šššoping!!!
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: šššoping!!!
modra wrote:hoću, inače u tim danima popijem litre uvinog, al probat ću i to.. po mogućnostikao preventivu :D
al preventivno,ne kad vec peci pocne....:p
Guest- Guest
modra wrote:hoću, inače u tim danima popijem litre uvinog, al probat ću i to..
Samo nemoj istovremeno; na svim preparatima s brusnicom koje sam vidjela piše da se ne kombiniraju s medvjetkom (uvom).
Guest- Guest
Ma sprdam se za tvrdu stolicu :^^
Inače urinarne infekcije , uvin h čaj , te obilna hidracija, pritom većina ne zna što to točno znači
Komad odjeće je kaput .
Inače urinarne infekcije , uvin h čaj , te obilna hidracija, pritom većina ne zna što to točno znači
Komad odjeće je kaput .
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
to ti je horor živi šta ja radim
baš se loše osjećam kad zgrabim neki ruž... znam da neće dobro završit... i NE MOGU SI POMOĆ
baš se loše osjećam kad zgrabim neki ruž... znam da neće dobro završit... i NE MOGU SI POMOĆ
neutrogena gel za umivanje
štapići za uši
tri lijepe gumice za kosu.. lijepo mi to tak u kosi vidjet, odmah i najobičniji rep i punđa izgledaju posebnije
ovaj, i dva catrice ruža, više se ne trudim ni upamtit imena nit znam imam li ih već ili nemam, kao ni sviđaju mi se ili ne moraš skupit sve
štapići za uši
tri lijepe gumice za kosu.. lijepo mi to tak u kosi vidjet, odmah i najobičniji rep i punđa izgledaju posebnije
ovaj, i dva catrice ruža, više se ne trudim ni upamtit imena nit znam imam li ih već ili nemam, kao ni sviđaju mi se ili ne moraš skupit sve
Kupila jučer novo pakiranje Biodermine Sensibio micelarne (ona Sebium što sam dobila mi je malce preagresivna za moju kožu) i dobila sam na poklon malo pakiranje njihove Sensibio light kreme za lice. Stvarno sam se navukla na Biodermu
Guest- Guest
zaputila se sinoć u ljekarnu po tonalin cla (konjugirana linolna kiselina)... nemojte me osuđivat pričala sam jučer malo s kolegicom o debljini, mršavljenju.. i ona kaže da joj je nakon trudnoće jako pomogao dietpharmov tonalin cla. da joj je to jedino i pomoglo, ikad... kaže da je bila ko štapić i da je morala prestat s tim... inače je žena ok i ne pričala gluposti..
i tako ja riješila otići do ljekarne, ali naravno nisu ga imali...
pa sam naručila s fitness hr natrol-ov... za kojeg sam čak čitala da je najbolji izbor...
uglavnom, ne očekujem da ću žderat i ljenčarit, a tijelo će se čarobno transformirat u 3 dana ali kao pomoć pri mršavljenju kojeg se moram uhvatit već jednom, a hvatam se tri godine vjerujem da može imat utjecaj...
vidim da je i antioksidans
ulje šafranika nešto.. ne znam
nisam dugo ništa osim zelenog čaja uzimala za pomoć pri mršavljenju jer mi se to sve više zgadilo, al ovo me baš intrigira...
e da, uz to sam uzela i podlogu za vježbanje, konačno :D
i tako ja riješila otići do ljekarne, ali naravno nisu ga imali...
pa sam naručila s fitness hr natrol-ov... za kojeg sam čak čitala da je najbolji izbor...
uglavnom, ne očekujem da ću žderat i ljenčarit, a tijelo će se čarobno transformirat u 3 dana ali kao pomoć pri mršavljenju kojeg se moram uhvatit već jednom, a hvatam se tri godine vjerujem da može imat utjecaj...
vidim da je i antioksidans
ulje šafranika nešto.. ne znam
nisam dugo ništa osim zelenog čaja uzimala za pomoć pri mršavljenju jer mi se to sve više zgadilo, al ovo me baš intrigira...
e da, uz to sam uzela i podlogu za vježbanje, konačno :D
Nručila prvi put nešto s iHerb.com... Vidjet ćemo kako će proći.
Naručeno:
Himalaya Herbal Healthcare, Botanique, Toothpaste, Neem, Pomegranate, Fluoride Free
Simply Organic, Grind to a Salt Blend
Naručeno:
Himalaya Herbal Healthcare, Botanique, Toothpaste, Neem, Pomegranate, Fluoride Free
Simply Organic, Grind to a Salt Blend
Guest- Guest
Super mi je što sam ove birala najbrže ikad.
Nakon posla ušla u prvi dućan na kojem je pisalo sniženje. Pitala jel imaju iste ko moje stare. Ženska rekla da nema, dala mi prve s pulta. Platila i otšetala ko Horatio iz CSI-a
Nakon posla ušla u prvi dućan na kojem je pisalo sniženje. Pitala jel imaju iste ko moje stare. Ženska rekla da nema, dala mi prve s pulta. Platila i otšetala ko Horatio iz CSI-a
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Prošle godine sam naručila haljinu koja nažalost nikada nije stigla...
Sad me nekako svrbi da opet pokušam.
Skroz je moj stil i još je nikako nisam prežalila.
Sad me nekako svrbi da opet pokušam.
Skroz je moj stil i još je nikako nisam prežalila.
Guest- Guest
Oriflame Love Nature Peel-Off Mask
Avon Magix Face Perfector, podloga za lice
Avon Magix Face Perfector, podloga za lice
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50