šššoping!!!
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: šššoping!!!
Taj model se prodaje u još jednoj boji:
Obje verzije su mi lijepe i baš sam se teško odlučila.
Guest- Guest
bas gledam na njihovoj stranici, haljine su sve ljepsa od ljepse
ja sam si proslo ljeto dala sivat crnu na bijele tockice ... a vidim da ih ima kupit i za manje nego sam platila zeni sto mi je radila
jesu li kvalitetne ?
ja sam si proslo ljeto dala sivat crnu na bijele tockice ... a vidim da ih ima kupit i za manje nego sam platila zeni sto mi je radila
jesu li kvalitetne ?
betty.boop-
2015-01-23
Ne računajući ovu koja još nije stigla, imam 5 njihovih haljina i mogu reći da sam kvalitetom sasvim zadovoljna. Perem ih u mašini (niska temperatura i ne centrifugiram ih) i dalje su k'o nove.
Stalno osvježavaju ponudu i uvijek se da pronaći neki super komad.
Edit: kad si već spomenula točkice, ovo je jedna koju pikiram već neko vrijeme
Ovratnik mi izgleda prekjut
Ali kako imam već nekoliko različitih točkastih haljina, još se uvijek nekako uspijevam iskontrolirati
Stalno osvježavaju ponudu i uvijek se da pronaći neki super komad.
Edit: kad si već spomenula točkice, ovo je jedna koju pikiram već neko vrijeme
Ovratnik mi izgleda prekjut
Ali kako imam već nekoliko različitih točkastih haljina, još se uvijek nekako uspijevam iskontrolirati
Guest- Guest
Zagy wrote:Za sada? :D
U ovom PMS-u pala je karirana koju sam gore stavila... Što će biti tijekom sljedećeg, teško je reći.
Guest- Guest
Tijekom PMS-a se nerazumno troši na svašta nešto, a do sljedećeg se kuka i nariče zbog potrošenog. Začarani krug i pomoći nema.
Guest- Guest
Kako koju.
Nekoliko crnih njihovih koje sam nosila i usred zime i sako preko njih jer nisu toliko ljetno lagane i lepršave sam nosila s crnim ili crvenim gustim najlonkama na različite vrste cipela - od mary jane stila preko gležnjača od gamoša ili u jednoj prigodi na čizmice s visokom potepticom. Ali to su bile takve haljine koje su podnosile takvu različitu obuću. Ove koje su baš ljetne i laganije najčešće na kakve wedges ljetne ciepele.
Nekoliko crnih njihovih koje sam nosila i usred zime i sako preko njih jer nisu toliko ljetno lagane i lepršave sam nosila s crnim ili crvenim gustim najlonkama na različite vrste cipela - od mary jane stila preko gležnjača od gamoša ili u jednoj prigodi na čizmice s visokom potepticom. Ali to su bile takve haljine koje su podnosile takvu različitu obuću. Ove koje su baš ljetne i laganije najčešće na kakve wedges ljetne ciepele.
Guest- Guest
becutan krema... ne mogu ja bez nje... sve druge su mi ljepljive
moram ju barem povremeno koristit..
moram ju barem povremeno koristit..
Svekrvi za rodjendan Bvlgari omniu chrystalline...
Ja dobila za svoj Davidoff Blue water summer dive...mrvu laganiji od originala,i naravno odličan!
Ja dobila za svoj Davidoff Blue water summer dive...mrvu laganiji od originala,i naravno odličan!
Guest- Guest
stigle đinđe minđe i dvije marame s cro bazar
jedna marama već prosljeđena sestri... blago njoj sa mnom
premalene su, nažalost
jedna marama već prosljeđena sestri... blago njoj sa mnom
premalene su, nažalost
u biti vec duze vrijeme trazim zelene, ali nigdje ne mogu nac model i tocnu nijansu koju zelim
pa su mi ove utjeha ... taman za proljece/ljeto
nisu prespicaste i ok je peta, tako da bi trebale bit udobne za posao
pa su mi ove utjeha ... taman za proljece/ljeto
nisu prespicaste i ok je peta, tako da bi trebale bit udobne za posao
betty.boop-
2015-01-23
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50