šššoping!!!
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: šššoping!!!
Ahaha da ...dok sam studirao u osijeku sam cuo musku izvedenicu....treban ^^
Level riganje ^^
Level riganje ^^
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
ja sam bas o stapu za selfi jucer s kolegom pricala, to vec odavno postoji :D
rastuzuje me kamo ovaj svijet ide
rastuzuje me kamo ovaj svijet ide
betty.boop-
2015-01-23
3 donje majice, ove postojeće su se iscufale (ne znam koji je pravi izraz, al ovaj dobro paše u mojoj glavi)
one vreće vakum za pospremanje
dečko lemilicu i još neki alat u lidla
one vreće vakum za pospremanje
dečko lemilicu i još neki alat u lidla
medication- Posts : 5689
2014-04-14
a danas svakome dat aparat i telefon u ruke da te slika je rizicno ... moze samo otrcat s njim u nepoznato :D
stigla mi je haljina
dress
stigla mi je haljina
dress
betty.boop-
2015-01-23
svaki dan neki paket stiže.. poše mili, a šta mogu, kad su navalili..
Ofucale, da
Modra akav je Victoria Secret?
Od njih sam imala samo gel za tuširanje i bio je najbolji ikad.
Parfemi me zaimaju.
Modra akav je Victoria Secret?
Od njih sam imala samo gel za tuširanje i bio je najbolji ikad.
Parfemi me zaimaju.
2014-04-14
da !
victoria secret gel za tusiranje i mlijeko za tijelo, onaj rozi ... ima yebacki miris, neka jagodica cini mi se
victoria secret gel za tusiranje i mlijeko za tijelo, onaj rozi ... ima yebacki miris, neka jagodica cini mi se
betty.boop-
2015-01-23
prvo, ja godinama sanjam njihove parfeme.. i od svih dostupnih, kojih nema baš previše po tim stranicama koje sam gledala, ovaj me najviše zanimao, najviše je i popularan i nahvaljen na punmirisu i fragrantici
i nije mi se svidio ja ne znam šta žene vide u tome.. breskva i cherry blossom.. nit se osjeti pretjerano, al ok, ipak je to mistja sam to zamišljala kao nešto ženstveno, prpošno, ljupko, profinjeno
još sad očekujem neki rozi iz te kolekcije, ne znam više odakle sam ga naručila, s parfemi hr vjerojatno
pa se nadam da će taj bit čemu..
al nije mi žao, konačno mi se želja ispunila i baš sam uzbuđena :albino: i dalje očajno želim isprobat njihove druge parfeme, al baš edp..
zato je celine dion dobar!!! čistoća... jako ugodan.. cvjetan, al ne previše
mejbi bejbi je edt drukčiji..
s punmirisa komentar
Ja sam probala edt Love Spell i odgovorno tvrdim da je istoimeni mist razrijeđena voćna vodica u odnosu na njega. Kao čaša najjeftinijeg voćnog sirupa naspram čarobnog voćnog kupa. Osnovne note su tu ali nema ostalih cvjetnih sastojaka, nema intenziteta, punine, postojanosti, ma ničega. Moj savjet je zaobići u širokom luku, i tražiti edt na netu dok je još relativno dostupan i povoljne cijene.
____
drugi naručeni je pure seduction
ne prihvaćam da mi neće valjat, jednostavno neee
s punmirisa komentar
Ja sam probala edt Love Spell i odgovorno tvrdim da je istoimeni mist razrijeđena voćna vodica u odnosu na njega. Kao čaša najjeftinijeg voćnog sirupa naspram čarobnog voćnog kupa. Osnovne note su tu ali nema ostalih cvjetnih sastojaka, nema intenziteta, punine, postojanosti, ma ničega. Moj savjet je zaobići u širokom luku, i tražiti edt na netu dok je još relativno dostupan i povoljne cijene.
____
drugi naručeni je pure seduction
ne prihvaćam da mi neće valjat, jednostavno neee
inače, jučer stvarčice u knjižari koje će mi olakšat život na poslu, da ne moram posuđivat.. a ne da mi se zaduživat pa sam si sama pupila.. smotana
klamerica, spajalice, bilježnica, fascikl kartonski il šta već.. ono što odklamava kad krivo zaklamaš... :D i sl potrepštine
(klamerica je ciljano roza zbog nestašnih muških kolega koji su skloni krađama)
također i sapune baleine tekuće (onaj od trešnje vam je mmm), lijepe naušnice
catrice prekokrasne ružiće.. dva iz proljetne LE kolekcije i jedan iz lumionus 070 what's AP-ricot?
moram priznat da sam oduševljena catrice stvarima, naročito ruževima.. catrice
klamerica, spajalice, bilježnica, fascikl kartonski il šta već.. ono što odklamava kad krivo zaklamaš... :D i sl potrepštine
(klamerica je ciljano roza zbog nestašnih muških kolega koji su skloni krađama)
također i sapune baleine tekuće (onaj od trešnje vam je mmm), lijepe naušnice
catrice prekokrasne ružiće.. dva iz proljetne LE kolekcije i jedan iz lumionus 070 what's AP-ricot?
moram priznat da sam oduševljena catrice stvarima, naročito ruževima.. catrice
Ja sam od Celine imala kremu za tijelo iz one ljubičaste linije, bila mi je super...
Inače u Avonu nekidan, 2 odlična ruža za usne, maskaru i losin za tijelo Percive
Inače u Avonu nekidan, 2 odlična ruža za usne, maskaru i losin za tijelo Percive
2014-04-14
Odlična je. Prije nisam bila luda za tim dvobojnima, sad su mi kul.
2014-04-14
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50