šššoping!!!
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: šššoping!!!
godišnju parkirnu kartu, konačno
682 kn.. to nije konačno, hahaha
koja je to lova..
al ok, ja i tata smo popola.. jer zajedno radimo i idemo, ofskroz, mojim autom.. a i on ga ćari kud god išao... :D
682 kn.. to nije konačno, hahaha
koja je to lova..
al ok, ja i tata smo popola.. jer zajedno radimo i idemo, ofskroz, mojim autom.. a i on ga ćari kud god išao... :D
modra- Posts : 7660
2014-04-17
narukvice, naušnice i neka vestica iz takko-a
zaboravila sam dodat i naomi parfem pored.. <3
[img(260px,260px)][/img]
zaboravila sam dodat i naomi parfem pored.. <3
[img(260px,260px)][/img]
ah, i zubni konac oral b pro expert floss, najbolji dosad
njihovi su izgleda najbolji!
njihovi su izgleda najbolji!
modra-
2014-04-17
Manhattan Soft Compact Powder, br. 2
Yves Rocher Jardins du Monde dva gela za tuširanje, makadamija i brazilska kava... mislim da sam ih već hvalila ovdje
Yves Rocher Jardins du Monde dva gela za tuširanje, makadamija i brazilska kava... mislim da sam ih već hvalila ovdje
Guest- Guest
Meni su odlični... Osim što mi super mirišu, jako su kremasti, i ono što je najbitnije - ne isušuju mi kožu nimalo.
Guest- Guest
Kul kul, prolazim kraj njihovog dućana kad se vraćam doma. Ubost ću si jedan kad ove potrošim.
Ja bi neki koji ne miriši na čokolade/vanilije/med i to nego nekako parfimirano...
Ja bi neki koji ne miriši na čokolade/vanilije/med i to nego nekako parfimirano...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Imaju raznih i gotovo svi su mi odličnog mirisa, pošnjofaj tamo pa vidi koji ti paše.
Guest- Guest
chi sjemenke, konačnooo
potrepštine za pseto koje mi je danas u naletu u igri skoro otkinulo zglob... fakat zaslužuje potrepštine, govno moje
essence nadlak čisto da ga nabacim na šljokice kad ih stavm na neki nokat..
suncokretovo hladno prešano nerafinirano ulje za mućkanje natašte - prošli put me tak ukočila desna gornja strana leđa da sam samo ležala na podu.. baš da vidimo ovaj put šta će se desit.. ili je ono bila slučajnost...
potrepštine za pseto koje mi je danas u naletu u igri skoro otkinulo zglob... fakat zaslužuje potrepštine, govno moje
essence nadlak čisto da ga nabacim na šljokice kad ih stavm na neki nokat..
suncokretovo hladno prešano nerafinirano ulje za mućkanje natašte - prošli put me tak ukočila desna gornja strana leđa da sam samo ležala na podu.. baš da vidimo ovaj put šta će se desit.. ili je ono bila slučajnost...
modra-
2014-04-17
Skoro pala na guzicu kada sam cijenu ugledala :0Zagy wrote:E bit ce moj,kad tad!
Liebeskind
Guest- Guest
dva šala, al baš šala, u njujorkeru za 38 kn
sivi i cvni sa nekim zlatnim lancem tankim posred
sivi i cvni sa nekim zlatnim lancem tankim posred
još mi nije stigao botanica čaj za čišćenje i detox.. pa jebemu.. a tak sam se veselila
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50