šššoping!!!
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: šššoping!!!
Mislim da ti treba odvikavanje :Dmodra wrote:spičila skoro 800 kuna u takko-u i njujorkeru prokletom..
Guest- Guest
Modra moja,ja te razumijem...ja sam recimo u Kauflandu pred Uskrs 627kn račun imala...zabolilo me...:D
Čudim se za gold jer loreal vecinom za svjetlije žute nijanse stavlja W kao Warm...tek kod tamnih bude gold...zato...;)
Moram danas uslikati jos sto kupit...kratka široka maica,kao fino končana,oko vrata ušiven zlatni lanac u kragnu...ici će divno uz jeans i cipele...crno bijeli kardigan sa čipkom na ramenima,cvjetna zvono haljina sa bijelom kragnom oko vrata....sjećam se slinganog kragni iz djetinjstva hahaha...mrzila sam ih...:D
Čudim se za gold jer loreal vecinom za svjetlije žute nijanse stavlja W kao Warm...tek kod tamnih bude gold...zato...;)
Moram danas uslikati jos sto kupit...kratka široka maica,kao fino končana,oko vrata ušiven zlatni lanac u kragnu...ici će divno uz jeans i cipele...crno bijeli kardigan sa čipkom na ramenima,cvjetna zvono haljina sa bijelom kragnom oko vrata....sjećam se slinganog kragni iz djetinjstva hahaha...mrzila sam ih...:D
Guest- Guest
Zagy wrote:Modra moja,ja te razumijem...ja sam recimo u Kauflandu pred Uskrs 627kn račun imala...zabolilo me...:D
onda čuđenje otkud toliko.. :D :D
ahaa... a nije nije, svijetliji je ovaj.. a naravno, ima ih i tamnijih gold
nda
:D
Mrežu protiv komaraca za vrata i fenjer nekakav LED jer nam je malo problematično spojit nekakvo svjetlo vani...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
biobaza sun (pekmez)
kozmetičku torbicu za torbu, al malo veću jer nosim hrpu stvari, pogotovo ruževa, koja ispada po torbi onda..
ebelin ogledalce
dva catrice laka roza, jedan je s nekim šljokama
onda od one jutjuberke bebi rite uzela u njenoj trgovini golden rose 07 mat ruž, dva sjenila u prahu, zeleno i šljokičasto ljubičasto
zakon, sad sam se počela družit sa jutjuberkom koju pratim
ženska je presimpa, isto ko na videima :o)
kozmetičku torbicu za torbu, al malo veću jer nosim hrpu stvari, pogotovo ruževa, koja ispada po torbi onda..
ebelin ogledalce
dva catrice laka roza, jedan je s nekim šljokama
onda od one jutjuberke bebi rite uzela u njenoj trgovini golden rose 07 mat ruž, dva sjenila u prahu, zeleno i šljokičasto ljubičasto
zakon, sad sam se počela družit sa jutjuberkom koju pratim
ženska je presimpa, isto ko na videima :o)
tražila sam das gesunde plus beta karoten, ali još ga nisu dobili, bemu
Veg nasla si ipak haljinu?
Ja nažalost ne podnosim čipku...zapravo sam jako osjetljiva na materijale...
Guest- Guest
Zagy wrote:Veg nasla si ipak haljinu?
Da, jučer su ih ponovno stavili u pre-order na njihovoj stranici.
Dan ranije je bila na asosu skoro upola jeftinija, ali se do jutra skroz rasprodala. Pretražila sam sve moguće stranice koje drže Chi Chi Clothing i svugdje je bila rasprodana, već sam skoro suze ronila za njom.
I mene je malo strah čipke kako imam osjetljivu kožu, pogotovo da me ne bi grebala cijelo vrijeme. Nadam se da će biti okej.
Guest- Guest
hranu za pseeee
za velikog konzervu
za malog suhu junior i neki dodaci prehrani.. proždro je u par sekundi taj jedan tvrdi komad, samo da me spriječi da uđem u kuću
a ja mu dala da ne skače na mene.. :D ipak, nije mi pametno uvaljivat mu hranu dok je uzbuđen što me vidi..
za velikog konzervu
za malog suhu junior i neki dodaci prehrani.. proždro je u par sekundi taj jedan tvrdi komad, samo da me spriječi da uđem u kuću
a ja mu dala da ne skače na mene.. :D ipak, nije mi pametno uvaljivat mu hranu dok je uzbuđen što me vidi..
evo moja dva macana
s proljećem baš dođe želja za raznobojnim noktićima!
s proljećem baš dođe želja za raznobojnim noktićima!
modra wrote:hranu za pseeee
za velikog konzervu
Ne pomaže, kad vide hranu uvijek skaču k'o manijaci.
Guest- Guest
u identicnoj bocici i sa identicnim cepom imam i ja te lakove...samo sto meni pise colorama
Guest- Guest
Kod vas je Colorama a kod nas colorshow...isto sto je kod vas i u DE schauma a kod nas glem vital...
Guest- Guest
Felce azzura vodu za peglanje da ukloni onaj miris nove pegle...
Još nije izašao.
Hlače modre u Lidla.
Još nije izašao.
Hlače modre u Lidla.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
puno divnih stvarčica u mileru.. bum poslikala ili nešto... kad dođem kući
med! će bit vjenčanica iz lidla ili? B-) :D
med! će bit vjenčanica iz lidla ili? B-) :D
kako ste vi smotane :D
sta si kupila? tamo je sve preskupo pa ne kupujem bas puno :P
sta si kupila? tamo je sve preskupo pa ne kupujem bas puno :P
Guest- Guest
lakiće i ružiće
i milku od pudinga od vanilije
i češnjak u granulama i peršin usitnjeni u konzumu, jej!
i milku od pudinga od vanilije
i češnjak u granulama i peršin usitnjeni u konzumu, jej!
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50