Hrvatska vs Češka
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
HNS puko ko kokica.
Čačić: To nisu navijači, to su teroristi
AJme koje krokodilske suze u studiju HRT od HNSa ......milina za gledat kako kmeće.
Čačić: To nisu navijači, to su teroristi
AJme koje krokodilske suze u studiju HRT od HNSa ......milina za gledat kako kmeće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ljubljanska bojna, ajd šeći trollu.Ero wrote:Vidim na TV-u das u u Saint-Etienneu i branitelj iz mog rodnog sela...Eeee, dico moja...
2014-12-30
Ero wrote:Vidim na TV-u das u u Saint-Etienneu i branitelj iz mog rodnog sela...Eeee, dico moja...
prosljedi snimku policiji , to je tvoja duznost
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zaboravio si zagreb ;)Starhemberg wrote:Nema smisla da se sad ljudi optužuju na osnovu toga tko je iz kojeg kraja. Skupila se šaka idiota i nije bitno odakle su, svjedno su idioti, bili iz Splita, Osijeka ili Imotskog.
2014-12-30
i meni se gadi Mamić i neki u nogometu ali samo totalni kreten maltretira,vrijeđa i ponižava igrače koji daju na terenu sve od sebe i ostale prave navijače.
Sačekati ih maricama na granici i sprovesti u zatvorske podrume.I putem svakom nabiti upaljenu baklju u guzicu.
Sačekati ih maricama na granici i sprovesti u zatvorske podrume.I putem svakom nabiti upaljenu baklju u guzicu.
vili40-
2015-08-02
a kako to mogu hrvatski desnicari biti orjunasi?????, e sad sam zbilja zbunjara
Plavušica pukla .....
Tako je draga samo ti štiti Mamića i obratno.
Puši k.
Kobiletina grobnicka!
Guest- Guest
Ma ono, stavi bilo koji hrvatski grad :) bit je ista, glupo se na taj način sad raspravljati.veber wrote:zaboravio si zagreb ;)Starhemberg wrote:Nema smisla da se sad ljudi optužuju na osnovu toga tko je iz kojeg kraja. Skupila se šaka idiota i nije bitno odakle su, svjedno su idioti, bili iz Splita, Osijeka ili Imotskog.
Guest- Guest
ero će ti objasniti...Leviathan2 wrote:a kako to mogu hrvatski desnicari biti orjunasi?????, e sad sam zbilja zbunjara
2014-12-30
E sad,da smo mi ljudi kao što su recimo Meksikanci ili Kolumbijci ove budale ne bi se glava na ramenima nanosali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema normalnim ljudima. Nenormalnima je sve odličan povod za upiranje prstom u one druge. Ne bi me čudilo da i naši vrli političari krenu u huliganima, s jedne strane, prokazivati jugonostalgičare i mrzitelje svega hrvatskog ili pak, s druge strane, razularene povampirene desničare. Kazati da je stoka jednostavno stoka, odakle god dolazila i kojeg god svjetonazorskog predznaka bila, u našoj kaljuži jednostavno nije politički potentno.Starhemberg wrote:Nema smisla da se sad ljudi optužuju na osnovu toga tko je iz kojeg kraja. Skupila se šaka idiota i nije bitno odakle su, svjedno su idioti, bili iz Splita, Osijeka ili Imotskog.
Guest- Guest
pa u biti nije, treba ih sve maknut iz nogometa.Starhemberg wrote:Ma ono, stavi bilo koji hrvatski grad :) bit je ista, glupo se na taj način sad raspravljati.
na rukometu nema takvih sranja. ili hokeju ili na reliju.
prošli tjedan bio na delti i škvadra je pljeskala svim posadama bez obzira na naciju, a ove budale ujebu repku.
2014-12-30
I TREBA DA ZABOLI.vili40 wrote:i meni se gadi Mamić i neki u nogometu ali samo totalni kreten maltretira,vrijeđa i ponižava igrače koji daju na terenu sve od sebe i ostale prave navijače.
PS : Smiri strasti. Baklje us baklje a utakmica je utakmica i ono rezultat je ok itd itd itd.
HNS će platit masnu novcanu kaznu i to je to.
OPUSTI SE COVICE ....NE GORI NIGDI.
2014-04-11
UEFA nije dugo čekala i samo sat vremena po završetku utakmice Hrvatske i Češke potvrdila je kako će pokrenuti disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog divljanja huligana i bacanja pirotehnike na travnjak. Vjerojatno će službenu proceduru pokrenuti čim sudac i delegat utakmice podnesu svoj izvještaj.
Rusi su zbog divljanja navijača na stadionu u Marseilleu kažnjeni sa 150.000 eura, ali su dobili upozorenje pred izbacivanje. Hrvatskoj će također vjerojatno odrezati sličnu novčanu kaznu i dati uvjetnu kaznu.
idemo dalje , dobro je rekao @ray , glas razuma forumski
mamic kintu mi osramoceni dalje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vegvísir wrote:Nema normalnim ljudima. Nenormalnima je sve odličan povod za upiranje prstom u one druge. Ne bi me čudilo da i naši vrli političari krenu u huliganima, s jedne strane, prokazivati jugonostalgičare i mrzitelje svega hrvatskog ili pak, s druge strane, razularene povampirene desničare. Kazati da je stoka jednostavno stoka, odakle god dolazila i kojeg god svjetonazorskog predznaka bila, u našoj kaljuži jednostavno nije politički potentno.Starhemberg wrote:Nema smisla da se sad ljudi optužuju na osnovu toga tko je iz kojeg kraja. Skupila se šaka idiota i nije bitno odakle su, svjedno su idioti, bili iz Splita, Osijeka ili Imotskog.
2014-12-30
Neće protiv Hrvatske nego HNSA.debotoijusto wrote:UEFA nije dugo čekala i samo sat vremena po završetku utakmice Hrvatske i Češke potvrdila je kako će pokrenuti disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog divljanja huligana i bacanja pirotehnike na travnjak. Vjerojatno će službenu proceduru pokrenuti čim sudac i delegat utakmice podnesu svoj izvještaj.
Rusi su zbog divljanja navijača na stadionu u Marseilleu kažnjeni sa 150.000 eura, ali su dobili upozorenje pred izbacivanje. Hrvatskoj će također vjerojatno odrezati sličnu novčanu kaznu i dati uvjetnu kaznu.
idemo dalje , dobro je rekao @ray , glas razuma forumski
mamic kintu mi osramoceni dalje
ok.
2014-04-11
Ostojićeva milicija sve vidi i sve zna, a Orepić, iz poznatih razloga, nema vrimene za ovakve stvari.debotoijusto wrote:Ero wrote:Vidim na TV-u das u u Saint-Etienneu i branitelj iz mog rodnog sela...Eeee, dico moja...
prosljedi snimku policiji , to je tvoja duznost
drito konj :
Gdje su ti baklje kad ti majka ima penziju 800 kuna i nema ni za režije nakon 30 godina rada?
Gdje su ti baklje dok imaš plaću 2800 u skladištu?
Gdje su ti baklje dok ti se grad i država pretvaraju u ruglo i gaze te ko zadnju pičku?
Gdje su ti, majmune primitivni, baklje dok se treba borit za nekaj borbe vrijedno?
Nigdje. Jer si govno primitivno. Jer si pičkica. Jer si kukavički slabić. Jer si eunuh. Jer si glup.
Jer nemaš muda.
I onda ideš zapalit stadion na kojem igra repka.
Jer tu ćeš bit bitan pred ekipom.
Tu ćeš se BORIT za nešto BITNO.
Borit ćeš se za izbor reprezentacije.
Jer nisi zadovoljan sa sastavom i s ljudima koji su ju radili.
Onda ćeš se vratit u kvartovsku birtiju i godinama pričat samo o tome.
Dok ti mama umire od gladi nakon što je 30 godina radila ko stoka da bi othranila glupog majmuna.
Dok ti djeca nemaju budućnost.
Dok ti žena, ako već nije otišla, trpi tvoja glupa herojska sranja u vezi nogometa.
Sa ponosom ćeš zapalit stadion.
Sa ponosom ćeš se BORIT.
Sa ponosom ćeš bit heroj političkih igara nogometa.
A nula herojstva u pravom životu.
Ti mali, bezmudi, jadni, primitivni, glupi čovječe.
Hrvatu.
Bijedni.
Gdje su ti baklje kad ti majka ima penziju 800 kuna i nema ni za režije nakon 30 godina rada?
Gdje su ti baklje dok imaš plaću 2800 u skladištu?
Gdje su ti baklje dok ti se grad i država pretvaraju u ruglo i gaze te ko zadnju pičku?
Gdje su ti, majmune primitivni, baklje dok se treba borit za nekaj borbe vrijedno?
Nigdje. Jer si govno primitivno. Jer si pičkica. Jer si kukavički slabić. Jer si eunuh. Jer si glup.
Jer nemaš muda.
I onda ideš zapalit stadion na kojem igra repka.
Jer tu ćeš bit bitan pred ekipom.
Tu ćeš se BORIT za nešto BITNO.
Borit ćeš se za izbor reprezentacije.
Jer nisi zadovoljan sa sastavom i s ljudima koji su ju radili.
Onda ćeš se vratit u kvartovsku birtiju i godinama pričat samo o tome.
Dok ti mama umire od gladi nakon što je 30 godina radila ko stoka da bi othranila glupog majmuna.
Dok ti djeca nemaju budućnost.
Dok ti žena, ako već nije otišla, trpi tvoja glupa herojska sranja u vezi nogometa.
Sa ponosom ćeš zapalit stadion.
Sa ponosom ćeš se BORIT.
Sa ponosom ćeš bit heroj političkih igara nogometa.
A nula herojstva u pravom životu.
Ti mali, bezmudi, jadni, primitivni, glupi čovječe.
Hrvatu.
Bijedni.
betty.boop-
2015-01-23
ok, orjuna je bila organizacija jugoslovenskih nacionalista, to znam jos iz skoleveber wrote:ero će ti objasniti...Leviathan2 wrote:a kako to mogu hrvatski desnicari biti orjunasi?????, e sad sam zbilja zbunjara
dakle da rasclanimo,
danasnji nacionalisti iliti desnicari ni ne pomisljaju na prefik jugoslovenski ni u ludilo, cak stavise uzasavaju se i koliko vidim svi uglavnom imaju kockasto na sebi i navijaci su hrvatske (a navijaci u hrvatskoj su uglavnom i uglavnom nacionalno nastojeni i sumnjam da su orjunasi, il je to postao svakodnevni nazivnik za svakog ko ne pase onoj drugoj strani)
Plavušica pukla .....
Tako je draga samo ti štiti Mamića i obratno.
Puši k.
Ovi će se na ovaj način samo izboriti da će netko nekome mozak na cestu prosuti kad mu pukne film...pa nek se bori protiv Mamića na nekom drugom mjestu
darth_vader-
2014-04-17
Evo je Ero prenio reakciju predsjednice, daljnjii komentar nije valjda potreban... Jadno.Vegvísir wrote:Nema normalnim ljudima. Nenormalnima je sve odličan povod za upiranje prstom u one druge. Ne bi me čudilo da i naši vrli političari krenu u huliganima, s jedne strane, prokazivati jugonostalgičare i mrzitelje svega hrvatskog ili pak, s druge strane, razularene povampirene desničare. Kazati da je stoka jednostavno stoka, odakle god dolazila i kojeg god svjetonazorskog predznaka bila, u našoj kaljuži jednostavno nije politički potentno.Starhemberg wrote:Nema smisla da se sad ljudi optužuju na osnovu toga tko je iz kojeg kraja. Skupila se šaka idiota i nije bitno odakle su, svjedno su idioti, bili iz Splita, Osijeka ili Imotskog.
Guest- Guest
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 12 of 21