kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
Page 1 of 1
kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kerum-objasnio-zasto-je-smijenio-covjeka-rekao-je-kolegi-da-mu-smrdi-iz-usta/2191685.aspx?index_ref=read_more_d
jebiga tu se ne poštuje ni razmak od 1,5 metara, niti maska da bi se stavila... niti stručak peršina da bi se izgriza nakon kojeg česna bijelog luka...
jebiga tu se ne poštuje ni razmak od 1,5 metara, niti maska da bi se stavila... niti stručak peršina da bi se izgriza nakon kojeg česna bijelog luka...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
Grubšić kaza da mu smrdi iz usta. Pa ne možeš tako s ljudima, to je rasna diskriminacija.
splite grade sto si posta nediljeti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: kerum, skinija kolegu jer je kolegu po rasnoj osnovi napao da mu smrdi iz usta
keruma izabrati za wc boya
nek tamo snifa tko se posro di ne treba
nek tamo snifa tko se posro di ne treba
kolega MIKA šta ima u sisku
jel slavimo dan antifašističke borbe
ili ne?
ili ne?
ja sam u organizacijskom odboru...ikićka je moja najbolja prijateljica, tak da ću se ove godine podružiti sa najmilijim mi predsjednikom... ako odem na brač postoji velika vjerojatnost i da konvertiram i ubacim se u vaše redove... jbg pošto vas ne smijemo i ne želimo fizički dezintegrirati, morat ćemo vas preodgojiti a to je jedino moguće da se infiltriramo u vaše redove.... evo ja krećem od svoje drage gradonačelnice, koja mi je prošle godine makar sam joj bio trn u oku, sredila posao u jednoj gradskoj firmi... ;), i meni i sinovima i supruzi...Sora wrote:kolega MIKA šta ima u sisku
ili ne?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Similar topics
» Jurica Pavicic tvrdi:U drugom krugu Kerum i kandidat HDZ-a Mihanovic.Kerum favorit.On e splitski Trump
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Njemačka u šoku : AfD skinija ljevičarskog premijera u Tiriškoj
» Zagreb smrdi
» Pariz smrdi
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Njemačka u šoku : AfD skinija ljevičarskog premijera u Tiriškoj
» Zagreb smrdi
» Pariz smrdi
Page 1 of 1