šššoping!!!
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: šššoping!!!
Pridružujem se "lajkanju" torbe + "lajkanje" bettyine haljine.
Opet nešto zujim po lindybop stranici... Ne mogu si pomoći, preslatke su mi njihove haljine... Past će ponovno neka ovih dana... kad se napokon odlučim koja.
Opet nešto zujim po lindybop stranici... Ne mogu si pomoći, preslatke su mi njihove haljine... Past će ponovno neka ovih dana... kad se napokon odlučim koja.
Guest- Guest
Ja gledam ideje za dekoracije svadbenog stola, jer nema šanse da dajem 200-300 kuna po stolu za to...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Daj stavi neku sliku svog outfitu za na posao/faks, ne zna radis li, studiraš :)Vegvísir wrote:Pridružujem se "lajkanju" torbe + "lajkanje" bettyine haljine.
Bas me zanima! Imas i drugačiji stil od svih nas tu.
Guest- Guest
medication wrote:Ja gledam ideje za dekoracije svadbenog stola, jer nema šanse da dajem 200-300 kuna po stolu za to...
Šta je to toliko skupo?
Mislim, znam da sve to košta za poludit' (spomene mi kim_gordon povremeno, ona se udaje u lipnju, ja kuma ) al' nisam znala da je baš toliko skupo...
Guest- Guest
Kim se udaje? Čestitaj joj!
Kako ona lijepu kosu ima. Mislim nebitno totalno, al stvarno ima
Ma, to ti je industrija cijela oko toga. I cilj joj je izbit mladencima što vše novaca iz džepa.
Mi smo gotovo sve tradicionalne stvari odbacili. Revere, puno cvijeća, dekoracije, okupljanje prije i sl. Radije bi da ekipa jede fino, nego da gleda u bukete, koje ionako nitko ne gleda. No to sam samo ja.
Napravit ćemo po svom guštu, opušteno.
Ma, to ti je industrija cijela oko toga. I cilj joj je izbit mladencima što vše novaca iz džepa.
Mi smo gotovo sve tradicionalne stvari odbacili. Revere, puno cvijeća, dekoracije, okupljanje prije i sl. Radije bi da ekipa jede fino, nego da gleda u bukete, koje ionako nitko ne gleda. No to sam samo ja.
2014-04-14
Lady_D wrote:Daj stavi neku sliku svog outfitu za na posao/faks, ne zna radis li, studiraš :)Vegvísir wrote:Pridružujem se "lajkanju" torbe + "lajkanje" bettyine haljine.
Bas me zanima! Imas i drugačiji stil od svih nas tu.
Studiram... Za faks se odijevam kako kad, ovisi kako imam volje taj dan... Na poslovima koje sam radila (predavala u jednoj školi stranih jezika i jedan uredski posao) uglavnom sam oblačila haljine, sakoe, svašta nešto...
Nemam sad neku fotku, prošvrljala sam malo po slikama i na svima ili sjedim ili mi se vidi samo lice.
Al' budem nabacila neku fotku kad se ukaže iduća prilika, ovih dana uglavnom sjedim doma i štrebam ili odem kod svojih pa tamo još malo štrebam.
Guest- Guest
medication wrote:Kim se udaje? Čestitaj joj!
Je, je... Vidjet ću je vjerojatno krajem idućeg tjedna pa joj prenesem čestitke.
Stvarno ima krasnu kosu i odlično joj paše uz lice i ten.
Ma to je najbitnije, da je vama ugodno i da ste zadovoljni, a ostale pizdarije koje se ionako uglavnom rade da bi se zadovoljilo neku formu su totalno nebitne...
Guest- Guest
posto mi se ono sranje od masine kvari skicam novu.....nece biti skoro ali kad bude,biti ce ovako...
https://www.ottoversand.at/gorenje-trockner-d-8565-nb-a%2b%2b-8-kg/pref-AKL10035238093%40OttoversandAt-Shop/artikel/ottoversand-at?CatalogCategoryID=sh1shVR&CategoryName=sh12712925&ProductPage=0&showAll=0&filter_selection_1=f25706&promoArticleNo=17358280
https://www.ottoversand.at/gorenje-waschmaschine-w7243pb-a%2b%2b%2b-7kg-1400-touren/pref-AKL10028816011%40OttoversandAt-Shop/artikel/ottoversand-at?CatalogCategoryID=sh1shVt&CategoryName=sh12712939&ProductPage=0&showAll=0&filter_selection_1=f25706&promoArticleNo=12850978
https://www.ottoversand.at/gorenje-trockner-d-8565-nb-a%2b%2b-8-kg/pref-AKL10035238093%40OttoversandAt-Shop/artikel/ottoversand-at?CatalogCategoryID=sh1shVR&CategoryName=sh12712925&ProductPage=0&showAll=0&filter_selection_1=f25706&promoArticleNo=17358280
https://www.ottoversand.at/gorenje-waschmaschine-w7243pb-a%2b%2b%2b-7kg-1400-touren/pref-AKL10028816011%40OttoversandAt-Shop/artikel/ottoversand-at?CatalogCategoryID=sh1shVt&CategoryName=sh12712939&ProductPage=0&showAll=0&filter_selection_1=f25706&promoArticleNo=12850978
Guest- Guest
jako mi se svidjaju stella jean kreacije
mislim si kupit dobar materijal i nesto si dat skrojit
par primjeraka
1
2
3
4
mislim si kupit dobar materijal i nesto si dat skrojit
par primjeraka
1
2
3
4
betty.boop-
2015-01-23
neutrogena gel za umivanje (skidanje šminke)
napravila zalihe maramica, acetona, vate, kaladonta, vatiranih štapića...
dva kardigana u njujorkeru + nešto mejkapa:
ne znam jesam stavila dobar artdeco ruž.. nema slika uopće, al ta je prva izašla kao vjerojatna 474 performance, ugl
napravila zalihe maramica, acetona, vate, kaladonta, vatiranih štapića...
dva kardigana u njujorkeru + nešto mejkapa:
ne znam jesam stavila dobar artdeco ruž.. nema slika uopće, al ta je prva izašla kao vjerojatna 474 performance, ugl
stigao mi je drugi onaj victoria's secret mist... glupost živa, žali bože 200 kn za ta dva sprejića.. za djevojčice prolazi, doduše...
ne kupujte to!!!!!! :D
ne kupujte to!!!!!! :D
Novi dezodorans jer nekako smrdim u zadnje vrijeme
Onu kuglu za pranje robe da i to probamo
Onu kuglu za pranje robe da i to probamo
2014-04-14
kćer od kolegice od kolege počela radit u novootvorenoj trgovinici naziva marilyn monroe.. nešto.. gdje ima torbi, nakita, golden rose kozmetike ( ponovno u našem gradu), athos točenih parfemića.. umjetnih trepavica... kruna
i tako si uzela nešto..
parfemčić je prada candy, čisto fore radi, nije baš za mene, al eto..
i nešto iz dm-a
[img(270px,270px)][/img]
i tako si uzela nešto..
parfemčić je prada candy, čisto fore radi, nije baš za mene, al eto..
i nešto iz dm-a
[img(270px,270px)][/img]
modra-
2014-04-17
godišnju parkirnu kartu, konačno
682 kn.. to nije konačno, hahaha
koja je to lova..
al ok, ja i tata smo popola.. jer zajedno radimo i idemo, ofskroz, mojim autom.. a i on ga ćari kud god išao... :D
682 kn.. to nije konačno, hahaha
koja je to lova..
al ok, ja i tata smo popola.. jer zajedno radimo i idemo, ofskroz, mojim autom.. a i on ga ćari kud god išao... :D
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50