šššoping!!!
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: šššoping!!!
Skidanje kamenca, pjeskarenje, snimanje i popravak kod zubara...
super nova zubarica, a ordinacija za past na dupe
super nova zubarica, a ordinacija za past na dupe
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Lako moguće da nema....;)Vegvísir wrote:E da, Zagy, izgleda da Bipa kod vas i kod nas nema isti asortiman... nisam uspjela pronaći onu brusnicu o kojoj si govorila...
Guest- Guest
Novi Set tanjura u ikei,mat smedji...djeci zavjese,zelene i lila,i zastore na šinu za dnevni boravak...crno bijele...
Guest- Guest
Ništa od toga.
Inhaliraj se, pij puno čaja, med+limun, puno sna i strpljenja.
Znam da ti vjerojatno ide na živce sad bit u nekakvoj virozi ili što te već muči, ali imunitetu treba malo cjelovitije pristupit. Bar je kod mene tako bilo.
Inhaliraj se, pij puno čaja, med+limun, puno sna i strpljenja.
Znam da ti vjerojatno ide na živce sad bit u nekakvoj virozi ili što te već muči, ali imunitetu treba malo cjelovitije pristupit. Bar je kod mene tako bilo.
2014-04-14
Ma trenutno me nervira da užasno jer ne mogu neke stvari obavljat. :/
Ali mislila sam nesto sto mogu uzimat onako, svaki dan. Kada ni ne stignem jesti kako treba. A jos sam osjetljiva na svaku sitnicu. :/
Ali mislila sam nesto sto mogu uzimat onako, svaki dan. Kada ni ne stignem jesti kako treba. A jos sam osjetljiva na svaku sitnicu. :/
Guest- Guest
A vitaminski sirup neki?
Ja to djeci u jesen dajem kad počnu prehlade i pomaze...nisu još bili bolesni...
Ja to djeci u jesen dajem kad počnu prehlade i pomaze...nisu još bili bolesni...
Guest- Guest
naručijo avene termalnu, da probam čudo to, i macadamia ulje za slamu
Mislim da je to preslabo za mene :/Zagy wrote:A vitaminski sirup neki?
Neki dan odoh u ljekarnu i pitam žensku koje bih šumeće protiv prehlade mogla uzet. I posto sam joj rekla na sto sam sve alergična i koje tablete uzimam, ona mi da Andol C :0
Dođem ja doma i čitam uputstva i zbog tableta nekih za alergiju ne smijem to piti jer moze doći do velikih problema :000 neko krvarenje trbušno sta ja znam...
Dobro da nisam popila.
Znam ja da one ne mogu bas sve znati, al brate...
Guest- Guest
curaprox extra soft četkica
paradontax pasta sa fluorom.. to je slano, ljudi moji..
i šta ću sad, bacit ? http://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/prijevara-o-fluoru-on-ne-stiti-zube-on-vas-cini-poslusnim
neki nudasti max faxtor novi lipstick :D
to za svoju guzicu,,
bum bum balon igru nećaku - to si ŽELI već dugo, slatkiši koje on smije i kamiončić koji prevozi prometne znakove
paradontax pasta sa fluorom.. to je slano, ljudi moji..
i šta ću sad, bacit ? http://2012-transformacijasvijesti.com/manipulacije/prijevara-o-fluoru-on-ne-stiti-zube-on-vas-cini-poslusnim
neki nudasti max faxtor novi lipstick :D
to za svoju guzicu,,
bum bum balon igru nećaku - to si ŽELI već dugo, slatkiši koje on smije i kamiončić koji prevozi prometne znakove
Ja koristim bez fluora pastu...Djeci Weledu a nama Bi good od Bipe jer je povoljnija... ;)
Guest- Guest
Ja Sensodyne uglavnom, al z nju imam i neku običnu.
I puna mi je kapa tih članaka o teorijama urote vezanih uz fluor i slično.
I puna mi je kapa tih članaka o teorijama urote vezanih uz fluor i slično.
2014-04-14
Koji portal?
Mozda je čista slučajnost ali,Marco je kao beba dobivao tabletice fluora,njih dvije nisu...on ima grozne zube pune karijesa,one ni jedan jedini karijes.....
Mozda je čista slučajnost ali,Marco je kao beba dobivao tabletice fluora,njih dvije nisu...on ima grozne zube pune karijesa,one ni jedan jedini karijes.....
Guest- Guest
Mene recimo živcira opsesija majki da ne cijepe djecu...ja ne znam dal tu sta ima,al mi je apsurdno na osnovu par članaka mislit da znas bolje od doktora...ne znam...
Guest- Guest
A jebote!!!
http://mobile.net.hr/webcafe/svastara/foto-one-vole-dlakavo-i-u-boji-sto-vise-to-bolje
http://mobile.net.hr/webcafe/svastara/foto-one-vole-dlakavo-i-u-boji-sto-vise-to-bolje
Guest- Guest
Biobaza gel za umivanje
2 majice u Lidla
kašasto/pudingaste stvari za jest par dana dok zub ne zacijeli
2 majice u Lidla
kašasto/pudingaste stvari za jest par dana dok zub ne zacijeli
2014-04-14
Ahaha da, vidjela sam te obojane dlake...
koje likuše
koje likuše
2014-04-14
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50