šššoping!!!
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: šššoping!!!
jučer catrice ruž, LE
alluring pink, predivan je..
i ovo čudo, opet... nadam se da ću ga ovaj put potrošit, i koristit kak spada
alluring pink, predivan je..
i ovo čudo, opet... nadam se da ću ga ovaj put potrošit, i koristit kak spada
modra- Posts : 7660
2014-04-17
Isuse poharala sam h&m,a sebi ni iglu kupila nisam...sve za pačurliju...
Sebi samo u muller essence ruzeve Coral i nude....
Modra,muller nema 107...al mi u Bipi sigurno imamo,potrazi u svojoj Bipi...;)
Sebi samo u muller essence ruzeve Coral i nude....
Modra,muller nema 107...al mi u Bipi sigurno imamo,potrazi u svojoj Bipi...;)
Guest- Guest
Bijelu majicu i traperice.
U Lidlu naravno.
ostala sam vjerna Lidlovom haute couture-u
al traperice mi skroz ok stoje
to je taj paradoks traperica
kad mi trebaju i kad ih tražim, probat ću ih 100 nijedne neće bit dobre
odeš bezveze kupit jogurt i ulje, nađeš neke skroz ok
ništa, čekat ću da u ponudu uvrste vjenčanice
U Lidlu naravno.
ostala sam vjerna Lidlovom haute couture-u
al traperice mi skroz ok stoje
to je taj paradoks traperica
kad mi trebaju i kad ih tražim, probat ću ih 100 nijedne neće bit dobre
odeš bezveze kupit jogurt i ulje, nađeš neke skroz ok
ništa, čekat ću da u ponudu uvrste vjenčanice
medication- Posts : 5689
2014-04-14
modra-
2014-04-17
zubni konac
neki regenerator i ulje u mileru, na bazi argana, makadamije.. ulje lana i mrkve, bla.. u biti sam uzela ulje, pa mi prodavač rekao da isto dobijem gratis ak uzmem regenerator ili šampon
3 majice, za promjenu ne u Lidla, nego u Peek&Clopenburga ili kako se već piše.
I Maybeline tekuću puder i Artdeco rumenilo.
Za puder sam se vjerojatno zeznula, maybeline su mi čisti prosjek, al bio je na sniženju i potrošit ću ga svejedno.
ovaj:
I Maybeline tekuću puder i Artdeco rumenilo.
Za puder sam se vjerojatno zeznula, maybeline su mi čisti prosjek, al bio je na sniženju i potrošit ću ga svejedno.
ovaj:
2014-04-14
Koliko Sam ja skuzila po mušterijama koje ga koriste je taj puder dosta težak....?
Guest- Guest
Nisam ga još probala, al po eksturi mi se čini dosta teži od Bourjois Healthy mix-a koji mi je sada pri kraju. Vidjet ću.
HM je dobar, al isto nekako na pola dana kao da nestane.
HM je dobar, al isto nekako na pola dana kao da nestane.
2014-04-14
A jel? Fit mi ima dosta povoljno online kupit, al po parfumerijama ga baš ne viđam...
Tekući mi ne traba za sakrivanje nekih nepravilnosti, nego mi treba da mi ujednači ten i da stoji na licu 8 sati.
Tekući mi ne traba za sakrivanje nekih nepravilnosti, nego mi treba da mi ujednači ten i da stoji na licu 8 sati.
2014-04-14
3 marame, kist za rumenilo i dva remena za struk na e bayu...
2014-04-14
Inače, danas stavila taj Maybeline na posao.
Ne znam kakav će se pokazat nakon nekog vremena, ali čini mi se bolji od Bourjois Healthy Mix-a.
HM kao da oksidira na licu, pa nekako dobije koža neki žuti umorni ton.
Ovaj se drži (da spomenem da sam trebala po vrućini izać na sat vremena), koža izgleda odmorno i nakon 9 sati nošenja i nije težak zapravo. Samo ga se treba manje stavit i spužvicom malo utapkat i to bi bilo to.
Ne znam kakav će se pokazat nakon nekog vremena, ali čini mi se bolji od Bourjois Healthy Mix-a.
HM kao da oksidira na licu, pa nekako dobije koža neki žuti umorni ton.
Ovaj se drži (da spomenem da sam trebala po vrućini izać na sat vremena), koža izgleda odmorno i nakon 9 sati nošenja i nije težak zapravo. Samo ga se treba manje stavit i spužvicom malo utapkat i to bi bilo to.
2014-04-14
Ja sam uzela maybelline Matte maker u prahu...čini se ok al detaljnija recenzija slijedi....
Guest- Guest
i ja listerine vodicu neki dan, ovo mi je treća, i moram priznat da me malo strah
čitala sam nešto ružno u vezi toga :D
to je toliko jako da meni oči počnu suzit
čitala sam nešto ružno u vezi toga :D
to je toliko jako da meni oči počnu suzit
Ružno o listerine vodici? Što?
Je, dosta su jake sve, jedino mi je ona narančasta citrusasta nešto blaža.
Kupila sam bila paradontax vodicu, ali mi je zubar rekao da je užasno agresivna i da je ni u ludilu ne koristim svaki dan jer može izazvati promjene na jeziku i svašta nešto.
Je, dosta su jake sve, jedino mi je ona narančasta citrusasta nešto blaža.
Kupila sam bila paradontax vodicu, ali mi je zubar rekao da je užasno agresivna i da je ni u ludilu ne koristim svaki dan jer može izazvati promjene na jeziku i svašta nešto.
Guest- Guest
jebemu, ne mogu se sjetit.. ako nisam i pobrkala s nekom drugom :S:
probat ću nać, na forumu nekom sasvim sigurno.. kad sam počela kupovat te vodice malo sam se tako informirala, iskustva, koju, šta, gdje....
probat ću nać, na forumu nekom sasvim sigurno.. kad sam počela kupovat te vodice malo sam se tako informirala, iskustva, koju, šta, gdje....
na ženi.hr su je nahvalile... al šta one znaju, kokoške :D
a evo našla na forumu nešto
al pitaj boga, ko to zna, svatko svoje tupi..
Listerine je zadnja tekucina koju bi koristio, drze se jos neke stare recepture za koju ce mnogi strucnjaci reci da napravi vise stete nego koristi.
Procitati pod Safety >> http://en.wikipedia.org/wiki/Listerine
Kratak sazetak, naime, listerine sadrzi alkohol, a koristenje takve tekucine neki smatraju da povecava rizik od razvijanja raka usne supljine, pa se doticna tekucina preporucuje koristiti samo kratki period za odredjene terapetske svrhe, cak se smatra da bi tekucine za usta koje sadrze alkohol trebao propisati stomatolog i to samo za odredjene situacije.
To je savjet Australian Dental Journal-a.
A da je to sve istina moze se vidjeti po tome da zapravo vecina renomiranih tekucina za usta uopce ne sadrze alkohol, Elmex je dobar primjer, a i ove njemacke po mullera, dm-a i sl.
Svi su se priklonili tome da je alkohol stetan, a da nesto ima u tome dokazuje i sam J&J koji je 2009. pustio u prodaju Listerine bez alkohola >> http://www.listerine.com/products/pr...totalcare-zero
Znaci, eventualno je taj ok.
onda ispod netko piše da to nije istina :D
pa se javlja treći lik:
Po 650ti put, Listerin nije vodica za dulju svakodnevnu uporabu! Da, razlog tome je visoki postotak alkohola koji povećava šanse za oralnu prekancerozu! Blomberg, molim te da ne širiš dezinformacije.
tko će znat
a evo našla na forumu nešto
al pitaj boga, ko to zna, svatko svoje tupi..
Listerine je zadnja tekucina koju bi koristio, drze se jos neke stare recepture za koju ce mnogi strucnjaci reci da napravi vise stete nego koristi.
Procitati pod Safety >> http://en.wikipedia.org/wiki/Listerine
Kratak sazetak, naime, listerine sadrzi alkohol, a koristenje takve tekucine neki smatraju da povecava rizik od razvijanja raka usne supljine, pa se doticna tekucina preporucuje koristiti samo kratki period za odredjene terapetske svrhe, cak se smatra da bi tekucine za usta koje sadrze alkohol trebao propisati stomatolog i to samo za odredjene situacije.
To je savjet Australian Dental Journal-a.
A da je to sve istina moze se vidjeti po tome da zapravo vecina renomiranih tekucina za usta uopce ne sadrze alkohol, Elmex je dobar primjer, a i ove njemacke po mullera, dm-a i sl.
Svi su se priklonili tome da je alkohol stetan, a da nesto ima u tome dokazuje i sam J&J koji je 2009. pustio u prodaju Listerine bez alkohola >> http://www.listerine.com/products/pr...totalcare-zero
Znaci, eventualno je taj ok.
onda ispod netko piše da to nije istina :D
pa se javlja treći lik:
Po 650ti put, Listerin nije vodica za dulju svakodnevnu uporabu! Da, razlog tome je visoki postotak alkohola koji povećava šanse za oralnu prekancerozu! Blomberg, molim te da ne širiš dezinformacije.
tko će znat
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50