Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
Priča o povratu INA-e je kompletno sranje i u biti vodi ravno u bankrot države, ali kog briga, poslužila je za rušenje karamarka i instalaciju okupacijskog namjesnika
http://fizzit.net/vijesti-i-politika/komentari-i-kolumne/5186-hrvatska-treba-prestati-biti-talac-ina-e?hitcount=0
http://fizzit.net/vijesti-i-politika/komentari-i-kolumne/5186-hrvatska-treba-prestati-biti-talac-ina-e?hitcount=0
Hrvatićima je dovoljno prodati priču "ali izgubit ćemo ono što je naše". Nikad ne vide dalje od nosa.
mrincredible-
2014-04-16
Re: Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
ne bi bili kmetovi cijelu povijest da vide dalje
da samo ine...a hep, a petrokemija, a autoštrade, a ministarstvo kulture, a hnb...
2014-04-16
Realan tekst. Jebe me da je postojala(vjerojatno) potreba da se napise. Kila mozga....
2014-04-14
abraham wrote:Realan tekst. Jebe me da je postojala(vjerojatno) potreba da se napise. Kila mozga....
pa zapravo ovo nema smisla pisati, jer nikog ne zanima, niko to ne jebe, i rijetki koji pročitaju misle da je najvažnije da je ina "naša" i da ga zabijemo zlim mađaronima do balčaka
najjača mi je priča "pa ina je vrijedila 25 milijardi dolara a mi smo prodali 25% mađarima za pola milijarde"
pa da je tolko vrijedila kupci bi se otimali za nju a i ovako smo jedva našli budalu da uloži i ta budala je popušila debele novce
aben wrote:da samo ine...a hep, a petrokemija, a autoštrade, a ministarstvo kulture, a hnb...
djubre balkansko
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Mozda sam bio nejsan. Naime steta je da postoji netko kome se treba nesta objasnjavati u slucaju INA. Da dodam da je pak, zastrasujuce, slaganje svih politickih snaga u pitanju "vracanja" INA-e pod skute DNRH.marcellus wrote:abraham wrote:Realan tekst. Jebe me da je postojala(vjerojatno) potreba da se napise. Kila mozga....
pa zapravo ovo nema smisla pisati, jer nikog ne zanima, niko to ne jebe, i rijetki koji pročitaju misle da je najvažnije da je ina "naša" i da ga zabijemo zlim mađaronima do balčaka
najjača mi je priča "pa ina je vrijedila 25 milijardi dolara a mi smo prodali 25% mađarima za pola milijarde"
pa da je tolko vrijedila kupci bi se otimali za nju a i ovako smo jedva našli budalu da uloži i ta budala je popušila debele novce
2014-04-14
abraham wrote:Mozda sam bio nejsan. Naime steta je da postoji netko kome se treba nesta objasnjavati u slucaju INA. Da dodam da je pak, zastrasujuce, slaganje svih politickih snaga u pitanju "vracanja" INA-e pod skute DNRH.marcellus wrote:abraham wrote:Realan tekst. Jebe me da je postojala(vjerojatno) potreba da se napise. Kila mozga....
i javnosti, kolega. i javnosti
a onda će opet blejit ko telad što ih je snašlo
Javnost je opet podijeljena. Stariji su za "vracanje srebrnine" dok mladji gledaju i ovako i onako. Bilo kako bilo ali da ce biti dreke, bit ce. Da ce traziti novog Pedra, hoce. Ukratko nist nova. Kila mozga ........ Muhahahhahahahahhahahhahamarcellus wrote:abraham wrote:Mozda sam bio nejsan. Naime steta je da postoji netko kome se treba nesta objasnjavati u slucaju INA. Da dodam da je pak, zastrasujuce, slaganje svih politickih snaga u pitanju "vracanja" INA-e pod skute DNRH.marcellus wrote:abraham wrote:Realan tekst. Jebe me da je postojala(vjerojatno) potreba da se napise. Kila mozga....
i javnosti, kolega. i javnosti
a onda će opet blejit ko telad što ih je snašlo
2014-04-14
ima neka priča da su u vrijeme prodaje ine već bila otkrivena polja u siriji, ali je otkriće držano u ladici... mito za migove je goli kurac
Pinochet wrote:proguraj tekst na dnevno.hr
na dnevno publika ne čita takve tekstove, pa sam stavio link na kod sebe
2014-04-16
aben wrote:da samo ine...a hep, a petrokemija, a autoštrade, a ministarstvo kulture, a hnb...
Uhlibništvo, to je bit sega. Uhlibništvo svojih podložnikov, rodjakov ... presramno uhlibništvo.
Stribor-
2015-09-22
marc de se ti mani te jebene INE... kad su oni voljni izraubati 15-20 milijardi od šuba i doslovno uništiti i zemlju i narod sa krajnjim posljedicama gorim od onih koje su ostale iza mađarskog plemstva i osmanlijsko-srpskog orgijanja, onda se najbolje tih priča, sinteza i analiza okanuti... jebeš im mater na sve su spremni tak da je bolje se doma s dijetetom svojim zanimati i veseliti nego glavu izgubiti... ovi politički vagabundi svih fela su odlučili ovo sve rastaliti i poravnati i tko god može nek kupi onih par osnovnih stvarčica, ako ima kakve imovine koja se da prodati nek to proda i nek vozi odavde još jučer ako je ikako moguće.... zašto to kažem... pa jebeš sve spike od partizana i ustaša do nemila i nedraga...to je sve luk i voda ZA INU... tu se najbolje ne pačati....marcellus wrote:Pinochet wrote:proguraj tekst na dnevno.hr
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jebeli ti mamicu ja tebimichaellcmacha wrote:marc de se ti mani te jebene INE... kad su oni voljni izraubati 15-20 milijardi od šuba i doslovno uništiti i zemlju i narod sa krajnjim posljedicama gorim od onih koje su ostale iza mađarskog plemstva i osmanlijsko-srpskog orgijanja, onda se najbolje tih priča, sinteza i analiza okanuti... jebeš im mater na sve su spremni tak da je bolje se doma s dijetetom svojim zanimati i veseliti nego glavu izgubiti... ovi politički vagabundi svih fela su odlučili ovo sve rastaliti i poravnati i tko god može nek kupi onih par osnovnih stvarčica, ako ima kakve imovine koja se da prodati nek to proda i nek vozi odavde još jučer ako je ikako moguće.... zašto to kažem... pa jebeš sve spike od partizana i ustaša do nemila i nedraga...to je sve luk i voda ZA INU... tu se najbolje ne pačati....marcellus wrote:Pinochet wrote:proguraj tekst na dnevno.hr
gade i smrade
tornjaj se u pizdu materinu
Guest- Guest
samo mi gastici radimo i zivimo vani. ja Ćistim, ne źalim se. u hrvatskoj je ostala crème de la crème i jet set. istraźivaĆki nounari i forumska intelEgencija.
a mikić. uz to sto ovdje besplatno dobiva 'inspiraciju' jos moli i da se njegov 'tekst' śera. harder times than charles dickens.
a mikić. uz to sto ovdje besplatno dobiva 'inspiraciju' jos moli i da se njegov 'tekst' śera. harder times than charles dickens.
Guest- Guest
Za INU se nekada odlazilo u Munchenistan sjekirati, da bi se danas ostavljala sa strane, negdje i nekome, sumnjivih motiva...sve za INAu INAu za ništa
2014-04-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatska mora prestati biti europsko mito za privlačenje Srbije
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Mediji: Hrvatska talac Plenkovića ili HDZ
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Mediji: Hrvatska talac Plenkovića ili HDZ
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
Page 1 of 2