Plenković večeras preuzima HDZ
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plenković večeras preuzima HDZ
vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnikadebotoijusto wrote:najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
nije u redu da zbog jedne greske , koja i nije njegova , napusti kormilo
ipak je on 6x pobijedio SDP zaredom
moze i 7
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjestopreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?
Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
Kermit-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnikadebotoijusto wrote:najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
moze i 7
Gospodin Petrov i ja smo u svakodnevnom kontaktu, ali eto, ako nije znao da je Milijan Brkić kandidat Domoljubne koalicije za ministra branitelja, sada zna.
tako je govorio drzavnik covik i balota , sve u jednom
a zna znanje...i zato bas karamarko , zalog za bolju HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
n_razbojnik wrote:Ma mislim, problem baze, s Plenkovićem ili bez njega oni će u glas isto pobrati na izborima...Vaso je logistika
Kako je Karamarko došao, od nikuda praktički, tako će i otići...mada je pred 30 dana imao 99% podrške članstva, što govori o toj i takvoj organizaciji, obraz džon
baš, odron i šljam od stranke, politika stranke se mijenja za 180 stupnjeva preko noći al ono neeeećeeemo da se vrati Milanović
asilovski wrote:Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjestopreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?
Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
dobro njemu niko neće namontiravat afere
n_razbojnik wrote:vala baš, odjednom je ljestvica visoko podignuta ...ipak je stranka jednog lopova i hiljadu svjedoka pokajnikadebotoijusto wrote:najbolje bi bilo da karamarko jos malo ostane
moze i 7
90 000
toliko ih je nedavno glasalo za Karamarka na unutarstranačkim izborima.
2014-04-16
Joj daj ne prdi...duzni su i drugi nama....ako se kome ne svidja nogom u dupe..i zabrana ulaska moze samo izaciEva wrote:n_razbojnik wrote:Plenković je halal approved od Buzina
Dobro Marc veli
A kaj ste vi Hlebinci mislili da bu Haso rahmetli?
Nema ustašije dok ste dužni Židovima. Nein, nichts, verboten, keine Ustascha, ausverkauft.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
Guest- Guest
Papirnata...hopsanje na Thompsona pred biračima ne čini desnicu...to je i Pedja pokazao :Dpreko_vode_do_slobode wrote:koliko god HDZ bio sada zadnje vrime i dalje lopovsko-uhljebljena stranka, ali barem je bila desničarska stranka..
Brain32-
2014-04-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e
A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
OMG po tvojoj bisernoj logici, onaj Žuljević Klica zreo je za beatifikaciju, pravi svetac i dobričina, jer gle samo kolikim se lošim ljudima on zamjerio, toliko da su ga čak i za glavu skratilimarcellus wrote:HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e
no, ne može ti se poreći jedna doza zabrijanog, ali romantičnog donkihotizma, uvijek braniš totalno neobranjive hadezeove muljatore i krimose
neva- Posts : 4367
2014-04-12
više sam za Brkića, on mi izgleda bliži, 'narodskiji' čovjek za široku populističku stranku-pokret kao što je HDZ i tu se dobro snalazi, mislim da je još prerano za 'svilenog' Plenkovićavuksadinare wrote:A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
žasilovski wrote:Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjestopreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
zato je i smjenjen Karamarko, smjenila ga USA ambasada i instalirala im Plenkovića.. a ovaj mislio glumiti Orbana uvalilo mu do grla..
sve jedno, ovo sa Plenkovićem je dno
Guest- Guest
HarleenFrancesQ wrote:OMG po tvojoj bisernoj logici, onaj Žuljević Klica zreo je za beatifikaciju, pravi svetac i dobričina, jer gle samo kolikim se lošim ljudima on zamjerio, toliko da su ga čak i za glavu skratilimarcellus wrote:HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e
no, ne može ti se poreći jedna doza zabrijanog, ali romantičnog donkihotizma, uvijek braniš totalno neobranjive hadezeove muljatore i krimose
pa čuj ratni zločinci od glavaša do manolića su se udružili protiv njega, + jelena kos-lorvić, agent sova šeks, itd.
I mene to zabrinjava.....MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
Najveći ulizice i govna od ljudi.....
Neće valjda sad bit bolji,???!!!...a kome ćemo jebat sve po spisku.?!
.....nisam ni fan onih drugih.,oni su nesposobni ...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
preko_vode_do_slobode wrote:žasilovski wrote:Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjestopreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx
zato je i smjenjen Karamarko, smjenila ga USA ambasada i instalirala im Plenkovića.. a ovaj mislio glumiti Orbana uvalilo mu do grla..
sve jedno, ovo sa Plenkovićem je dno
naravno, ali eto on je pristojan i fin, nije ko karamarko. Haha, da. Nek probaju s tim nikogovićem dobit izbore, ni pol njihovih članova neće glasat za njega, ostalima je bitno da su skinuli prijetnju svojim interesima u vidu karamarka i haseta, za plenkovića ih ladno boli kurac i nikad neće glasati za njega.
vuksadinare wrote:A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
Savrseno me ne zanima sto je ponudio ili kakav je o covjeku opceniti nekakav stav. Iznosim stritkno osobni stav. O liku nezna nitko nista pa se pisu gluposti o tajnim agentima itd sranja...on je covjek od ovoga on je covjek od onoga blablabla. Svako ima pravo na svoje misljenje neka misli tko sto hoce jbg.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Vulin : Ako Plenkovic ne kazni i policiju koja je pratila navijače u Borovu onda je Plenkovic ustaša
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Večeras...
» VECERAS
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Večeras...
» VECERAS
» Večeras na HRT 2, u 21:45, je...
Page 2 of 5