Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
Ma neeeee :) Baš suprotno. Počesto se divim sama sebi kako ostajem pribrana u situacijama gdje bi ljudi poludjeli. Vjerojatno jer znam da će život odraditi sve umjesto mene, ukoliko ostanem takva :)bogomdani wrote:Opet si nekoga zaebala??mativka wrote:Ma, ja sam kraljica!!!!!
Guest- Guest
aha...rjesavanje problema pasivom...pa svakako se stedis stresa...moodro..mativka wrote:Ma neeeee :) Baš suprotno. Počesto se divim sama sebi kako ostajem pribrana u situacijama gdje bi ljudi poludjeli. Vjerojatno jer znam da će život odraditi sve umjesto mene, ukoliko ostanem takva :)bogomdani wrote:Opet si nekoga zaebala??mativka wrote:Ma, ja sam kraljica!!!!!
Guest- Guest
Naučila sam jedno. Što više ispravljaš, dokazuješ, pravdaš ili pokušavaš izgladiti odnose, zapravo dozvoljavaš drugoj strani (koja je u pravilu zlonamjerna) da sve što kažeš, učiniš u dobroj namjeri, ta osoba okrene, vidi na način na koji je oduvijek gledala. Ne isplati se, jer onaj koji ima dobre namjere će uvijek vidjeti dobro. Smatram da je upravo to poklapanje po kojem se osobe međusobno prepoznaju :)bogomdani wrote:
aha...rjesavanje problema pasivom...pa svakako se stedis stresa...moodro..
Guest- Guest
E ovo si genijalno sazela,osim toga,ako to dozvolis,na taj nacin ti ta uštva prozdire energiju,dobiva kontrolu nad tobom,i opcenito te slabi..Na kraju krajeva,odhebi takve kretinjose..mativka wrote:Naučila sam jedno. Što više ispravljaš, dokazuješ, pravdaš ili pokušavaš izgladiti odnose, zapravo dozvoljavaš drugoj strani (koja je u pravilu zlonamjerna) da sve što kažeš, učiniš u dobroj namjeri, ta osoba okrene, vidi na način na koji je oduvijek gledala. Ne isplati se, jer onaj koji ima dobre namjere će uvijek vidjeti dobro. Smatram da je upravo to poklapanje po kojem se osobe međusobno prepoznaju :)bogomdani wrote:
aha...rjesavanje problema pasivom...pa svakako se stedis stresa...moodro..
steraj to..
Guest- Guest
Pa, moja ravnodušnost je najbolje oruđe :) Onaj tko nosi zlobu u sebi, uvijek strada od nje same...Najpravednija kazna :)
Guest- Guest
demokracija sucks. i svi koji se počnu bavit istraživanjem, proučavanjem povijesnih izvora..prolupaju. Zašto je tome tako? iz it krs?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
muškarci su čudo, imaju unutra neki prekidač koji im povremeno isključuje uši
npr. gleda me pažljivo, skoncentrirano i skroz se doima kao da razumije i sluša
a onda kasnije vidim da me izgleda uopće ništa nije čuo :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Dar s neba, taj prekidač :Dr_nevjesta wrote:muškarci su čudo, imaju unutra neki prekidač koji im povremeno isključuje uši
Guest- Guest
Spoznah da van sezone između Trogira i Šibenika nemoš nać fast food (ima par dućana). Da se u Šibeniku nemoš parkirat niti van sezone i da u Rovinju van sezone ulicom po nekoliko sati ne prođe auto. I da se svi znaju i da nas je u stvari jako malo i da je prenapućenost iluzija i hologram i čitavo ovo područje je erama na konstantnom stupnju tehnološkog i mentalnog razvoja
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sve sami pametnjakovici na ovom forumu ... pomislio bi covjek da im to vrijedi nesto u zivotu
betty.boop-
2015-01-23
uh kako sam veseo ,nasao sam cojka da se brine umjesto umjesto mene ,nije ni skupo samo deset ojra mjesecno ,i on se brine mjesto mene ,osjecam se super
EstebanEnrique-
2014-04-16
svaka zena bi u svojoj torbici trebala imat stogod alata
betty.boop-
2015-01-23
da,za samoobranu..rad ne dolazi u obzir :Dbetty.boop wrote:svaka zena bi u svojoj torbici trebala imat stogod alata
2014-04-12
za samoobranu imam druge vjestine
al za popravit haljinu trebas npr papagajke :D
al za popravit haljinu trebas npr papagajke :D
betty.boop-
2015-01-23
misliš na kombinirke?
s papagajkama eventualno možeš popraviti cijev za vodu.
s papagajkama eventualno možeš popraviti cijev za vodu.
2014-12-30
ne nego papagajke, jedino sam to imala pri ruci, al je posluzilo svrsi
betty.boop-
2015-01-23
Definitivno.betty.boop wrote:svaka zena bi u svojoj torbici trebala imat stogod alata
Trinity-
2014-04-17
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 37 of 50