Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Slao joj je piće koje nije popila. Nije obraćala pažnju na njega i na koncu ga je potpuno izignorirala i otišla kući. On ju je pratio do stana, kucao joj na vrata...
Zadraninu (22) je za oko zapela 15 godina starija žena koju je sreo u noćnom izlasku u nedjelju. Krenuo je s iskazivanjem naklonosti koju ona pak nije prihvaćala. Slao joj je piće koje nije popila. Nije obraćala pažnju na njega i na koncu ga je potpuno izignorirala i otišla kući.
No, mladića to nije obeshrabrilo. Pratio je 37-godišnjakinju do stana. Kucao joj je na vrata, gnjavio i zvonio na zvonce, bijesan od frustracije. Nije otvarala pa je oko tri sata izvadio ilegalan pištolj koji je imao uz sebe i pucao u strop hodnika ispred njezinog stana.
Susjedi su se uzbunili, netko je pozvao policiju. Mladić je zaprijetio ženi te pobjegao i bacio pištolj u grmlje. Policija ga je ujutro pronašla i privela na kriminalističko istraživanje. Pokazao im je gdje je pištolj. Odgovarat će zbog općeopasne radnje.
http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/mladic-22-zapucao-jer-ga-je-odbila-15-godina-starija-zena-446067
Guest- Guest
Re: Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
Molim da se Marcus trajno banira.
Guest- Guest
Pa na pijaču si ipak mogla otići.Eva wrote:Molim da se Marcus trajno banira.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Žene, baš ste okrutne, eto toliko. Pa ne možeš nekog potpuno izignorirat...Nije obraćala pažnju na njega i na koncu ga je potpuno izignorirala i otišla kući.
Guest- Guest
Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
2014-04-22
Ti si mlađi od nje? Moderne žene samo s mlađima od sebe izlaze, da se pokažu i pohvale prijateljicama.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Guest- Guest
Hoću, ti si umjerena struja. Marcus je radikalan, crno bijeli svijet.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Guest- Guest
I ti si mlađi od meneostrakon wrote:Ti si mlađi od nje? Moderne žene samo s mlađima od sebe izlaze, da se pokažu i pohvale prijateljicama.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Guest- Guest
A ne.ostrakon wrote:Ti si mlađi od nje? Moderne žene samo s mlađima od sebe izlaze, da se pokažu i pohvale prijateljicama.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Koliko sam ja upoznat važna je pojava.
2014-04-22
Što mu je strop kriv?
crvenkasti-
2014-04-17
Ali sam mentalno zreliji.Eva wrote:I ti si mlađi od meneostrakon wrote:Ti si mlađi od nje? Moderne žene samo s mlađima od sebe izlaze, da se pokažu i pohvale prijateljicama.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Guest- Guest
Idealno, neš radit sranja, a picek.ostrakon wrote:Ali sam mentalno zreliji.Eva wrote:I ti si mlađi od meneostrakon wrote:Ti si mlađi od nje? Moderne žene samo s mlađima od sebe izlaze, da se pokažu i pohvale prijateljicama.jastreb wrote:Ej,oćeš sa mnom na pićence?Eva wrote:Oš ti umjesto mene?
Guest- Guest
Strop ga je isto potpuno izignoriraocrvenkasti wrote:Što mu je strop kriv?
Guest- Guest
Ja kad izađem van, totalno izignoriram sve ženske, neka pate. Tako se igra ta igra.Eva wrote:
Idealno, neš radit sranja, a picek.
Guest- Guest
Ljubav ne pita za godine.
Pa ti si Longiostrakon wrote:Ja kad izađem van, totalno izignoriram sve ženske, neka pate. Tako se igra ta igra.Eva wrote:
Idealno, neš radit sranja, a picek.
Guest- Guest
Ipak me ne možeš izbaciti iz glave.Eva wrote:Molim da se Marcus trajno banira.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Islamski Fundamentalista zapucao na Hriscanstvo
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Islamski Fundamentalista zapucao na Hriscanstvo
Page 1 of 3