ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković večeras preuzima HDZ

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 4 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by dijagram Mon 20 Jun - 18:41

Onda bi dosao tereci, pa cetvrti, peti,...
Fénix wrote:
dijagram wrote:Svi predsjednici HDZ-a od 2000 bili su pogresni ljudi.
Popis se samo siri.
Nista novo.
Uzmi samo u obzir na kakav način su došli do pozicije. Od početka to ne štima. Najvažniji je u cijeloj priči onaj koji je bio i najduži, Ivo Sanader. Čuveni stranački izbori, Osijek exapandables Glava(kasnije otpisan od Ive) s Borbašem i njegovi štemeri iznijeli Sanaderovo "poštenje", dr. Ivo nakon Račana i efendije Mesića prodavao i izdavao Hrvatsku punim gasom zbog EUSSR-a, doslovno na koljenima stalno plakao i molio za ulazak a svi zemlju našutali, ispljuvali i ponizili umjesto da je radio posao punom parom koji je non stop morao raditi neovisno o pregovorima. Onda dođe spika glas za Đapića glas za SDP, kroz koalicije izbrisali HSS i HSLS i sl. Samo gazi!
On ode, ostavi sranja, dođe Jaca i ekipa pa ko Jude ga se odreknu. Ode Jaca nakon što je Karamarko isto sredio(Jaca ode i Yusipu ako treba samo da bude "bilo kuda guzica puna love svuda") i sad dokle su došli i na kakav način? Nema blagoslova u tome što bi stara narodna rekla, nema! Stanje u zemlji to jasno govori. Sve su sjebali pri tome zaboravljajući u svojem svijetu kako su i sebe uništili i MOST je samo produkt toga.
Takav mentalitet.
U ZP osijek u vrijeme rata svi bi bili tako ponizni, servilni aktualnom zapovjedniku.
Kada bi ga zasmijenio drugi nastalo bi natjecanje u ismijavanju, pljuvanju bivseg, a velicalo se i uvlacilo aktualnom.
Onda bi dosao treci, pa cetvrti,..peti,...uvijejk ista prica.

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 4 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by neva Mon 20 Jun - 18:42

marcellus wrote:naravno, ali eto on je pristojan i fin, nije ko karamarko. Haha, da. Nek probaju s tim nikogovićem dobit izbore, ni pol njihovih članova neće glasat za njega, ostalima je bitno da su skinuli prijetnju svojim interesima u vidu karamarka i haseta, za plenkovića ih ladno boli kurac i nikad neće glasati za njega.
presmiješan si, totalno ignoriraš prethodna iskustva s promjenama na čelu HDZ-a, oni svakog oduševljeno prihvate i momentalno se izvrnu pred njim na leđa mašući repom :D

ako su bez grča mogli prihvatiti tipa koji je s Manolićem i Mesićem otpilio Tuđmana, osnovao novu stranku i godinama bio Stipi, kojeg HDZ mrzi više od kuge, 'mali od kužine', onda su fkt u stanju oduševljeno prihvatiti zbilja svakoga, pa i Plenkovića
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 18:44

dijagram wrote:za sve ste vi pravnici krivi, najveca mafija:)
Smiješno zvuči, ali njih držim kao najveće krivce za sve kad zbrojim i oduzmem. Osobno sam imao prilike se uvjeriti što rade stečajni upravitelji i kako se ponašaju prema onome što je u stečaju.
Zadnjih 10-ak godina svi pričaju samo o političkoj volji, a na osnovama politike i gospodarstva u srednjoj školi djeca uče kako trodioba vlasti svaka zasebno i NEOVISNO funkcionira. Znači "politička volja + sudska vlast = pravda", a "Sudska vlast = katastrofa i potop"? Imamo mi jako gadnih psihičkih problema kao ljudi. Štoviše, politika je prije nekoliko dana izabrala ustavne suce. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 20 Jun - 18:46

Fénix wrote:
Smiješno zvuči, ali njih držim kao najveće krivce za sve kad zbrojim i oduzmem. Osobno sam imao prilike se uvjeriti što rade stečajni upravitelji i kako se ponašaju prema onome što je u stečaju.
Zadnjih 10-ak godina svi pričaju samo o političkoj volji, a na osnovama politike i gospodarstva u srednjoj školi djeca uče kako trodioba vlasti svaka zasebno i NEOVISNO funkcionira. Znači "politička volja + sudska vlast = pravda", a "Sudska vlast = katastrofa i potop"? Imamo mi jako gadnih psihičkih problema kao ljudi. Štoviše, politika je prije nekoliko dana izabrala ustavne suce. Basketball
Naravno.
Evo, umzi recimo ovog asilu.
Sto bi covjek s nekim takvim.
Mozda se oblokati,al ja ne pijem pa nista ni od toga:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 19:08

dijagram wrote:
Fénix wrote:
Naravno.
Haha, a ti njega baš voliš. :D

Da su bar pravnici radili cijelo vrijeme svoj posao brutalno, totalni pritisak bi došao na politiku i korumpiranu birokraciju koja se reformira 16 godina. Ipak, ni čuti ni vidjeti za reformu, a ovo prvo ništa. Davno bi i Ribić, Sever i co. svirali qurcu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 Mon 20 Jun - 19:09

i ne razumijem još jedno.
Gdje su sad silni HDZ-ovi talenti za politiku?
Što je sa Jandrokovićem,lukavcem briljantnog uma?
Što je sa Milinovićem,ginekologom sa utezima,Sanaderovim portirom pred bolnicom kad je Ivo bio prehlađen?
Što je sa gurmanom Šukerom,čovjekom koji bi u svoj silos mogao strpati cijeloga janjca?
Što je sa Kaljmetom,bivšim ministrom "nemam ja pojma"?
Zar ni jedan od njih nije sposoban zamijeniti Karamarka?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by udba Mon 20 Jun - 19:10

Fénix wrote: Da su bar pravnici radili cijelo vrijeme svoj posao brutalno, totalni pritisak bi došao na politiku i korumpiranu birokraciju koja se reformira 16 godina. Ipak, ni čuti ni vidjeti za reformu, a ovo prvo ništa. Davno bi i Ribić, Sever i co. svirali qurcu.
Pravnici i žive od birokracije. Čim više pristojbi, obrazaca, članaka, molbi i izjava o kojima puk vulgaris nema pojma, to je njihova blagajna punija.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 20 Jun - 19:11

Fénix wrote:
dijagram wrote:
Fénix wrote:
Naravno.
Haha, a ti njega baš voliš. :D

Da su bar pravnici radili cijelo vrijeme svoj posao brutalno, totalni pritisak bi došao na politiku i korumpiranu birokraciju koja se reformira 16 godina. Ipak, ni čuti ni vidjeti za reformu, a ovo prvo ništa. Davno bi i Ribić, Sever i co. svirali qurcu.
Jedan od onih s kojim se moze zafrkavati.
Malo je napet pa ga redovito opustam:)
Glede sudstva, sve je ostalo kao 89.
Isti kadrovi, tek se malo zarotirali.
Nije to ni moglo bolje ispasti.

Last edited by dijagram on Mon 20 Jun - 19:11; edited 1 time in total
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by udba Mon 20 Jun - 19:11

vili40 wrote:i ne razumijem još jedno.
Što je sa Milinovićem,ginekologom sa utezima,Sanaderovim portirom pred bolnicom kad je Ivo bio prehlađen?
Što je sa gurmanom Šukerom,čovjekom koji bi u svoj silos mogao strpati cijeloga janjca?
To su pozadinci koji ne idu u isturene linije ne idu. Ja bih vratio Pašalića i Canjugu, a nije ni loš onaj koji se preziva ko Sloba.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by vili40 Mon 20 Jun - 19:13

udba wrote:
To su pozadinci koji ne idu u isturene linije ne idu. Ja bih vratio Pašalića i Canjugu, a nije ni loš onaj koji se preziva ko Sloba.
ah da na Slobu sam zaboravio,pa to bi bio pravi čovjek.Taj isto srači poštenjem i povjerenjem. :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 19:15

udba wrote:
Fénix wrote: Da su bar pravnici radili cijelo vrijeme svoj posao brutalno, totalni pritisak bi došao na politiku i korumpiranu birokraciju koja se reformira 16 godina. Ipak, ni čuti ni vidjeti za reformu, a ovo prvo ništa. Davno bi i Ribić, Sever i co. svirali qurcu.
Pravnici i žive od birokracije. Čim više pristojbi, obrazaca, članaka, molbi i izjava o kojima puk vulgaris nema pojma, to je njihova blagajna punija.
Da su ti isti pravnici pošteni i pravedni(a smijurija su teška kad gledaš trgovačke sudove, županijske ove-one sudove), ne mogu da ne budu plaćeni. Plaćeni su i u ovom drlogu, ali uništavaju sve druge okolo sebe osim onih kojima pogoduju, isto kao i politika na vlasti i u Krčmi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 19:22

:D

Jandroković je na WikiLeaksu ako nisi znao. Vlastiti narod u ime faksiranih instrukcija iz strane ambasade rastura. lol!

Veleposlanik RH u Sarajevu lani se u Oslobođenju razmeće kako je prvi čestitao Željku Komšiću na izbornoj “pobjedi” i daje protuustavne izjave na koje, unatoč pismenim prosvjedima, nisu reagirali ni Vlada ni Ministarstvo ni nadležni saborski odbori. Zahvaljujući WikiLeaksu prošlog smo mjeseca doznali kako je Stuart Jones, zamjenik pomoćnika državne tajnice SAD-a Hillary Clinton, potkraj 2009. u razgovoru s ministrom Jandrokovićem “odao priznanje nastojanjima Zagreba da obeshrabri rasprave koje se tiču trećeg entiteta”. Službeni bi se Zagreb, dakle, nimalo karikirano mogao prikazati kao pohvaljeni američki policajac koji bdije nad time da Hrvati, pored postojeća dva, srpskog i bošnjačkog, ne bi tražili i svoj entitet.
Dobar mali. flower
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 Mon 20 Jun - 19:32

u svakom slučaju svaka čast mostovcima koji su razgolitili HDZ i pokazali njihovo pravo stanje.
Sad nek idu sa SDP-om da skinu poklopac i sa njihove septičke jame.
Mostu opet moj glas,stvarno su ga zaslužili.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by udba Mon 20 Jun - 19:41

vili40 wrote:u svakom slučaju svaka čast mostovcima koji su razgolitili HDZ i pokazali njihovo pravo stanje.
Stari moj ako se HDZ i SDP ujedine dobit ćete tajfun F4, taj lomi sve pred sobom, dobit ćete ono biće koje je ubilo Supermana u Superman vs Batman, polako s tim Mostom, ako veliki popizde završićemo ko Grci s 50% PDV-a. HDZ i SDP bar znaju gdje se možemo povoljno zadužiti.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 20 Jun - 19:44

udba wrote:
Stari moj ako se HDZ i SDP ujedine dobit ćete tajfun F4
Pa to jr ujedinjavanje već započelo preko Josipovića i Kosorice.

Njima i je cilj okupiti što više disidenata iz obje stranke.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 19:55

jastreb wrote:
udba wrote:
Stari moj ako se HDZ i SDP ujedine dobit ćete tajfun F4
Pa to jr ujedinjavanje već započelo preko Josipovića i Kosorice.

Njima i je cilj okupiti što više disidenata iz obje stranke.
Oni su u startu pročitana knjiga. Održavanje istog stanja HDZ i SDP uz retardaciju ljudi kako su drugačiji. Niti Yusip valja, a kamoli Jaca.

Jedno je okupiti disidente koji nemaju veze s periodom prije 1990. i koji nisu titoslavski divljaci, homoliberlne nakaze te pošto provizija za prodaju HR. Proći će još jako puno vremena a i onda je pitanje može li se naći dostojna ekipa jer mlađi ljudi se odgajaju kao goveda od elita, a ne osobe koje su ostavljale kroz povijest tragove u nacionalnim državama. Plenkovića i vidim kao jednog od takvih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 20 Jun - 20:11

asilovski wrote:
Fénix wrote:
asilovski wrote:
Fénix wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:lik je kao dobar sa Piculom i SDPom tamo u EU parlamentu. mislim koji kurac? SDPovac kao predsjednik HDZa..

ok mogu shvatiti da se rješavaju Karamarka, ali treba izabraniti jednog kvalitetnog ali ugodnijeg desničara, recimo Brkić mi se čini idealan.

Lik je idealan za šefa HDZa, samo za razliku od Karamarka Brkić je pun kurac ugodniji u javnosti.. em je bivši specijalac, em je inteligentan, isto tako lik je ugodan , nije mutav, ali opet i fighter..

kakav Plenković, po čemu je Plenković u HDZu a nije u HNSu ili SDPu?
Obično kastrirano američko pseto. To ti je on. Kad sam ga slušao oko napada u Briselu, frajer priča homoliberalne spike. S takvima bi u povijesti sve ratove izgubio. Lider čega će biti on, pičke materine? Ni toga ne može biti. Mali Sanader eto što je on.
Manolić treba doći, ima iskustvo, znanje, pamet a i radio je sa barem pola rukovodstva Hadezea, posebice sa Šekijem on mu je bio mezimče
Treba doći čizma i batina, dići standarde na one od prije 200-300 godina pa da vidimo stoko tko se usudi kmečati državi jer mu lokva vode smeta a ne želi je sam pomesti.
ako možeš treba bježati, jer nema tu nikoga, ne psotoje osnovne institucije od dorh-a, policije, sudova, ovo je septička jama gdje 50 kriminalaca drži cijeli narod kao taoce samo što 50% talaca podržava svoje otmičare

Stockholmski sindrom...trebali su ga po Hrvatima nazvati...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by melkior Mon 20 Jun - 23:12

preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx

mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?

Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
I što onda što Plenković preuzima HDZ? HDZ ne čini jedan čovjek. I da sam Bog Isus dođe i preuzme HDZ nema jebene teorijske šanse da glasam za HDZ.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 23:16

HarleenFrancesQ wrote:
marcellus wrote:naravno, ali eto on je pristojan i fin, nije ko karamarko. Haha, da. Nek probaju s tim nikogovićem dobit izbore, ni pol njihovih članova neće glasat za njega, ostalima je bitno da su skinuli prijetnju svojim interesima u vidu karamarka i haseta, za plenkovića ih ladno boli kurac i nikad neće glasati za njega.
presmiješan si, totalno ignoriraš prethodna iskustva s promjenama na čelu HDZ-a, oni svakog oduševljeno prihvate i momentalno se izvrnu pred njim na leđa mašući repom :D

ako su bez grča mogli prihvatiti tipa koji je s Manolićem i Mesićem otpilio Tuđmana, osnovao novu stranku i godinama bio Stipi, kojeg HDZ mrzi više od kuge, 'mali od kužine', onda su fkt u stanju oduševljeno prihvatiti zbilja svakoga, pa i Plenkovića

dobro desnica je paranoična i retardirana pa su popušili taj spin i difamaciju karamarka s mesićem, imbecilima pokažeš mesića i oni reže, tako se mesić i riješio karamarka. Preko svog nacionala, nakon što mu je ovaj ukinuo ured. No dobro karamarko je mesićev i mesić je karamarkov, i karamarko je manolićev jer ga je probao strpati u zatvor i posrat mu se na antifašizam. Jebeni desničar.

I sad će ta paranoična i imbecilna desnica umjesto karamarka dobit nekog tko stvarno i je kandidat udbe i agenta sove, svjetonazorski je lijevo od vesne pusić, a usput je pudlica SAD i EU, potpisao u europarlamentu osudu klerofašističke poljske vlade božemoj

2014-04-16

Back to top Go down

Post by melkior Mon 20 Jun - 23:16

vili40 wrote:u svakom slučaju svaka čast mostovcima koji su razgolitili HDZ i pokazali njihovo pravo stanje.
Da. Na predstojećim izborima treba glasati za Most tako da dobe još barem 10-ak mandata. SDP treba dobiti jednak broj mandata kao i prošli put, a HDZ treba doživjeti totalni potop. Pa neka sljedećih 7 mjeseci Božo Petrov jebe SDP.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 23:17

haha da heroji naroda razgolitili HDZ puštanjem spinova i miniranjem karamarka, a to što prodaju prijave u dorhu za novac i ministre po satu, jebo to, nije to sukob interesa, samo krivično djelo trgovanja utjecajem

al neće valjda orepić sam protiv sebe dignut prijavu ne?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics