šššoping!!!
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: šššoping!!!
kokosovo mlijeko:cheers:
i djetetu sojino čokoladno! mi ne konzumiramo mlijeko
i djetetu sojino čokoladno! mi ne konzumiramo mlijeko
modra- Posts : 7660
2014-04-17
oleoTHERAPY tamanu ulje 50ml
dr. Theiss pastile s kaduljom i trputcem
Dobra zobena kaša s malinom (da, stvarno se zove Dobra zobena kaša, to nije moj opis kvalitete proizvoda )
dr. Theiss pastile s kaduljom i trputcem
Dobra zobena kaša s malinom (da, stvarno se zove Dobra zobena kaša, to nije moj opis kvalitete proizvoda )
Guest- Guest
Znam to
jel stvarno dobra ili lažu ovaj napaćen narod?
jel stvarno dobra ili lažu ovaj napaćen narod?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Čuj, meni paše, super mi je za ujutro kad žurim negdje jer je gotova za nekoliko minuta... S tim da unutra ubacim još malo sjemenki lana i dva-tri badema ili indijska oraščića.
Edit: sad koliko je stvarno dobra i zdrava, ne znam...
Edit: sad koliko je stvarno dobra i zdrava, ne znam...
Guest- Guest
Ja imam toplu brusnicu iz Bipe,priprema se kao instant čaj,osim brusnice ima i vitamin c...meni je odlična jer mrzim kapsule....
Guest- Guest
Nisam probala tu... Koja je marka? Vjerojatno ima i kod nas u bipi... Ma i ja bih radije nešto tog tipa, nisam baš luda za kapsulama tako da ću definitivno to potražiti. Znaš možda koliko ima mg ekstrakta brusnice po vrećici?
Guest- Guest
Kupljeno :
Komad odjeće koje mora imati svaki muškarac koji ima stila i iole drži do sebe
Komad odjeće koje mora imati svaki muškarac koji ima stila i iole drži do sebe
Guest- Guest
Zagy wrote:
To je nešto za čvršću stolicu .^^
što volim te vitaminske pripravke, tako su šareni , glasni ..viču kupi me kupi me, uzmi me nježno :^^
Guest- Guest
Super, thanks!
Idem prekosutra u bipu pa ću definitivno uzeti ako budu imali.
Idem prekosutra u bipu pa ću definitivno uzeti ako budu imali.
Guest- Guest
M3tzTli wrote:To je nešto za čvršću stolicu .^^
što volim te vitaminske pripravke, tako su šareni , glasni ..viču kupi me kupi me, uzmi me nježno :^^
Kriva strana... za mjehur.
Guest- Guest
moj mjehur je već počeo ludovat.. ako bude ko prošle zime, ja ću se ubit
Za tvrdju stolicu? Znaci preporuciti onima sto kake previse? :D :p
Meni je isto za mjehur.....i potpora u zimskim vremenima i prehladama....kao sada.....
Ali tako je dobrog okusa da sigurno ima nesto sto ne valja.....aspartan ili neko slicno sranje....idem pogledati....
Meni je isto za mjehur.....i potpora u zimskim vremenima i prehladama....kao sada.....
Ali tako je dobrog okusa da sigurno ima nesto sto ne valja.....aspartan ili neko slicno sranje....idem pogledati....
Guest- Guest
Modra meni brusnica pomogne....probaj....;)
Nema aspartana......grozdjani secer ima....zato je sladak.....:D
Koji bi to komad odjece bio koji svaki muskarac treba?
Moj je stilski nula.....samo trenerke nosa.......sve ostalo ga u bitnom predjelu zulja......nema slobodu mlataranja......
Nema aspartana......grozdjani secer ima....zato je sladak.....:D
Koji bi to komad odjece bio koji svaki muskarac treba?
Moj je stilski nula.....samo trenerke nosa.......sve ostalo ga u bitnom predjelu zulja......nema slobodu mlataranja......
Guest- Guest
Čim je došla jesen, imunitet mi je drsko pljunuo u lice, okrenuo se i otišao u nepoznatom smjeru.
Mjehur je počeo nešto sitno zajebavati pa sam odmah udarila kontru s brusnicom, nadam se učinkovito. Pomoglo bih možda da prestanem nositi tanke poluljetne haljine cijelo jebeno vrijeme, ali to je ipak prevelika žrtva.
Mjehur je počeo nešto sitno zajebavati pa sam odmah udarila kontru s brusnicom, nadam se učinkovito. Pomoglo bih možda da prestanem nositi tanke poluljetne haljine cijelo jebeno vrijeme, ali to je ipak prevelika žrtva.
Guest- Guest
hoću, inače u tim danima popijem litre uvinog, al probat ću i to.. po mogućnostikao preventivu :D
Last edited by modra on 27/10/2014, 11:33; edited 1 time in total
modra wrote:hoću, inače u tim danima popijem litre uvinog, al probat ću i to.. po mogućnostikao preventivu :D
al preventivno,ne kad vec peci pocne....:p
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50