Hrvatska vs Češka
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Hrvatska vs Češka
I dobili batine. Jedino naši huligani rade kontra svoje reprezentacije. Jedino hrvatski huligani napadaju hrvatske navijače. Čak smo gori i od ludih Rusa.Kada su ruskim zaprijetili, ovi su se primirili. Mi smo za kurac država. Mogli su se ako radi ničeg drugog onda bar radi Srne suzdržat se..kic wrote:vrlo vjerojatno su ostali fizički napali ove što su počeli baklje bacat..
veber wrote:ne vjerujem. s budalama i masom budala se ne ideš tući...kic wrote:vrlo vjerojatno su ostali fizički napali ove što su počeli baklje bacat..
Pretpostavljam da je ekipi film pukao...ja bih kičmu nekome tamo bio polomio...
darth_vader-
2014-04-17
ma naravno.debotoijusto wrote:naravno , uglavnom desnicariveber wrote:ajd ne seri, zna se tko su huligani.debotoijusto wrote:
kako ces strpat u zatvor pobogu
jos jucer su isti bili nasi navijaci u fantasticnoj atmosferi
a oni koji primjete neprimjerno navijanje optuzivani za...dopuni sam
sad dobro dodje ona poslovica , sijes/zanjes
koji jebeni desničari?
obični huligani. ono što je margaret thacer napravila treba i ovima.
osudit ih za pokušaj ubojstva s max kaznom...
2014-12-30
mutava baštarda wrote:I dobili batine. Jedino naši huligani rade kontra svoje reprezentacije. Jedino hrvatski huligani napadaju hrvatske navijače. Čak smo gori i od ludih Rusa.Kada su ruskim zaprijetili, ovi su se primirili. Mi smo za kurac država. Mogli su se ako radi ničeg drugog onda bar radi Srne suzdržat se..kic wrote:vrlo vjerojatno su ostali fizički napali ove što su počeli baklje bacat..
ni stida ni srama nemaju.
vili40 wrote:ne mogu shvatiti kako su pored takvog francuskog osiguranja i kontrole ovi debili uspjeli na stadion prešvercati toliko pirotehnike?U šupku?Jebo im pas mater.
Hrvatski domoljubi će primiti u šupak i topovski udar ......ako triba
samo za ..............šta ono ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jebote,kod nas organi svezuju babu ko kauboj kravu koja je nepravilno prešla pješački a ovi nas maltretiraju i jebu u zdrav mozak i nikome ništa.
vili40-
2015-08-02
Neka milicija samo radi svoj posao. Tako treba.veber wrote:Ero wrote:A Orepić s policijom lovi 'ercegovce po j. Dalmaciji...Nema se vremena ni resursa za ustavit parsto huligana. Za njih su svi znali, osim policija, mislim Orepić.
moja ex nije hercegovka pa su došli kod mene provjerit jel živi na toj adresi.
I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
Aaaa o čemu ti to balaviš ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Gle natpisa - Livno!
Last edited by KWAChance4668 on Fri 17 Jun - 20:26; edited 2 times in total
Guest- Guest
naravno,drugačije se ovo neće riješiti.Za prvi puta godina dana Lepoglave,za ponavljanje tri pa tko voli nek izvoli.veber wrote:ma naravno.debotoijusto wrote:naravno , uglavnom desnicariveber wrote:ajd ne seri, zna se tko su huligani.debotoijusto wrote:
kako ces strpat u zatvor pobogu
jos jucer su isti bili nasi navijaci u fantasticnoj atmosferi
a oni koji primjete neprimjerno navijanje optuzivani za...dopuni sam
sad dobro dodje ona poslovica , sijes/zanjes
koji jebeni desničari?
obični huligani. ono što je margaret thacer napravila treba i ovima.
osudit ih za pokušaj ubojstva s max kaznom...
Bar tako rade u sređenim državama.
vili40-
2015-08-02
Znas ti o cemu...Yehudi wrote:vuksadinare wrote:I sto su napravili nista...nisu prekinuli utakmicu,dobili batina,imat ce sudske progone,upropastit ce si ionako upropastene zivote..a suker i mamic ce ojacani drmat savezom....budale..ovo nije nacin borbe..a simpatije pobrali nisu...dapace sad ce postat lovina
Aaaa o čemu ti to balaviš ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne kužim!Vegvísir wrote:+1veber wrote:odjebi s glupim komentarima.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
tovarska govna, 100%.jebo im ja mater orjunasku.didovi im bili cetnici unuci antihrvatski.jebo im mamic,suker i cila ercegovina mater IZDAJNICKU..
Last edited by max123 on Fri 17 Jun - 20:23; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
KWAChance4668 wrote:'Horrible to Watch'
Czech Republic 2-2 Croatia
Šta se čudite?
To vam je prava slika današnje Hrvatske.
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Similar topics
» Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
» Bravo Češka. Češka vodi 1:0. Nizozemska crveni karton. Česi igraju s igračem više pred punim stadionom u Budimpešti.
» Češka je pala
» I Češka skreće udesno
» Češka ukida pdv za struju i gas od 01.11.21
Page 7 of 21