Plenković večeras preuzima HDZ
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Plenković večeras preuzima HDZ
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?
Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?
Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
Guest- Guest
Re: Plenković večeras preuzima HDZ
...da ja od tog tipa nista od toga nisam cuo.....nije on meni bas simpatican.....pitanje je koliko hdz moze dobiti sa njim a koliko izgubiti.....preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
lik je kao dobar sa Piculom i SDPom tamo u EU parlamentu. mislim koji kurac? SDPovac kao predsjednik HDZa..
ok mogu shvatiti da se rješavaju Karamarka, ali treba izabraniti jednog kvalitetnog ali ugodnijeg desničara, recimo Brkić mi se čini idealan.
Lik je idealan za šefa HDZa, samo za razliku od Karamarka Brkić je pun kurac ugodniji u javnosti.. em je bivši specijalac, em je inteligentan, isto tako lik je ugodan , nije mutav, ali opet i fighter..
kakav Plenković, po čemu je Plenković u HDZu a nije u HNSu ili SDPu?
ok mogu shvatiti da se rješavaju Karamarka, ali treba izabraniti jednog kvalitetnog ali ugodnijeg desničara, recimo Brkić mi se čini idealan.
Lik je idealan za šefa HDZa, samo za razliku od Karamarka Brkić je pun kurac ugodniji u javnosti.. em je bivši specijalac, em je inteligentan, isto tako lik je ugodan , nije mutav, ali opet i fighter..
kakav Plenković, po čemu je Plenković u HDZu a nije u HNSu ili SDPu?
Guest- Guest
Plenković je halal approved od Buzina
Dobro Marc veli
Dobro Marc veli
2014-04-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
pa to sam ja davno napisao
koji odron od stranke božesačuvaj, možete vi reć da je karamarko mutav i potkapacitiran za ono što si je dao u zadatak, ali on je još jedino što je u toj interesnoj nakupini vrijedilo
koliko god HDZ bio sada zadnje vrime i dalje lopovsko-uhljebljena stranka, ali barem je bila desničarska stranka.. možda nije to idealna desnica, ali je za razliku od doba Sanadera postao desnica.
Sada sa sa Plenkovićem, postaju lijevi centar
Sada sa sa Plenkovićem, postaju lijevi centar
Guest- Guest
Ma mislim, problem baze, s Plenkovićem ili bez njega oni će u glas isto pobrati na izborima...Vaso je logistika
Kako je Karamarko došao, od nikuda praktički, tako će i otići...mada je pred 30 dana imao 99% podrške članstva, što govori o toj i takvoj organizaciji, obraz džon
Kako je Karamarko došao, od nikuda praktički, tako će i otići...mada je pred 30 dana imao 99% podrške članstva, što govori o toj i takvoj organizaciji, obraz džon
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Plenković je halal approved od Buzina
Dobro Marc veli
A kaj ste vi Hlebinci mislili da bu Haso rahmetli?
Nema ustašije dok ste dužni Židovima. Nein, nichts, verboten, keine Ustascha, ausverkauft.
Guest- Guest
HDZ je ispunio svoju misiju ostvarenjem neovisne Hrvatske ,a zadnji korak u tome bila je reintegracija Podunavlja.
I to je to.
HDZ je nakon toga ili trebao odstupiti,ili se reformirati,jer ovo što su nudili to su misli 19.stoljeća i to građanima jedne europske države ne treba.
HDZ je istrošena stranka,poput HSS-a kojem je mandat istekao još 1941.
Bolje da se raspuste.
I to je to.
HDZ je nakon toga ili trebao odstupiti,ili se reformirati,jer ovo što su nudili to su misli 19.stoljeća i to građanima jedne europske države ne treba.
Bolje da se raspuste.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:n_razbojnik wrote:Plenković je halal approved od Buzina
Dobro Marc veli
Nema ustašije dok ste dužni Židovima. Nein, nichts, verboten, keine Ustascha, ausverkauft.
Tebe će Hase oploditi, i to kad se najmanje nadaš
2014-04-15
marcellus wrote:koji odron od stranke božesačuvaj, možete vi reć da je karamarko mutav i potkapacitiran za ono što si je dao u zadatak, ali on je još jedino što je u toj interesnoj nakupini vrijedilo
Kome? Reciklažnom stroju.
Guest- Guest
Ipak misl da plenkovic nece biti predsjednik...hdz bi izgubio puno biraca desne provijencije a donio malo s lijeve...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
n_razbojnik wrote:Eva wrote:n_razbojnik wrote:Plenković je halal approved od Buzina
Dobro Marc veli
Tebe će Hase oploditi, i to kad se najmanje nadaš
Imam spiralu. Proizvodnja obustavljena.
Guest- Guest
jastreb wrote:HDZ je ispunio svoju misiju ostvarenjem neovisne Hrvatske ,a zadnji korak u tome bila je reintegracija Podunavlja.
I to je to.
Bolje da se raspuste.
pa taj HDZ iz 90tih i jest državotvorni HDZ, skupila se ekipa domoljuba i stručnjaka , pobjedili su rat.. Hrvatska je jedina zemlja zadnjih 25godina koja je uspila ugušiti pobunu do kraja.. diplomacija, ekonomija (ok bilo je minusa) ali obavili su..
nakon 90tih, HDZ je stranka lopova i uhljeba, nisu se reformirali u modernu Orbanovsku desnicu, iako je bilo naznaka..
Guest- Guest
marcellus wrote:agent sova zadovoljan
Izdao je naredbu - Karamarko noćas mora pasti....-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
nije u redu da zbog jedne greske , koja i nije njegova , napusti kormilo
ipak je on 6x pobijedio SDP zaredom
moze i 7
moze i 7
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnikadebotoijusto wrote:najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
moze i 7
2014-04-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Večeras...
» VECERAS
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Večeras...
» VECERAS
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
Page 1 of 5