Hoće li Krist jednom prestati biti Bog svijetu ?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hoće li Krist jednom prestati biti Bog svijetu ?
Davidovo prijestolje i kuća Jakovljeva odnosi se na zemaljsku vlast židovskih kraljeva pomazanih rukom Božjeg proroka.Patriot_1 wrote:Nema tu kontradikcije.Trebaš bolje poznavati Novi Zavjet.Mad_Vlad wrote:Čuj sad, ja odgovaram tebi: zašto vi kršćani stalno dijelite Boga? Starozavjetni, novozavjetni u ovom slučaju...Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Zagrmio? A prije veliš da Bog govori milim glasom.
I tko je to čuo ak je Bog govorio za samog sebe?
Ili je to jedan govorio za sebe i na nebu i na zemlji? Zbunjen neki, ne zna gdje je.
Čuj ja to pišem tebi...tvoj starozavjetni bog je "grmio" a što je novozavjetni radio nije te briga ...itako ne vjeruješ u novi zavjet i Isusa. Ja sam ti poprilično zajeban diskutant i na svaku sitnici ne bi trebao reagirati kao sad gore jer ne znaš đšto te čeka u nastavku...Tobože znaš novi zavjet a ovdje si nekorektan... jer Isus je i izjavio da nije došao da pravi državu i rimljane protjera...on je jednostavno rekao da je njegovo kraljevstvo negdje drugdje i da je mogao sebe spasiti od raspeća i pozvati aneđele ali nije htio. Isto tako nije htio ni praviti židovsku samostalnu državu a mogao je....kao što je mogao i sebe spasiti od križa. Sa tvoje točke gledišta on se je zajebavao ako je već bio moćan....i ja isto kažem da se je zajebavao ali radi duhovnih lekcija.A kraljevi nisu da bi seljacima prali noge. Ne treba njima noge prati, to znaju i sami. Seljaci traže slobodu i mir i život dostojan njihovih žuljnih ruku. To im Isus nije dao. Jer nije ni mogao. Jer nije bio ni kralj ni osloboditelj od porobljivača.
Stoga naš dijalog ne može da se svede na to je li Isus bio moćan (za tebe nije a za mene je) već na dijalog o tome je li imalo smisla takvo Isusovo ponašanje.
Tzv. novi zavjet znam koliko mi treba. Tora mi je bitnija jer od nje velikim dijelom i opstoji taj vaš novi. Pa gledam razlike, i tako to.
To njegovo kraljevstvo od negdje drugdje je trebalo doći (po njegovim riječima) prije 2 000 godina. Obećano je toj još ondašnjoj generaciji.
Međutim nije došlo. Zašto?
Po riječima koje je navodno arkanđeo Gabrijel rekao Mariji Isus je trebao zasjesti na Davidovo prijestolje.
Kako znamo, nije.
Ne vidiš li tu totalne kontradikcije?
Vidi:
U šestom mjesecu poslan bi anđeo Gabriel u grad galilejski, koji se zove Nazaret,
27 K djevici zaručenoj mužu, kojemu je bilo ime Josip, iz kuće Davidove. Ime je djevici bilo Marija.
28 Anđeo uniđe k njoj i reče: "Zdravo, milosti puna! Gospodin je s tobom. Blagoslovljena si ti među ženama."
29 Na ove riječi uplaši se ona i pomisli, što ima da znači ovaj pozdrav.
30 Anđeo joj reče: "Ne boj se. Marija; jer si našla milost u Boga!
31 Ti ćeš začeti i roditi sina. Nadjeni mu ime Isus.
32 On će biti velik i zvat će se Sin Svevišnjega. Gospodin Bog dat će mu prijestolje njegova oca Davida.
33 On će vladati nad kućom Jakovljevom u vijeke, i kraljevstvu njegovu neće biti kraja.
34 Marija reče anđelu: "Kako će se to dogoditi, kad ja ne poznajem muža?"
35 Anđeo joj odgovori: "Duh Sveti doći će na tebe, i sila Svevišnjega osjenit će te. Zato će se i Sveto, što će se roditi od tebe, zvati Sin Božji.
36 I Elizabeta, rođakinja tvoja, u starosti svojoj zače sina, i ona, koju zovu nerotkinjom, broji već šesti mjesec.
37 Jer u Boga nije nemoguća nijedna stvar."
Dakle,radi se o vječnom kraljevstvu!
Isus to jasno kaže Pilatu:U ono vrijeme reče Pilat Isusu: «Ti li si židovski kralj?» Isus odgovori: «Govoriš li to sam od sebe ili ti to drugi rekoše o meni?» Pilat odvrati: «Zar sam ja Židov? Tvoj narod i glavari svećenički predadoše te meni. Što si učinio?» Odgovori Isus: «Kraljevstvo moje nije od ovoga svijeta. Kad bi moje kraljevstvo bilo od ovoga svijeta, moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali kraljevstvo moje nije odavde.» Nato mu reče Pilat: «Ti si dakle kralj?» Isus odgovori: «Ti kažeš: ja sam kralj. Ja sam se zato rodio i došao na svijet da svjedočim za istinu. Tko je god od istine, sluša moj glas.» (Iv 18,33b-37)
Zato će mesija biti kralj na Davidovom prijestolju i onda če njegovo kraljevstvo biti do vijeka.
Isus to nije bio pa je i završio sramotnom smrću na rimljanski način.
Pravom nasljedniku loze Davidove to se neće dogoditi.
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
Mad_Vlad wrote:Davidovo prijestolje i kuća Jakovljeva odnosi se na zemaljsku vlast židovskih kraljeva pomazanih rukom Božjeg proroka.
Zato će mesija biti kralj na Davidovom prijestolju i onda če njegovo kraljevstvo biti do vijeka.
Na jedan ODVRATAN način vi ŽIDOVI imate nešto protiv Isusa. To dolazi iz onog vremena kada se je od Isusa tražilo da napravi političku pobunu protiv rimljana qa on je to odbio.
Kažeš Isus to nije bio i sramotno je završio. Pa zar nije poanta u tome da je Isus to i prorokovao da će biti ubijen kao i "mnogi proroci"....ali da će na kraju vremena grijeha doći slavno na Zemlju? Koji se qrac sad dičiš nekim židovstvom kad su židovi proganjali i druge proroke svoje a ne samo Isusa. Sad bi ka Isusa izdvojili da nije prorok jer vam nije bio po volji a sramotno je ubijen. Pa vama ni jedan prorok nije bio po volji. Pa iz Evanđelja vidljivo je da je Isus bio najmudriji mislilac od svih židovskih učitelja...pa ubili su ga što je narod zavolio njegov visoki duhovni propovjedni sadržaj a tvoje je farizeje yebao u mozak i filozofskom dijalogu da se nikako nisu mogli snači i opštužiti. Koji starozavjetni prorok bolje istinski mudruje od Isusa? Isus nije slijedio Zakon? Jebeš takav zakon koji ne dozvoljava da u subotu bolesnog energetski izlječiš u nekoliko sekundi. Jebeš takavg zakon kad u subotu hodajući po prirodi gladan ne možeš uzeti neke hrane na polju ili šumi i pojesti jer moraš ceremonijalno jesti u kući ili oprati ruke. Dalje...da je Isus prorok najbolje se vidi i po preobraćenom židovu Savlu koji također blista u raspravama sa židovima i u svojim poslanicama. Koji tvoj židovski učitelj to čini bolje od Pavla?
Slap-
2014-09-06
Vlad nije Židov, sam je to više puta naglasio. On tek sa židovskog stanovišta, ne ulazeći u bilo kakvu kritiku istog (sasvim nepotrebno i suvišno, jel) kritizira kršćanstvo. Nešto kao profesija, profesionalni kritičar, pomno selektiranog sadržaja.Slap wrote:
Na jedan ODVRATAN način vi ŽIDOVI imate nešto protiv Isusa.
Guest- Guest
von_Starhemberg wrote:Vlad nije Židov, sam je to više puta naglasio. On tek sa židovskog stanovišta, ne ulazeći u bilo kakvu kritiku istog (sasvim nepotrebno i suvišno, jel) kritizira kršćanstvo. Nešto kao profesija, profesionalni kritičar, pomno selektiranog sadržaja.
Jeste židov po ideji... Znaš ima i Hrvata budista :)
Slap-
2014-09-06
On čak i nije neki vjernik!von_Starhemberg wrote:Vlad nije Židov, sam je to više puta naglasio. On tek sa židovskog stanovišta, ne ulazeći u bilo kakvu kritiku istog (sasvim nepotrebno i suvišno, jel) kritizira kršćanstvo. Nešto kao profesija, profesionalni kritičar, pomno selektiranog sadržaja.Slap wrote:
On je nešto kako bi Primorci rekli:"Ni vrit ni mimo!"
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Davidovo prijestolje i kuća Jakovljeva odnosi se na zemaljsku vlast židovskih kraljeva pomazanih rukom Božjeg proroka.
Na jedan ODVRATAN način vi ŽIDOVI imate nešto protiv Isusa. To dolazi iz onog vremena kada se je od Isusa tražilo da napravi političku pobunu protiv rimljana qa on je to odbio.
Kažeš Isus to nije bio i sramotno je završio. Pa zar nije poanta u tome da je Isus to i prorokovao da će biti ubijen kao i "mnogi proroci"....ali da će na kraju vremena grijeha doći slavno na Zemlju? Koji se qrac sad dičiš nekim židovstvom kad su židovi proganjali i druge proroke svoje a ne samo Isusa. Sad bi ka Isusa izdvojili da nije prorok jer vam nije bio po volji a sramotno je ubijen. Pa vama ni jedan prorok nije bio po volji. Pa iz Evanđelja vidljivo je da je Isus bio najmudriji mislilac od svih židovskih učitelja...pa ubili su ga što je narod zavolio njegov visoki duhovni propovjedni sadržaj a tvoje je farizeje yebao u mozak i filozofskom dijalogu da se nikako nisu mogli snači i opštužiti. Koji starozavjetni prorok bolje istinski mudruje od Isusa? Isus nije slijedio Zakon? Jebeš takav zakon koji ne dozvoljava da u subotu bolesnog energetski izlječiš u nekoliko sekundi. Jebeš takavg zakon kad u subotu hodajući po prirodi gladan ne možeš uzeti neke hrane na polju ili šumi i pojesti jer moraš ceremonijalno jesti u kući ili oprati ruke. Dalje...da je Isus prorok najbolje se vidi i po preobraćenom židovu Savlu koji također blista u raspravama sa židovima i u svojim poslanicama. Koji tvoj židovski učitelj to čini bolje od Pavla?
Mad_Vlad-
2014-05-02
Slap wrote:von_Starhemberg wrote:Vlad nije Židov, sam je to više puta naglasio. On tek sa židovskog stanovišta, ne ulazeći u bilo kakvu kritiku istog (sasvim nepotrebno i suvišno, jel) kritizira kršćanstvo. Nešto kao profesija, profesionalni kritičar, pomno selektiranog sadržaja.
Jeste židov po ideji... Znaš ima i Hrvata budista :)
Jel' ga rodila židovka? Nije? Onda nije židov.
jel' obrezan? Nije? Onda nije židov.
Da nastavim?
Da li slap uopće znaš koliko je teško konvertirati na judaizam? Ne znaš? Probaj... znam ljude koji su htjeli pa su ih konstantno odbijali. Nije to kao kršćanstvo ili islam pa da te žele odmah konvertirati i pokrstiti....
2014-04-29
Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Davidovo prijestolje i kuća Jakovljeva odnosi se na zemaljsku vlast židovskih kraljeva pomazanih rukom Božjeg proroka.
Amen!!!
2014-04-29
Ma nemoj!Sefirot wrote:Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Davidovo prijestolje i kuća Jakovljeva odnosi se na zemaljsku vlast židovskih kraljeva pomazanih rukom Božjeg proroka.
Amen!!!
A to što su BAŠ Židovi začetnici Kršćanstva,,,pod tepih stavljate!
O jadovine!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Sve pet i slažem se u potpunosti, ako ti isti Židovi (uključujući i nežidove-judeofile poput tebe) istodobno ne rade istu stvar iz svog ugla.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Zanima židove zanima...no to je bolno stanje šutnje i nesuočavanja sa vrhunskim židovskim mistikom. Samo Kristovo Otkrivenje po Ivanu je vrhunski "židovski" mistični spis i jedini spis koji će najkvalitetnije razotkrivati novi svjetski poredak na kojemu uveliko rade svjetski masonski židovi ... a tad će im puno više on smetati kao i proroci koji su po njemu najavljeni dok sami židovi očekuju nekog fantomskog proroka i duhovnog vođu o kojemu nemaju nikakva konkretna pročanstva. Jebeno stanje za židove......oni su zapravo najveći duhovni bezveznjakovići na ovom svijetu....sa Kristom mogli su imati sve a nemaju ništa.
Slap-
2014-09-06
Valjda jednako koliko i biti punopravni građanin Izraela ako nisi Židov, no jesi tamo rođen...Sefirot wrote:
Da li slap uopće znaš koliko je teško konvertirati na judaizam? Ne znaš? Probaj...
Guest- Guest
Pa ima vas tu kritičara židovskih i previše, mora netko i braniti.von_Starhemberg wrote:Vlad nije Židov, sam je to više puta naglasio. On tek sa židovskog stanovišta, ne ulazeći u bilo kakvu kritiku istog (sasvim nepotrebno i suvišno, jel) kritizira kršćanstvo. Nešto kao profesija, profesionalni kritičar, pomno selektiranog sadržaja.Slap wrote:
A kršćanstvo kritiziraš i sam.
Tako da, je l'...smanji doživljaj.
Mad_Vlad-
2014-05-02
I ti to radiš iz svog ugla isto.Bran_Do wrote:Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Sve pet i slažem se u potpunosti, ako ti isti Židovi (uključujući i nežidove-judeofile poput tebe) istodobno ne rade istu stvar iz svog ugla.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Jebenije je stanje za Hrvate, mole se tom Kristu već više od tisuću godina a stanje u državi ide iz zla u goreg.Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Zanima židove zanima...no to je bolno stanje šutnje i nesuočavanja sa vrhunskim židovskim mistikom. Samo Kristovo Otkrivenje po Ivanu je vrhunski "židovski" mistični spis i jedini spis koji će najkvalitetnije razotkrivati novi svjetski poredak na kojemu uveliko rade svjetski masonski židovi ... a tad će im puno više on smetati kao i proroci koji su po njemu najavljeni dok sami židovi očekuju nekog fantomskog proroka i duhovnog vođu o kojemu nemaju nikakva konkretna pročanstva. Jebeno stanje za židove......oni su zapravo najveći duhovni bezveznjakovići na ovom svijetu....sa Kristom mogli su imati sve a nemaju ništa.
I o tom Otkrivenju Ivanovom...tu je kao ispisana povijest budućih događaja koja se tumači i može tumačiti na sto različitih načina. Nitko živ nije siguran o čemu se tu radi. Ali ispada da će na "kraju dana" Isus s anđelima napravit živi kaos i pokolj stanovništva Zemlje. Vaš ljubljeni i o toliko oprostivi i o toliko milostivi Isus za svoj "drugi dolazak" spremio krvavu kupelj.
A pola tih događaja temelji se na Danielovim viđenjima koja krivo shvaćate kao proročanstva. Daniel po judaizmu nije prorok. On je samo imao viđenja koja mu nisu objašnjena niti ih je on umio suvislo interpretirati.
Ti si neka doomsday vrsta kršćanina. Koja je točno tvoja denominacija kršćanstva osim što je protužidovska?
Mad_Vlad-
2014-05-02
To nema veze jedno s drugim. Svi građani Izraela po zakonu imaju jednaka prava.von_Starhemberg wrote:Valjda jednako koliko i biti punopravni građanin Izraela ako nisi Židov, no jesi tamo rođen...Sefirot wrote:
Da li slap uopće znaš koliko je teško konvertirati na judaizam? Ne znaš? Probaj...
Mad_Vlad-
2014-05-02
Nije ti se dopao moj prvotni odgovor? Evo bolji.Bran_Do wrote:Mad_Vlad wrote:
To im Isus nije dao. Jer nije ni mogao. Jer nije bio ni kralj ni osloboditelj od porobljivača.
Ali je, za razliku od genocidnog rasista iz SZ, pokazivao božanske kvalitete milosrđa, opraštanja, ljubavi i slično.
Bliskoistočnim plemenskim božanstvima koja ubijaju nevinu djecu radi njihove plemenske pripadnosti takve su kvalitete sasvim strane.
Bog u Tanah-u nigdje ne gleda na rasu ljudi. Nađi jedan primjer gdje po rasi kažnjava.
Ja ti odmah sada velim- nećeš naći jer nema, ne postoji. Dakle, smrdljiva je laž reči da je Bog rasistički nastrojen.
Drugo, gdje je to Bog u Tanah-u točno genocidan na način kao što su to nacisti bili prema Židovima? (Vjerujem da znaš da je upravo jedan Židov po imenu Lemkin osmislio taj naziv jer je pola njegove obitelji nastradalo u holokaustu).
Nad Amalekom? Amalek je prvi napao Izraelce na putu bez ikakvog obzira.
Nad Midjancima? Oni su slali svoje žene u kurvanje, čak i kralj svoju kći, ne bi li ih na taj način demoralizirali za lakšu vojnu pobjedu nakon što je propao plan prokletstva s unajmljenim prorokom Bileamom.
Nad Egipćanima? Oni su prvi počeli bacati u Nil sve muške bebe.
Gle, Bog nema milosrđa ni ljubavi prema onima koji direktno krše njegove zapovijedi. Prvi su tu na redu baš bili Izraelci. Čak od Abrahama, prvog Hebreja je to počelo.
A tvoj Isus? Prvo veli da je došao samo izgubljenim ovcama Izraela a potom se pošao objaviti jednoj Samaritanki na Jakovljevom zdencu.
U jednoj prispodobi poziva da se pobiju svi koji nisu vjerovali u njega.
Proklinje štovatelje zakona devet puta.
Pušta bludnicu da i dalje bludi.
Ne poštuje šabat.
Šalje u pakao sve koji ne vjeruju u njega.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Mad_Vlad wrote:Bog u Tanah-u nigdje ne gleda na rasu ljudi. Nađi jedan primjer gdje po rasi kažnjava.
Po rasi,naciji,plemenu...ista pizda materina... bog Mojsijev poslao Mojsija da satire /sve do malog djeteta/ onog tko mu je stao na putu prema "obećanoj zemlji". Pobij sve!
Ja ti odmah sada velim- nećeš naći jer nema, ne postoji. Dakle, smrdljiva je laž reči da je Bog rasistički nastrojen.
Pred Bogom /pravim/ doilaze usmrdljeni svi koji ne vide laži.
Kao što vidimo iz gornjeg citata uvjek se nađe razloga za pobiti sve /čak i djecu/ jel de ? Kako se stručno zove na židovskom postupak,uredba Jahvina u vezi "ubiti sve živo" ? Ima naziv.Nad Amalekom? Amalek je prvi napao Izraelce na putu bez ikakvog obzira.
Nad Midjancima? Oni su slali svoje žene u kurvanje, čak i kralj svoju kći, ne bi li ih na taj način demoralizirali za lakšu vojnu pobjedu nakon što je propao plan prokletstva s unajmljenim prorokom Bileamom.
Nad Egipćanima? Oni su prvi počeli bacati u Nil sve muške bebe.
Pa imao je i Hitler na takav način dobar razlog da pobije Židove: razjebali su njemačku industriju bankarskim sustavom i zlatarstvom i trgovinom /kao što se i danas događa u nas i svijetu/. Židov kad dođe u neku zemlju ne zna dijeliti sudbinu tog naroda...ne zna biti u industriji,poljoprivredi,pekrastvu,lopatarstvu...samo se zavlače tamo gdje je direktni novac i zlato....a sam Hitler kao malo djete bio je u školi gladan i gledao kako židovska djeca maste bradu sa dobrim burecima i sendvićima...tako ti je to kad se sustav ne brine o svoj školskoj djeci gospodine židove... dječji mozak upija nepravde. Budući hitleri rodit će se u hrvatskoj od ove djece koja gladuju u školi o čemu se ovih dana piše.
A tvoj Isus? Prvo veli da je došao samo izgubljenim ovcama Izraela a potom se pošao objaviti jednoj Samaritanki na Jakovljevom zdencu.
Postavi temu momčino pa da vidiš kako će te Slap raštemati...
U jednoj prispodobi poziva da se pobiju svi koji nisu vjerovali u njega.
Ne poštuje šabat.
O pa ti imaš "dobrog" materijala da ocrniš Isusa. De izvoli.... citiraj pa obrazlaži...
Slap-
2014-09-06
Mad_Vlad wrote:I ti to radiš iz svog ugla isto.Bran_Do wrote:Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Lažeš. Kad sam ja ikome naturivao bilo koje svoje uvjerenje?
Jedine stvari koje ja nastojim "naturiti" su logička argumentacija i objektivnost.
A one nisu stvar osobnog uvjerenja, niti vjerovanja.
Bran_Do- Posts : 807
2014-04-17
Slap wrote:Mad_Vlad wrote:Bog u Tanah-u nigdje ne gleda na rasu ljudi. Nađi jedan primjer gdje po rasi kažnjava.Po rasi,naciji,plemenu...ista pizda materina... bog Mojsijev poslao Mojsija da satire /sve do malog djeteta/ onog tko mu je stao na putu prema "obećanoj zemlji". Pobij sve!
Tako je, svi su redom bili pobijeni. Odonda nitko živ više tamo ne živi.Ja ti odmah sada velim- nećeš naći jer nema, ne postoji. Dakle, smrdljiva je laž reči da je Bog rasistički nastrojen.Pred Bogom /pravim/ doilaze usmrdljeni svi koji ne vide laži.
A ti ne dolaziš jer ih vidiš?Nad Amalekom? Amalek je prvi napao Izraelce na putu bez ikakvog obzira.
Nad Egipćanima? Oni su prvi počeli bacati u Nil sve muške bebe.Kao što vidimo iz gornjeg citata uvjek se nađe razloga za pobiti sve /čak i djecu/ jel de ? Kako se stručno zove na židovskom postupak,uredba Jahvina u vezi "ubiti sve živo" ? Ima naziv.
Pa imao je i Hitler na takav način dobar razlog da pobije Židove: razjebali su njemačku industriju bankarskim sustavom i zlatarstvom i trgovinom /kao što se i danas događa u nas i svijetu/. Židov kad dođe u neku zemlju ne zna dijeliti sudbinu tog naroda...ne zna biti u industriji,poljoprivredi,pekrastvu,lopatarstvu...samo se zavlače tamo gdje je direktni novac i zlato....a sam Hitler kao malo djete bio je u školi gladan i gledao kako židovska djeca maste bradu sa dobrim burecima i sendvićima...tako ti je to kad se sustav ne brine o svoj školskoj djeci gospodine židove... dječji mozak upija nepravde. Budući hitleri rodit će se u hrvatskoj od ove djece koja gladuju u školi o čemu se ovih dana piše.
Super, sve što Hrvatska treba je hrpa malih hitlerovića. I ubit svakog malog Židovćića koji jede masni burek i sendviče.
Postavi temu momčino pa da vidiš kako će te Slap raštemati...
Pa tu nema teme. Isus rekao Samaritanki da je on mesija i ona ostala sva sretna. Rekla doma kog je srela na zdencu i svi su postali sretni što je mesija došao.U jednoj prispodobi poziva da se pobiju svi koji nisu vjerovali u njega.
Ne poštuje šabat.
O pa ti imaš "dobrog" materijala da ocrniš Isusa. De izvoli.... citiraj pa obrazlaži...
To je materijal za tvoje obrazlaganje. Izvoli kad god misliš da si spreman.
Mad_Vlad-
2014-05-02
A tko ti uopće veli da jesi naturivao?Bran_Do wrote:Mad_Vlad wrote:I ti to radiš iz svog ugla isto.Bran_Do wrote:Mad_Vlad wrote:Židove uopće ne zanima Isus nit se bave s njim. Kršćani bi trebali znati zašto oni ne vjeruju u Isusa i prekinuti s tim naturivanjem. Svoje boleštine bi trebali zadržati za sebe a ne ih prenositi na Židove. Drži svoje, poštuj tuđe. I ne pizdi puno.
Lažeš. Kad sam ja ikome naturivao bilo koje svoje uvjerenje?
Jedine stvari koje ja nastojim "naturiti" su logička argumentacija i objektivnost.
A one nisu stvar osobnog uvjerenja, niti vjerovanja.
Imaš svoj ugao k'o i svi mi i radiš što radiš iz njega. Gdje je tu laž?
Mad_Vlad-
2014-05-02
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Hoće li svetosavsko nasilje ikada prestati?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» Mesić može prestati biti državni trošak, ali neće
» Hrvatska mora prestati biti europsko mito za privlačenje Srbije
» Hoće li svetosavsko nasilje ikada prestati?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» Mesić može prestati biti državni trošak, ali neće
» Hrvatska mora prestati biti europsko mito za privlačenje Srbije
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 7 of 9