetnike. Državu koju investitori neće zaobilaziti u širokom luku jer znaju kakvo je pravosuđe. Državu čija će vlada štititi intererese države, a ne briselskog namjesnika.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 15:03

Pa ja znam za našu. Ovo moram pitat, ni mi poznato, a nisam čitala taj roman.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 21/6/2016, 15:04

Eva wrote:Pa ja znam za našu. Ovo moram pitat, ni mi poznato, a nisam čitala taj roman.
Pitaj. Ni ja nisam znao o tome.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus 21/6/2016, 15:04

preko_vode_do_slobode wrote:Odličan članak , iako svaka druga rečenica ima "srbija". mislim da je srbija malo najmanje bitna(ali ok to je radi čitatelja dnevnog.hr)

bitna je, jer je Karamarko pao najviše radi kočenja puta srbije u eu. Ameri to ne žele, Brisel još manje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 15:05

marcellus wrote:
deda hipster wrote:
Marcel Holjevac wrote:Dokazao se kao eurofil
a što bi trebao biti, eurofob? zalagati se za izlazak iz EU, bankrot, te udruživanje s Rusijom?

što konkretno ti i Bujanec želite?

za Bujaneca ne znam, pitaj dilera. Ja znam što ja želim. Državu u kojoj će politiku voditi ljudi izabrani na izborima, ne us ambasada. Državu u kojoj pravosuđe neće biti gnojni čir i udbaška ekspozitura. Državu u kojoj mediji neće biti mafija koja će namontiravati nepoćudnima afere. Državu u kojoj Cvitan i Bajić neće biti javni tužitelji. Državu u kojoj Manolić neće biti ugledna starina nego ratni zločinac, kao i glavaš i ekipa. Državu u kojoj ravantelja tajne službe neće morati amenovati drugi otpravnik poslova u Buzinu. Državu u kojoj javne firme neće biti leglo korupcije i uhljebljenog nakota. Država u kojoj će se za prodaju ugovorom prijava kod DORH-a i rentanje ministara po satu kažnjavati zakonom, a ne zataškavati kao afera. Državu koja neće reketariti poduzetnike. Državu koju investitori neće zaobilaziti u širokom luku jer znaju kakvo je pravosuđe. Državu čija će vlada štititi intererese države, a ne briselskog namjesnika.

Ukratko HR bez HDZ-a i SDP-a. Pa kaj ne veliš tak?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 21/6/2016, 15:05

udba wrote:
i nikada neće ispustit, evo zaključili smo kako je Šeks uzrok istočnog grijeha i nitko ništa ne poduzima, neki dan si baš ti tvrdio kako mu UDB-a namješta i pakira. Ajmo se više dogovorit koje u UDB-i a tko u UltraUDB-i.

agent sova nije, i nikad nije bio, član UDBA-e. Manolić se kune majkom.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 15:06

marcellus wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:Odličan članak , iako svaka druga rečenica ima "srbija". mislim da je srbija malo najmanje bitna(ali ok to je radi čitatelja dnevnog.hr)

bitna je, jer je Karamarko pao najviše radi kočenja puta srbije u eu. Ameri to ne žele, Brisel još manje.

On je pao jer je glup. Da je imal mrvicu plavušine pameti i on bi spikal engleski i bil s Amerima u dealu. Ovak je prošel kao i ona tuka pipl mast trast az.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/6/2016, 15:07

jastreb wrote:
Eva wrote:Pa ja znam za našu. Ovo moram pitat, ni mi poznato, a nisam čitala taj roman.
Pitaj. Ni ja nisam znao o tome.

Na zapovijed, gospodaru:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 21/6/2016, 15:10

marcellus wrote:
udba wrote:

agent sova nije, i nikad nije bio, član UDBA-e. Manolić se kune majkom.
Ja sam to isto reko ali u krivom tajmingu. Optužilo me da sam udbaš koji podmeće Sovi, ne da mi se tražit temu.

(nikad nisam podmeto Sovi)
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics