šššoping!!!
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: šššoping!!!
medication wrote:Je, super su im nijanse, al isto mi brzo nestane s usana.
Ja danas još 2 ona longlasting Essence-a, za 9, 90 kn po komadu.
Ozbiljno? Meni baš dosta dugo traje, pogotovo jedinica koja mi ostane postojana tijekom dana, sigurno 6-7 sati bez problema. Osmica, koja je dosta tamnija, mi nešto kraće traje.
Jedino što im zamjeram je da dosta isušuju usne, ali ako se prije nanošenja i odmah nakon skidanja ruža napackam melemom, sve bude okej.
Guest- Guest
odličan parfem! trenutno najbolji
nije ni on loš
još sam uzela neki white musk parfemić
nije ni on loš
još sam uzela neki white musk parfemić
Upravo otipkala shopping, sreća!
BH Cosmetics set kistova 10 Pcs Pop Art
Barry M lak za nokte - Black Multi Glitter
Makeup Revolution rumenilo - Now!
Makeup Revolution ruž - The One (za sestru)
I za kraj sam mogla birati free poklon pa sam uzela ovu paletu za oči i obrve:
BH Cosmetics set kistova 10 Pcs Pop Art
Barry M lak za nokte - Black Multi Glitter
Makeup Revolution rumenilo - Now!
Makeup Revolution ruž - The One (za sestru)
I za kraj sam mogla birati free poklon pa sam uzela ovu paletu za oči i obrve:
Guest- Guest
Tu pink pandu ima da ocerupam kad sljedeci put u HR dodjem....
I te essence ruzeve moram probati.....
I te essence ruzeve moram probati.....
Guest- Guest
do vremena je mozda? :D
Uzasno je vrijeme...hladno i kisa pada....pas mater!
Uzasno je vrijeme...hladno i kisa pada....pas mater!
Guest- Guest
Ovdje je danas skroz okej, malce oblačno...
Zna možda netko mogu li se negdje naručiti sephorini proizvodi, a da dostavljaju u Hrvatsku?
Zna možda netko mogu li se negdje naručiti sephorini proizvodi, a da dostavljaju u Hrvatsku?
Guest- Guest
Kakav je taj s. oliver?
Kolika je poštarina s pink pande?
Kolika je poštarina s pink pande?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ajde, to je ok. Jer su bome povećali cijenu dostave sa skoro svih sajtova s kojih sam prije naručivala, a nakon što smo ušli u EU, više sa Cheapsmellsa ne šalju parfeme u RH. Nije mi jasno zašto...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Mene je najviše zeznulo to što su sad počeli naplaćivati carinu na sve pošaljke iz SAD-a kojima je vrijednost iznad cca 170kn, mislim. Prije sam znala naručiti hrpu sjenila, paleta, pigmenata s još par frendica i fino podijeliti troškove poštarine... čak i neke haljine, majice, piercing nakit i što već sve ne.
Guest- Guest
medication wrote:Kakav je taj s. oliver?
odličan!
već sam ga osjećala, negdje, nekako. i uvijek sam ga zapravo htjela, taj miris... i evo ga pronašla sam gaaaaa :D
uopće ti ga ne bi znala opisat, voćni nije, cvijeće definitivno nije.. ne raspoznajem nijedan sastojak u njemu, što opet ne znači da se ne osjeća (ja nemam baš neko široko znanje i njuh kad je riječ o cvijeću).. ima neku svježinu, rekla bih
doduše sestra npr. kaže da joj je jedan od onih koji joj ostaju u grlu
ja i sestrična pak lude! prvo sam njoj kupila, onda sebi nakon dva dana jer, ne daj bože da meni fali neki parfem
probaj jednom, pa javi.. zanima me kakav ti je baš :o) ja oduševljena
Stigao paket!
Kistovi su me na prvu oduševili, pakiranje u kojem dolaze je preslatko (i praktično), a oni su tako fino mekani i šareni i sve ikad. Al' treba ih još i isprobati, jel...
Paletica mi isto djeluje odlično (3 sjenila za obrve, od kojih je jedno kremasto, 4 sjenila za oči i jedan highlighter + mini četkica za nanošenje, pinceta i ogledalo :D ). Rumenilo i lak za nokte isto izgledaju fino, ali treba isprobati... i za ruž čekam da sestra dođe doma pa ga otvori.
Kistovi su me na prvu oduševili, pakiranje u kojem dolaze je preslatko (i praktično), a oni su tako fino mekani i šareni i sve ikad. Al' treba ih još i isprobati, jel...
Paletica mi isto djeluje odlično (3 sjenila za obrve, od kojih je jedno kremasto, 4 sjenila za oči i jedan highlighter + mini četkica za nanošenje, pinceta i ogledalo :D ). Rumenilo i lak za nokte isto izgledaju fino, ali treba isprobati... i za ruž čekam da sestra dođe doma pa ga otvori.
Guest- Guest
modra-
2014-04-17
i jako me na neki podsjeća.. mislim da na banani pure woman, onaj crvenkasto-rozi, imala sam ga.. s tim da mi je ovaj bolji jer ima neku svježu notu...
već pomirisan, voćkastiji, ali nije uopće loš, i s obzirom na edt stvarno JAKO dugotrajan i JAKO postojan!
već pomirisan, voćkastiji, ali nije uopće loš, i s obzirom na edt stvarno JAKO dugotrajan i JAKO postojan!
jučer catrice ruž, LE
alluring pink, predivan je..
i ovo čudo, opet... nadam se da ću ga ovaj put potrošit, i koristit kak spada
alluring pink, predivan je..
i ovo čudo, opet... nadam se da ću ga ovaj put potrošit, i koristit kak spada
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50