EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: EURO 2016.
KAKO SAN GA USUTIO KAO I UVIJEK DODJE UJKO NA FORUM I "SRBIN" ODMAH UTECE
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://www.facebook.com/1423343601257985/videos/1738620016397007/
Stid vas može biti Ronaldo, Fonte, Pepe, Sanches i da ne zaboravimo sudca spanjolca Velasco Carballo ... da imate obraz dekvalificirali bi se sami sa turnira i molili bi za oprost - FUJ PORTUGALSKA NOGOMETNA MOMCAD uz podrsku FIFA/UEFA !!!
haha iako i to nije daleko od istine samo da se ugodi malom pederku jer tko više može slušat njegovo kmečanje
Stid vas može biti Ronaldo, Fonte, Pepe, Sanches i da ne zaboravimo sudca spanjolca Velasco Carballo ... da imate obraz dekvalificirali bi se sami sa turnira i molili bi za oprost - FUJ PORTUGALSKA NOGOMETNA MOMCAD uz podrsku FIFA/UEFA !!!
haha iako i to nije daleko od istine samo da se ugodi malom pederku jer tko više može slušat njegovo kmečanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
pa predloži tko ti brani iako ne vidim kakve to veze ima sa nogometomsat2 wrote:bafalo wrote:hrvatska bi bez dalmatinaca bila kurac. fact. dalmacija i slavonija su dale najveće dragulje šukera, bobana, modrića.. tko je igrao najbolje na prvenstvu? perišić. zadnjih 10 godina olić, mandžo, srna.. s velikim doprinosom djece gastarbajtera koja su osjetila zov domovine braća kovač, petrić, raketa, klasnić, joe.. ja tu ne vidim zagrepčane. da je do njih stvarno bi bili gori od srbije i to nekome očito smetapablo_escobar wrote:ali odu li ovi neprijateljski nastrojeni dalmatinci iz zagrebacke cistokrvne repke pitanje je tko ce predvoditi tu repku jer ispada da bez dalmatinaca u reprezentaciji ta ista je u rangu ARMENIJE naime nas najboji igrac luka modric je dalmatinac jbg...dominacija
Predlažem Dalmatincima da bojkotiraju Zagreb ... ima fakulteta i u Dalmaciji ....
čak je i pepe koji inače mesari bez pardona i samo gleda kako satrat protivnika pružio luki ruku da se pridigne što ne znam je li kome još napravio. cijeli svijet poštuje luku modrićascorpion wrote:Bez njih bi Real bio kurac od ekipemuckodjubre wrote:kic wrote:Novinar: Cristiano, čestitke na pobjedi večeras. Niste slavili kao vaši suigrači nakon sučevog zvižduka. Zašto?
Cristiano: Sretan sam zbog pobjede, naravno, ali nisam mogao tako slaviti jer je moj brat onako plakao. Moje bratstvo leži u srcu i moja je dužnost utješiti brata.
DVA VELIKANA SVJETSKOGA I EUROPSKOGA NOGOMETA
vidim messi i nesretna argentina još jedan fail a cijelo prvenstvo je namješteno da oni osvoje. da je trener imao pameti zvat klasu teveza umjesto onog smiješnog choukera i da je pravosudni sustav španjolske imao muda stavit mvp lopinu iza rešetaka sad bi gaučosima najveći problem bio koji ormar iz nove ikeine kolekcije izabrati za nove trofeje
Dva puta dotakne loptu i zabije dva gola i napravi dvije asistencije. Čarobnjak!End1899 wrote:udružila se lorealovska đubrad u glupostima, ne bi ništa rekao da je čmarnnaldo 2 puta loptu dotakao ovaj euro
bafalo wrote:čak je i pepe koji inače mesari bez pardona i samo gleda kako satrat protivnika pružio luki ruku da se pridigne što ne znam je li kome još napravio. cijeli svijet poštuje luku modrićascorpion wrote:Bez njih bi Real bio kurac od ekipemuckodjubre wrote:kic wrote:Novinar: Cristiano, čestitke na pobjedi večeras. Niste slavili kao vaši suigrači nakon sučevog zvižduka. Zašto?
Cristiano: Sretan sam zbog pobjede, naravno, ali nisam mogao tako slaviti jer je moj brat onako plakao. Moje bratstvo leži u srcu i moja je dužnost utješiti brata.
muckodjubre wrote:bafalo wrote:čak je i pepe koji inače mesari bez pardona i samo gleda kako satrat protivnika pružio luki ruku da se pridigne što ne znam je li kome još napravio. cijeli svijet poštuje luku modrićascorpion wrote:Bez njih bi Real bio kurac od ekipemuckodjubre wrote:kic wrote:Novinar: Cristiano, čestitke na pobjedi večeras. Niste slavili kao vaši suigrači nakon sučevog zvižduka. Zašto?
Guest- Guest
kad talijani prjevaju himnu kao da kreću u rat,a kod španjolaca nitko ni ne zna riječi...posebno neće ovi iz barcelone pjevati
navijam za talijane...
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=9959
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=9959
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50