EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: EURO 2016.
Jasan je bio Zadranin Hrvoje Horvat.
- Ako već percipiraju Mamića i Šukera kao krivce, ne smiju uzeti nadu i slobodu 25 tisuća ljudi koji su došli ovdje da bi gledali svoju reprezentaciju, na kraju krajeva za to i potrošili neki novac. Ne smiju drugima nametati svoje stavove - rekao je Horvat.
- Naravno, svatko ima pravo na prosvjed. Slažem se, uostalom, i ja s njihovim stavovima i ciljevima, ali ne i da se ostvaruju na ovaj način. Za ovo je kriv i dio medija, portali koji sve pumpaju. Da su SOA ili druge sigurnosne službe radile svoj posao, do ovoga ne bi došlo - zaključio je Horvat.
- Ako već percipiraju Mamića i Šukera kao krivce, ne smiju uzeti nadu i slobodu 25 tisuća ljudi koji su došli ovdje da bi gledali svoju reprezentaciju, na kraju krajeva za to i potrošili neki novac. Ne smiju drugima nametati svoje stavove - rekao je Horvat.
- Naravno, svatko ima pravo na prosvjed. Slažem se, uostalom, i ja s njihovim stavovima i ciljevima, ali ne i da se ostvaruju na ovaj način. Za ovo je kriv i dio medija, portali koji sve pumpaju. Da su SOA ili druge sigurnosne službe radile svoj posao, do ovoga ne bi došlo - zaključio je Horvat.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Zao mi je albanjerosa, nesretno izgubili od svicaraca di su promasivali nemoguce, pa ih francuzi naguzili u 90-toj...sa 3 boda i ovom gol razlikom ispadaju 90%....nisu zasluzili igrom nikako, pruzili su barem duplo bolji dojam nego njihovi alpski klonovi
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Zao mi je albanjerosa, nesretno izgubili od svicaraca di su promasivali nemoguce, pa ih francuzi naguzili u 90-toj...sa 3 boda i ovom gol razlikom ispadaju 90%....nisu zasluzili igrom nikako, pruzili su barem duplo bolji dojam nego njihovi alpski klonovi
da je pravde, oni nikada ne bi ni videli prvenstvo. stoka siptarska, bagra...
Guest- Guest
to je ireleventano...
ako cemo realno, oni su diverzijom i narkodolarima kupili sebi mesto na euru-a od te iste srbije su dobili porciju kod njih kuci, i dobijali su porciju u beogradu dok nisu napravili diverziju.
ako cemo realno, oni su diverzijom i narkodolarima kupili sebi mesto na euru-a od te iste srbije su dobili porciju kod njih kuci, i dobijali su porciju u beogradu dok nisu napravili diverziju.
Guest- Guest
Nisam upucen, kada cemo znat za kaznu?
nowitzki-
2014-04-27
Kazne nebi trebalo niti bit, jer je i policija i osiguranje bilo upuceno u dogadjaje koji ce se dogodit i sve se znalo, mulci neki su pisali statuse di su na stadionu baklje buksane nitko prstom nije mako.....u teren je baceno 12 ili 13 baklji, danas da pored takvog osiguranja kad prijete teroristi je kao da je netko na stadion uveo 13 bombi.....
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kazne nebi trebalo niti bit, jer je i policija i osiguranje bilo upuceno u dogadjaje koji ce se dogodit i sve se znalo, mulci neki su pisali statuse di su na stadionu baklje buksane nitko prstom nije mako.....u teren je baceno 12 ili 13 baklji, danas da pored takvog osiguranja kad prijete teroristi je kao da je netko na stadion uveo 13 bombi.....
End- Posts : 21177
2015-08-25
isti kurac ko sa šiptarskom zastavom samo gluperdi poput bracale to nije jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Albancima je trebalo za taj podvig i dat neku zlatnu plaketu, cista petica za inovativnost.....toga se nitko nebi sjetio
nowitzki-
2014-04-27
Možda će sad naši huligani protiv španjolaca izmislit nešto novo. Npr Kale počne s klupe bacat baklje.
Guest- Guest
End1899 wrote:nowitzki wrote:Kazne nebi trebalo niti bit, jer je i policija i osiguranje bilo upuceno u dogadjaje koji ce se dogodit i sve se znalo, mulci neki su pisali statuse di su na stadionu baklje buksane nitko prstom nije mako.....u teren je baceno 12 ili 13 baklji, danas da pored takvog osiguranja kad prijete teroristi je kao da je netko na stadion uveo 13 bombi.....
Jebeno ne znaš čitati...jasambrend wrote:amperinho wrote:Kad već vučeš paralelu i usporedbu, evo za bolnicu. Kad bi nekog iz moje familije odbili da mu osiguraju medicinsku pomoć kad mu je potrebna, unatoč činjenici da po zakonu ima pravo na to, virujem da bi napravija i veću pizdariju od dimne u dvorištu...sat2 wrote:Ne mogu vjerovati kako neki kvazi intelektualci mogu pravdati nasilje!? Za nasilje nema "ali" niti metafora! Nasilje je nasilje!!! Idemo ... nezadovoljni ministrom kulture baciti koju dimnu bombu na kazališnoj predstavi ... nezadovoljni zdravstvom baciti koju dimnu u bolnička dvorišta ...!
Jebena ti je paralela...pa ti jebeni glupi nogomet usporedujes sa zdravljem svoje obitelji...onda s navijačima jednostavno nešto debelo ne štima...postoje stvarni ljudi sa stvarnim problemima, ovo su jednostavno mamine razmažene princezice...koje rade scene jer ih nitko ne voli...buhu....
Paralelu s bolnicom nisam ja prvi spomenuo, nego sat. A moj post počinje s: "Kad već vučeš paralelu i usporedbu"
Ja u svakom slučaju nebi posezao za tom usporedbom, ako si razumio...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Tragedija je koja god od te dvije reprezentacije izbori zavrsnicu. Iako moze se primjetit, albanija koliko god smijesno izgledala odigrala je turnir kakav srbi nikad nisu.Tommy Ramone wrote:Da nije možda Srbija trebala biti tu?
Guest- Guest
mala najmanja minijaturna srbijaBraćala wrote:ne sekirajte se, kazna ce biti neka simbolicna.
niste vi srbija...
Guest- Guest
Već se sad vidi koliko je ovaj eksperiment s 24 ekipe promašen. Kvaliteta nogometa loša, utakmice neatraktivne, malo golova ko posljedica bunkera kojim se brani većina lošijih ekipa.
Guest- Guest
Logika je fokusirana na trajanje od mjesec dana i skupljanje profita, a ne kvalitetu nogometa. Ovo nije Euro, već Platinijev drlog da to govno ima se s čime ponositi kako je okrenuo lovu, a to što francuska bačva curi sa svih strana kad je sigurnost i osiguranje u pitanju, to nije njihov problem.
Guest- Guest
Osim nas i talijana, nitko nije zasluzio prolazak u drugi krug.Tommy Ramone wrote:Već se sad vidi koliko je ovaj eksperiment s 24 ekipe promašen. Kvaliteta nogometa loša, utakmice neatraktivne, malo golova ko posljedica bunkera kojim se brani većina lošijih ekipa.
Guest- Guest
kurac od kazne. maminjo to plati sa bankomata podravske banke. huligani su ispušili kurčinu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50