EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: EURO 2016.
jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Nisam nego realan....kad ti je samo nogomet ostao koji nas kao jos nesto ujedinjuje onda znas da je svijeca dogorila...a i to jos malo..i odosmo vrit kako kaze moj stricjasambrend wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:Opet tovari spasavali..ajde neka...da se raduje narod i drzava od 'ugleda'...
nemoj da si isfrustriran i iskompleksiran...
Aj vucino zabrijao si malo...pa kad smo bili mi oko ičega složni...pusti malo nek se ljudi bar zeru vesele...pun je kurac svima i Maminja i Koli i Zoke i Mosta i Hrasta i ostalih užasa koji su nas dopali...neka nam barem malo odmora od istih...sutra je novi dan, nove ovrhe, kazne i sranja...i što sad da se samoubijeno svi...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
scorpion wrote:Dobra je stvar što na ovom Euru nema neke jake reprezentacije i izrazitog favorita. Ovo bi se moglo možda i osvojit uz malo sreće
I što su dečki tako dobri da im trener ne treba .... cccc
sat2-
2015-09-28
Fénix wrote:Kad igraju Crbija i Rusija?Braćala wrote:vuksadinare wrote:Opet tovari spasavali..ajde neka...da se raduje narod i drzava od 'ugleda'...
igrale pre 10 dana...
Guest- Guest
Vidjet ćemo mi njih nakon Eura jedno 2-3 mjeseca poslije gdje će oni to biti u HR i hoće li se naslikati na ulicama ZG, oko HNS-a, državnog odvjetništva, Krčme i tako to.jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Nisam nego realan....kad ti je samo nogomet ostao koji nas kao jos nesto ujedinjuje onda znas da je svijeca dogorila...a i to jos malo..i odosmo vrit kako kaze moj stricjasambrend wrote:Braćala wrote:vuksadinare wrote:Opet tovari spasavali..ajde neka...da se raduje narod i drzava od 'ugleda'...
Aj vucino zabrijao si malo...pa kad smo bili mi oko ičega složni...pusti malo nek se ljudi bar zeru vesele...pun je kurac svima i Maminja i Koli i Zoke i Mosta i Hrasta i ostalih užasa koji su nas dopali...neka nam barem malo odmora od istih...sutra je novi dan, nove ovrhe, kazne i sranja...i što sad da se samoubijeno svi...
Guest- Guest
Njemačka, Italija i Hrvatska su moji glavni favoriti (osovinske snage)
nakon 8finala pobjednih HR-netko ide na boljega poljska-švicarska
Kako mi je drago što smo stoku osvetili za onu 2012. kada su s brutalnom krađom obranili titulu, jebo im pas mater![/quote]
Sukus svega...ciganski igraju usprkos klasi i reputaciji i baš zato mi je posebno drago što smo ih dobili praktički s B postavom i to još uz poklonjeni jedanaesterac...na Turke sam bio popizdio jer su stvarno pregrubo igrali, ali su po pitanju fair playa i ponašanja za ove velikani...i zato neka im, nek se vade na Talijanima...znaju oni dobro zašto su ih htjeli izbjeći...
darth_vader-
2014-04-17
kako kmeče na idexu,pazi naslova:
Hrvatska Šukerovom i Mamićevom savezu zaradila 12 milijuna eura
Hrvatski uglednici iz lože 8fotka mamića i horvatinčića)
i naravno da ne može bez spominjanja dinama-alač
Hrvatska Šukerovom i Mamićevom savezu zaradila 12 milijuna eura
Hrvatski uglednici iz lože 8fotka mamića i horvatinčića)
i naravno da ne može bez spominjanja dinama-alač
sad gledam kod penala ne samo da je suba izletio već i naš broj šest jel to jedvaj. da nije ovaj ispred bi imao čistu priliku da pospremi
https://streamable.com/87wd
https://streamable.com/87wd
i kome treba modrić? rofl jesam lijepo rekao bolje da slomi nogu jer Raketa je za njega Maradona glavom i bradom
End- Posts : 21177
2015-08-25
To se ne računa jer si ti kompletan idiot.End1899 wrote:i kome treba modrić? rofl jesam lijepo rekao bolje da slomi nogu jer Raketa je za njega Maradona glavom i bradom
Guest- Guest
Danas je sve ispalo za prolaz. Nijemci sredili Ulster, a Turci čak slavili nad Češkom. Na kraju mi još to do maksimuma natjerali s pobjedom nad Španjolcima.jasambrend wrote:Sukus svega...ciganski igraju usprkos klasi i reputaciji i baš zato mi je posebno drago što smo ih dobili praktički s B postavom i to još uz poklonjeni jedanaesterac...na Turke sam bio popizdio jer su stvarno pregrubo igrali, ali su po pitanju fair playa i ponašanja za ove velikani...i zato neka im, nek se vade na Talijanima...znaju oni dobro zašto su ih htjeli izbjeći...
Sad neka ih Conte fino napuca u 3 pizde materine pa da i on vrati za poraz u finalu 2012. kojeg nisu smjeli nikako igrati i slaviti.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:To se ne računa jer si ti kompletan idiot.End1899 wrote:i kome treba modrić? rofl jesam lijepo rekao bolje da slomi nogu jer Raketa je za njega Maradona glavom i bradom
Guest- Guest
ili jedan portugalskimuckodjubre wrote:a da je naš golman popušio ovakav gol kao degea razapeli bi ga..
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:HNS pederi nogomet ste sjebali buuu kakav šamarčina za klošare "dabogda sve izgubili" i baklja boyse
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Perišić je samo ove godine uvalio takva 3 gola, od toga 2 u zadnjih 10 dana.kuracodigraca wrote:ili jedan portugalskimuckodjubre wrote:a da je naš golman popušio ovakav gol kao degea razapeli bi ga..
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50