Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
Ups, baš ja to pomislila za tebe, majke mi mile,....Joj, joj Kic. Ja mislila ti ozbiljan dečkokic wrote:ti si napusena majkemi
Guest- Guest
a ja sam sve u krivo vrijeme :^^ samo hocu rec, moral je bitan, vaznije je kako ces nesto postici, barem ja tako gledam..
To je bila moja prvotna misao...kic wrote:a ja sam sve u krivo vrijeme :^^ samo hocu rec, moral je bitan, vaznije je kako ces nesto postici, barem ja tako gledam..
Guest- Guest
Jer si uskomisaon tip. Šta ja znam što ti podsvjest govori Moja misao je bila prekrasnakic wrote:a onda je potonula ko atlantida a izronila ona o pusenju :^^
Guest- Guest
mativka wrote:Štošta može, al ako mu je drago pušenje, može i to :D Bitni su širi vidici, a svatko zna svoje prostranstvo :) ( miša mu, kud ti na pušenje )kic wrote:a promatrac se moze napustiti i prosiriti svijest :D
koliko vidim, pise 'napustiti', a ne 'napusiti'
betty.boop-
2015-01-23
u kako-nešto postići, je sadržan moral. ako ga nema, meni, taj uspjeh ne znači ništa. nikakav uspjeh nije vrijedan respekta ako je djelo karakterne hulje.
najnoviji primjer, d.bogdanić i iživljavanja nad ansamblom, a nije da je to prviput... mislim, ne postoji opravdanje za trud, znanje, talent i kreativnost kad je privatno običan bezobraznik.
a prilagodba... najprije treba osvjestiti potrebu za njom, a obično oni koji se penju, velikim koracima, prema vrhu, niti znaju,niti misle da je ona potrebna, osim ako ne postoji zahtjev s više instance, puno moćnije od samog penjača.
najnoviji primjer, d.bogdanić i iživljavanja nad ansamblom, a nije da je to prviput... mislim, ne postoji opravdanje za trud, znanje, talent i kreativnost kad je privatno običan bezobraznik.
a prilagodba... najprije treba osvjestiti potrebu za njom, a obično oni koji se penju, velikim koracima, prema vrhu, niti znaju,niti misle da je ona potrebna, osim ako ne postoji zahtjev s više instance, puno moćnije od samog penjača.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
mislila sam na neku drugu vrstu (ne)moralnih situacija
no nebitno
od nesposobnog politicara jedino je gori nesposoban doktor
no nebitno
od nesposobnog politicara jedino je gori nesposoban doktor
betty.boop-
2015-01-23
a jel postoji sposoban/normalan političar? :D ... svak onaj tko u politiku uđe s čistim namjerama, idealistički zamišlja da će promijeniti svijet na bolje tj. učini nešto doista dobro, korisno za društvo u kojem živi, jako brzo shvati da je to sizifov posao... na kraju ili odustane ili bude kupljen, kao iostali.
2015-08-16
malo sam izmijesala sve u jedno, pa stvaram konfuziju
ova moja izjava o politicarima i doktorima je danasnja spoznaja, a ona o moralu jucerasnja :D
zelim reci da je nesposoban doktor vece zlo od nesposobnog politicara, jer doktor doslovno u rukama ima zivot pojedinca
ima i politicar, no na drugi nacin ;)
ova moja izjava o politicarima i doktorima je danasnja spoznaja, a ona o moralu jucerasnja :D
zelim reci da je nesposoban doktor vece zlo od nesposobnog politicara, jer doktor doslovno u rukama ima zivot pojedinca
ima i politicar, no na drugi nacin ;)
betty.boop-
2015-01-23
ma sve OK :)... samo slijedim tok misli...
a je, to je točno, s doktorima treba pažljivo, posebno ako se zalomi neki šuš-muš koji pacijanta shvaća neozbiljno.
a je, to je točno, s doktorima treba pažljivo, posebno ako se zalomi neki šuš-muš koji pacijanta shvaća neozbiljno.
2015-08-16
Danasnja spoznaja: Ojro vrijedi qrc... spackas par tisuca Ojra,a nis se ne vidi..
Marka je bila bolja..
Marka je bila bolja..
Guest- Guest
danas je bio najkraci, al do ljeta ce biti drukcije:)Trinity wrote:Dani su još uvijek prekratki.
dijagram-
2015-08-09
No dobro, noći će biti kraće (i to mi puno znači), ali 24h su samo 24h.
Trinity-
2014-04-17
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50