Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Današnje spoznaje..
No dobro, noći će biti kraće (i to mi puno znači), ali 24h su samo 24h.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
a sto bi ti, 25,25? sad cu ja malo zemlju usporiti,prebrzo se vrtiTrinity wrote:No dobro, noći će biti kraće (i to mi puno znači), ali 24h su samo 24h.
dijagram-
2015-08-09
Tebi toplo preporucujem da upises komunikacijski seminar te ga pohađaš u istoj klasi sa Veberom Ovaj komentar ti je grezzo jer ne znas kako zivim.
Sretan Božić
Sretan Božić
Guest- Guest
Sreco,i sa dosadasnjim komunikacijskim mogucnostima sam daleko dogurao.. ..ovo preporuceno mi se ne svidja..puno price,a nikakvog sadrzaja..iliti prodavanje nicega pod necim...
Weberu bi pak trebalo..Svabo je.. ..Ma samo ti meni lijepo zivi,dao Bog...
ne slavim bozic,osim sto oportunisticki zderem,ali zato tebi sve najbolje zelje povodom istog..
Weberu bi pak trebalo..Svabo je.. ..Ma samo ti meni lijepo zivi,dao Bog...
ne slavim bozic,osim sto oportunisticki zderem,ali zato tebi sve najbolje zelje povodom istog..
Guest- Guest
Ako si komunikacijski dobro potkovan, to znaci da me namjerno nisko gadjas, a to nije umjesno. Obzirom da sam poznata ovdje po tome 'da te podrzavam' jos pogotovo vis-a-vis toga sto si mi drag ne zasluzujem takav komentar.
Pa te molim da mi to vise ne radis.
Hvala unaprijed na razumijevanju napisanog
Meni su ovo trenuci za biti sa najblizima pa im rado spremam hranu i blaganski ugođaj da nam bude lijepo
Pa te molim da mi to vise ne radis.
Hvala unaprijed na razumijevanju napisanog
Meni su ovo trenuci za biti sa najblizima pa im rado spremam hranu i blaganski ugođaj da nam bude lijepo
Guest- Guest
auuhhh..!!! Osramoti me,javno mi gaćove skinula,nis,prostaje mi samo isprika i dalje najinteligentnijoj curi na Forumu(pored Pinky)...eto,unizno i skruseno se ispricavam....
Guest- Guest
Hvala ti Svetac, isprika prihvacena
Samo veliki se znaju ispričati
Samo veliki se znaju ispričati
Guest- Guest
no,tako to mora biti,zasluzila si ispriku..samo Velikima se ispricavam..
Guest- Guest
Kad imaš sitnog u đepu,možeš platit parkiranje...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
veber-
2014-12-30
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 26 of 50