ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković večeras preuzima HDZ

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 2 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by n_razbojnik Mon 20 Jun - 16:51

debotoijusto wrote:najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
nije u redu da zbog jedne greske , koja i nije njegova , napusti kormilo
ipak je on 6x pobijedio SDP zaredom
moze i 7
vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta :^0 ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnika

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 2 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by Kermit Mon 20 Jun - 16:53

preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx

mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?

Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjesto
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by debotoijusto Mon 20 Jun - 17:00

n_razbojnik wrote:
moze i 7
vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta  :^0 ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnika

Gospodin Petrov i ja smo u svakodnevnom kontaktu, ali eto, ako nije znao da je Milijan Brkić kandidat Domoljubne koalicije za ministra branitelja, sada zna.

tako je govorio drzavnik covik i balota , sve u jednom
a zna znanje...i zato bas karamarko , zalog za bolju HR
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:09

n_razbojnik wrote:Ma mislim, problem baze, s Plenkovićem ili bez njega oni će u glas isto pobrati na izborima...Vaso je logistika

Kako je Karamarko došao, od nikuda praktički, tako će i otići...mada je pred 30 dana imao 99% podrške članstva, što govori o toj i takvoj organizaciji, obraz džon

baš, odron i šljam od stranke, politika stranke se mijenja za 180 stupnjeva preko noći al ono neeeećeeemo da se vrati Milanović

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:10

asilovski wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx

mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?

Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjesto

dobro njemu niko neće namontiravat afere

2014-04-16

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 20 Jun - 17:11

Za HDZ je najbolje da se raspusti.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:16

n_razbojnik wrote:
moze i 7
vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta  :^0 ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnika

90 000

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:16

toliko ih je nedavno glasalo za Karamarka na unutarstranačkim izborima.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:20

Ono mandžurijski jebeni kandidat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 20 Jun - 17:21

Eva wrote:
n_razbojnik wrote:Plenković je halal approved od Buzina

Dobro Marc veli

A kaj ste vi Hlebinci mislili da bu Haso rahmetli? Plenković večeras preuzima HDZ - Page 2 1f600

Nema ustašije dok ste dužni Židovima. Nein, nichts, verboten, keine Ustascha, ausverkauft. lol!
Joj daj ne prdi...duzni su i drugi nama....ako se kome ne svidja nogom u dupe..i zabrana ulaska moze samo izaci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 17:23

Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Brain32 Mon 20 Jun - 17:24

preko_vode_do_slobode wrote:koliko god HDZ bio sada zadnje vrime i dalje lopovsko-uhljebljena stranka, ali barem je bila desničarska stranka.. 
Papirnata...hopsanje na Thompsona pred biračima ne čini desnicu...to je i Pedja pokazao :D
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:25

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.

HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 20 Jun - 17:27

MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by neva Mon 20 Jun - 17:33

marcellus wrote:HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e
OMG :D po tvojoj bisernoj logici, onaj Žuljević Klica zreo je za beatifikaciju, pravi svetac i dobričina, jer gle samo kolikim se lošim ljudima on zamjerio, toliko da su ga čak i za glavu skratili

no, ne može ti se poreći jedna doza zabrijanog, ali romantičnog donkihotizma, uvijek braniš totalno neobranjive hadezeove muljatore i krimose :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva Mon 20 Jun - 17:36

vuksadinare wrote:A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...
više sam za Brkića, on mi izgleda bliži, 'narodskiji' čovjek za široku populističku stranku-pokret kao što je HDZ i tu se dobro snalazi, mislim da je još prerano za 'svilenog' Plenkovića
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 17:39

asilovski wrote:

ž

zato je i smjenjen Karamarko, smjenila ga USA ambasada i instalirala im Plenkovića.. a ovaj mislio glumiti Orbana uvalilo mu do grla..

sve jedno, ovo sa Plenkovićem je dno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:42

HarleenFrancesQ wrote:
marcellus wrote:HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e
OMG :D po tvojoj bisernoj logici, onaj Žuljević Klica zreo je za beatifikaciju, pravi svetac i dobričina, jer gle samo kolikim se lošim ljudima on zamjerio, toliko da su ga čak i za glavu skratili

no, ne može ti se poreći jedna doza zabrijanog, ali romantičnog donkihotizma, uvijek braniš totalno neobranjive hadezeove muljatore i krimose :)

pa čuj ratni zločinci od glavaša do manolića su se udružili protiv njega, + jelena kos-lorvić, agent sova šeks, itd.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by v_vlado Mon 20 Jun - 17:42

I mene to zabrinjava.....
Najveći ulizice i govna od ljudi.....
Neće valjda sad bit bolji,???!!!...a kome ćemo jebat sve po spisku.?!
.....nisam ni fan onih drugih.,oni su nesposobni ...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 20 Jun - 17:44

preko_vode_do_slobode wrote:
asilovski wrote:

ž

zato je i smjenjen Karamarko, smjenila ga USA ambasada i instalirala im Plenkovića.. a ovaj mislio glumiti Orbana uvalilo mu do grla..

sve jedno, ovo sa Plenkovićem je dno

naravno, ali eto on je pristojan i fin, nije ko karamarko. Haha, da. Nek probaju s tim nikogovićem dobit izbore, ni pol njihovih članova neće glasat za njega, ostalima je bitno da su skinuli prijetnju svojim interesima u vidu karamarka i haseta, za plenkovića ih ladno boli kurac i nikad neće glasati za njega.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Mon 20 Jun - 17:45

vuksadinare wrote:
A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...

Savrseno me ne zanima sto je ponudio ili kakav je o covjeku opceniti nekakav stav. Iznosim stritkno osobni stav. O liku nezna nitko nista pa se pisu gluposti o tajnim agentima itd sranja...on je covjek od ovoga on je covjek od onoga blablabla. Svako ima pravo na svoje misljenje neka misli tko sto hoce jbg.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics