Starija žena i mlađi muškarac
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
zar i ti sine onane?dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bogami ne mogu..sve vise mi milija ona ideja o japanskim sex-bot curama..
Super. Kad je dovedeš materi, javi što ti je rekla
veber- Posts : 53509
2014-12-30
bogomdani wrote:pffff..zasto bih uopce ikoga dovodio materi,da je nervira...mislim na zene od mesa..
Svašta. Pa normalna fina žena bi ti s materom pila kavu i kuhala joj ručak, ova japanka može mater uputit u sushi
Guest- Guest
veber_1 wrote:zar i ti sine onane?dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bogami ne mogu..sve vise mi milija ona ideja o japanskim sex-bot curama..
Super. Kad je dovedeš materi, javi što ti je rekla
Zloćo!
Guest- Guest
aaa,zna moja mater sebi sve skuhati i zbrinuti za sebe..kad ne bude mogla platim nekoj susjedi mladjoj da to obavlja..
Guest- Guest
bogomdani wrote:aaa,zna moja mater sebi sve skuhati i zbrinuti za sebe..kad ne bude mogla platim nekoj susjedi mladjoj da to obavlja..
Opet ne kužiš. Prave žene se vole družiti, small talk, kafca i tooo..
Guest- Guest
najviše mrze kada "muškarac" napuhuhuje lutku.dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:aaa,zna moja mater sebi sve skuhati i zbrinuti za sebe..kad ne bude mogla platim nekoj susjedi mladjoj da to obavlja..
2014-12-30
pffff.pa ima hrpa okolnih susjeda..to je u Slavoniji normalna pojava da zene i babe kofenisu izjutra,oko podne i predvece..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:aaa,zna moja mater sebi sve skuhati i zbrinuti za sebe..kad ne bude mogla platim nekoj susjedi mladjoj da to obavlja..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
brajo moj.,nisam ih imao na stotine,ali su bile brutalke,a ispiranje mozga specijalnost..cuvam ovo jos malo sto ima za prezivljavanje,,,niti mogu niti hocu i pokusati razumijeti zene..energy low...ove spike zena na forumu su samo blago podsjecanje na bivsi terorizam zena,...i ovo vec jedva podnosim,susprezem se da neku ne sjurim u rodni kraj..veber_1 wrote:svetac, materemi. ti ne kužiš žene.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
kukuuu Lejdi,pa sto toliko muka po bogomdanom,sto je zenama skrivio???
Guest- Guest
nista
simpaticni ste mi muski kada pisete da je zene tesko skuzit ;D
simpaticni ste mi muski kada pisete da je zene tesko skuzit ;D
Guest- Guest
Pa gle,u sustini jeste..Sto kad zena cura kaze:Ja ne mogu sebe skuziti..A to ocekuju od muskih...
Guest- Guest
uhhhh..kako je lijepo kad zene odu ..nesto raditi drugo...vis t injih,one bi bogomdanog modale po svom kalupu..nece ici,Dame moje...
Guest- Guest
Džepna koliko vremena si izgubila,mogla si dobar "selfie" sama sebi bacit za to vrijeme.....
Guest- Guest
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 22 of 26