ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenković večeras preuzima HDZ

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 3 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by Guest 20/6/2016, 17:45

vuksadinare wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...

Savrseno me ne zanima sto je ponudio ili kakav je o covjeku opceniti nekakav stav. Iznosim stritkno osobni stav. O liku nezna nitko nista pa se pisu gluposti o tajnim agentima itd sranja...on je covjek od ovoga on je covjek od onoga blablabla. Svako ima pravo na svoje misljenje neka misli tko sto hoce jbg.

Guest
Guest

Back to top Go down

Plenković večeras preuzima HDZ - Page 3 Empty Re: Plenković večeras preuzima HDZ

Post by marcellus 20/6/2016, 17:46

MaximusDecimusMiridije wrote:
vuksadinare wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja nebih volio da on dodje na celo HDZ-a. Radi se o iznimno pametnom,normalnom i dragom covjeku. Koji stvarno vjeruje u ideale koje inace HDZ-ovci stalno spominju direktno dok iza kulisa rade sve suprotno. Prava bi steta bila da na celo stranke dodje kvalitetan covjek. HDZ je smece od stranke, i nebi bilo lijepo da mi stoji u glavi da im predsjednik stranke nije los covjek. To bi bilo stvarno usrano.
A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...

Savrseno me ne zanima sto je ponudio ili kakav je o covjeku opceniti nekakav stav. Iznosim stritkno osobni stav. O liku nezna nitko nista pa se pisu gluposti o tajnim agentima itd sranja...on je covjek od ovoga on je covjek od onoga blablabla. Svako ima pravo na svoje misljenje neka misli tko sto hoce jbg.

u svakom slučaju je manđurijski kandidat

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 20/6/2016, 17:48

HarleenFrancesQ wrote:
vuksadinare wrote:A sto je on to ponudio da je tako dobar i po cemu ga se moze upamtiti...osim sto je ugladjeni birokrat kao i ostali...plus obiteljska tvrtka mu je u vecim dugovima..znaci veliki kandidat za sukob interesa...
više sam za Brkića, on mi izgleda bliži, 'narodskiji' čovjek za široku populističku stranku-pokret kao što je HDZ i tu se dobro snalazi, mislim da je još prerano za 'svilenog' Plenkovića

brkić je krkan milicajac s prepisanom diplomom, bez ikakvih liderskih kvaliteta i vlastitih ideja, lijepo bi se uklopio u HDZ ali njega bi odstrijelili još lakše nego karamarka.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 20/6/2016, 17:48

Uglavnom, HDZ mi je krajnje antipatičan kao stranka, ali imali su dvoje lidera koji su nešto vrijedili, kosoricu koja je udbi stala na žulj radi pristupanja eu i karamarka koji je amerima stao na žulj kočenjem pristupa srbije eu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 17:51

marcellus wrote:

HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e

Cuj ako su krenuli raditi zaokrete valjda im je doslo iz guzice u glavu da dosadasnje ponasanje ne funkcionira. Ja bi prije rekao da glavinjaju nego da uzimaju nekakav tocan stav o icemu ili nedaj boze da se pridrzavaju jedne ideologije pa pukovnik ili pokojnik s istom. HDZ iskoristava napaljenost dijela ljudi ovim ili onim razmisljanjima. Pa im povladuju postavljanjem ovih ili onih ministara.....bubaju nekakvu agresivnu retoriku kroz medije. I onda kad dodje do stani-pani. Pojedu govno i odjednom postanu razumni zato jer je odjednom visi interes u pitanju. O svima i svakome imaju takvo misljenje. Ovim sadasnjim ponasanjem samo spaljuju daljnje mostove. Doduse HDZ nikada nije u opasnosti po pitanju opstanka. Uvijek ce biti ozbiljan broj mamlaza koji ce glasati za njih po defaultu....jer su oni nekakav domoljubni put i jer se daju zavarati opituranim staklima i ogledalima da ce im biti bolje ako ih prime i saslusaju. Najveci zajeb HDZ-a je autokratski ustroj same stranke. Svaki potres koji se dogodio i pad trenutnog vodje je automatski par dana iza znacio masovno odricanje i pljucanje po istome od strane onih koji su na njegov lik izdrkavali par dana prije. To se upravo sada dogada. Ono prije par tjedana su bokte odabrali Karamarka...potpuna ekstaza,svi za njega,on prorok,Bog...vodja....par tjedana iza potpuno druga prica. Ili ce stranka nauciti neki kurac iz gresaka i poceti mjenjati sebe i ljude koji ju vode ili ce joj se nastaviti ovo sto joj se dogadja....osobnim odabirom manje vise.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 20/6/2016, 18:11

marcellus wrote:
asilovski wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-plenkovic-veceras-objavljuje-da-je-spreman-preuzeti-hdz/901022.aspx

mislim može li mi netko reći zašto je Plenković u HDZu a nije u SDPu i HNSu? koji su njegovi stavovi o ekonomiji, imigraciji, vojsci, vanjskoj politici?

Čak mi se Karamarko tu čini normalnijim. Šta će ovo HDZ sa Plenkovićem postati kopija SDPa?
Plenković je aparačik, prihvaća sve što se nudi ili što mu kažu iz američke ambasade, snishodljivac i ulizica, ono pravi za takvo mjesto

dobro njemu niko neće namontiravat afere
dobro Karamarko si je sam barem pola namontirao ono ide sa Anom i  mafijašem piti kavicu u Sheratonu i to da dogovoraš suđenje, pa koliki idiot moraš biti?
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 20/6/2016, 18:12

MaximusDecimusMiridije wrote:
marcellus wrote:

HDZ je napravio zaokret za 180 stupnjeva, a osobno mislim da Karamarko nije bio loš čovjek, jedino tako mogu objasniti to što se toliko zamjerio tolikim lošim ljudima, od ambasade u buzinu do agenta sove i od medijske mafije do vrha soa-e

Cuj ako su krenuli raditi zaokrete valjda im je doslo iz guzice u glavu da dosadasnje ponasanje ne funkcionira..

kakvo ponašanje funkcionira u državi gdje 80-90% ljudi ili radi za mafiju, ili je ucijenjeno od mafije, ili je egzistencijalno ovisno o dobrobiti mafije, ili su jednostavno članovi mafije, ili imaju interesa u kakvoj mafijaškoj udruzi?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 18:14

preko_vode_do_slobode wrote:lik je kao dobar sa Piculom i SDPom tamo u EU parlamentu. mislim koji kurac? SDPovac kao predsjednik HDZa..

ok mogu shvatiti da se rješavaju Karamarka, ali treba izabraniti jednog kvalitetnog ali ugodnijeg desničara, recimo Brkić mi se čini idealan.

Lik je idealan za šefa HDZa, samo za razliku od Karamarka Brkić je pun kurac ugodniji u javnosti.. em je bivši specijalac, em je inteligentan, isto tako lik je ugodan , nije mutav, ali opet i fighter..

kakav Plenković, po čemu je Plenković u HDZu a nije u HNSu ili SDPu?
Obično kastrirano američko pseto. To ti je on. Kad sam ga slušao oko napada u Briselu, frajer priča homoliberalne spike. S takvima bi u povijesti sve ratove izgubio. Lider čega će biti on, pičke materine? Ni toga ne može biti. Mali Sanader eto što je on.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 20/6/2016, 18:17

Fénix wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:lik je kao dobar sa Piculom i SDPom tamo u EU parlamentu. mislim koji kurac? SDPovac kao predsjednik HDZa..

ok mogu shvatiti da se rješavaju Karamarka, ali treba izabraniti jednog kvalitetnog ali ugodnijeg desničara, recimo Brkić mi se čini idealan.

Lik je idealan za šefa HDZa, samo za razliku od Karamarka Brkić je pun kurac ugodniji u javnosti.. em je bivši specijalac, em je inteligentan, isto tako lik je ugodan , nije mutav, ali opet i fighter..

Obično kastrirano američko pseto. To ti je on. Kad sam ga slušao oko napada u Briselu, frajer priča homoliberalne spike. S takvima bi u povijesti sve ratove izgubio. Lider čega će biti on, pičke materine? Ni toga ne može biti. Mali Sanader eto što je on.
Manolić treba doći, ima iskustvo, znanje, pamet a i radio je sa barem pola rukovodstva Hadezea, posebice sa Šekijem on mu je bio mezimče
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 20/6/2016, 18:21

Svi predsjednici HDZ-a od 2000 bili su pogresni ljudi.
Popis se samo siri.
Nista novo.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 20/6/2016, 18:21

dijagram wrote:Svi predsjednici HDZ-a od 2000 bili su pogresni ljudi.
Popis se samo siri.
Nista novo.
jbg-a teško od govneta pitu napravit
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vili40 20/6/2016, 18:22

nije mi jasno???Kako sad nemaju zamjenu a svakih pola sata urliču nikada jači,nikada složniji,sve sami domoljubi bez mrlje u životu,sve redom sposobni i pametni sa vizijom...
Ja razumijem da je Karamarko jako visoko podignuo ljestvicu i da ga nitko ne može nadmašiti,ali sigurno bi nekom trebalo dati priliku da bar proba.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 20/6/2016, 18:23

Karamarkovi pravaši na aparatima, teorije zajere ....::)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 20/6/2016, 18:24

asilovski wrote:
Popis se samo siri.
Nista novo.
tocno
ne trebam navoditi slicno i za suparnicki tabor,valjda je jasno:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 20/6/2016, 18:26

dijagram wrote:
asilovski wrote:
Popis se samo siri.
Nista novo.
tocno
to uopće nije "suparnički tabor" već samo druga frakcija krim. org.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 18:27

asilovski wrote:
Fénix wrote:

Manolić treba doći, ima iskustvo, znanje, pamet a i radio je sa barem pola rukovodstva Hadezea, posebice sa Šekijem on mu je bio mezimče
Treba doći čizma i batina, dići standarde na one od prije 200-300 godina pa da vidimo stoko tko se usudi kmečati državi jer mu lokva vode smeta a ne želi je sam pomesti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 20/6/2016, 18:29

asilovski wrote:
dijagram wrote:
asilovski wrote:
Popis se samo siri.
Nista novo.
tocno
to uopće nije "suparnički tabor" već samo druga frakcija krim. org.
kako god, iz iste septicke jame
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Kermit 20/6/2016, 18:32

Fénix wrote:
asilovski wrote:
Fénix wrote:

Treba doći čizma i batina, dići standarde na one od prije 200-300 godina pa da vidimo stoko tko se usudi kmečati državi jer mu lokva vode smeta a ne želi je sam pomesti.
ako možeš treba bježati, jer nema tu nikoga, ne psotoje osnovne institucije od dorh-a, policije, sudova, ovo je septička jama gdje 50 kriminalaca drži cijeli narod kao taoce samo što 50% talaca podržava svoje otmičare
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 20/6/2016, 18:33

asilovski wrote:
Fénix wrote:
asilovski wrote:
Fénix wrote:

ako možeš treba bježati, jer nema tu nikoga, ne psotoje osnovne institucije od dorh-a, policije, sudova, ovo je septička jama gdje 50 kriminalaca drži cijeli narod kao taoce samo što 50% talaca podržava svoje otmičare
za sve ste vi pravnici krivi, najveca mafija:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 20/6/2016, 18:37

Popis se samo siri.
Nista novo.
Uzmi samo u obzir na kakav način su došli do pozicije. Od početka to ne štima. Najvažniji je u cijeloj priči onaj koji je bio i najduži, Ivo Sanader. Čuveni stranački izbori, Osijek exapandables Glava(kasnije otpisan od Ive) s Borbašem i njegovi štemeri iznijeli Sanaderovo "poštenje", dr. Ivo nakon Račana i efendije Mesića prodavao i izdavao Hrvatsku punim gasom zbog EUSSR-a, doslovno na koljenima stalno plakao i molio za ulazak a svi zemlju našutali, ispljuvali i ponizili umjesto da je radio posao punom parom koji je non stop morao raditi neovisno o pregovorima. Onda dođe spika glas za Đapića glas za SDP, kroz koalicije izbrisali HSS i HSLS i sl. Samo gazi!
On ode, ostavi sranja, dođe Jaca i ekipa pa ko Jude ga se odreknu. Ode Jaca nakon što je Karamarko isto sredio(Jaca ode i Yusipu ako treba samo da bude "bilo kuda guzica puna love svuda") i sad dokle su došli i na kakav način? Nema blagoslova u tome što bi stara narodna rekla, nema! Stanje u zemlji to jasno govori. Sve su sjebali pri tome zaboravljajući u svojem svijetu kako su i sebe uništili i MOST je samo produkt toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 20/6/2016, 18:41

Onda bi dosao tereci, pa cetvrti, peti,...
Fénix wrote:
Popis se samo siri.
Nista novo.
Uzmi samo u obzir na kakav način su došli do pozicije. Od početka to ne štima. Najvažniji je u cijeloj priči onaj koji je bio i najduži, Ivo Sanader. Čuveni stranački izbori, Osijek exapandables Glava(kasnije otpisan od Ive) s Borbašem i njegovi štemeri iznijeli Sanaderovo "poštenje", dr. Ivo nakon Račana i efendije Mesića prodavao i izdavao Hrvatsku punim gasom zbog EUSSR-a, doslovno na koljenima stalno plakao i molio za ulazak a svi zemlju našutali, ispljuvali i ponizili umjesto da je radio posao punom parom koji je non stop morao raditi neovisno o pregovorima. Onda dođe spika glas za Đapića glas za SDP, kroz koalicije izbrisali HSS i HSLS i sl. Samo gazi!
On ode, ostavi sranja, dođe Jaca i ekipa pa ko Jude ga se odreknu. Ode Jaca nakon što je Karamarko isto sredio(Jaca ode i Yusipu ako treba samo da bude "bilo kuda guzica puna love svuda") i sad dokle su došli i na kakav način? Nema blagoslova u tome što bi stara narodna rekla, nema! Stanje u zemlji to jasno govori. Sve su sjebali pri tome zaboravljajući u svojem svijetu kako su i sebe uništili i MOST je samo produkt toga.
Takav mentalitet.
U ZP osijek u vrijeme rata svi bi bili tako ponizni, servilni aktualnom zapovjedniku.
Kada bi ga zasmijenio drugi nastalo bi natjecanje u ismijavanju, pljuvanju bivseg, a velicalo se i uvlacilo aktualnom.
Onda bi dosao treci, pa cetvrti,..peti,...uvijejk ista prica.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics