Starija žena i mlađi muškarac
Page 21 of 26
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
bogomdani wrote:Pa bas se pitam...bolje sa uglavim neki film relaksirajuci,Wrong Turn ili nes slicno...manji horror od ovog ovdje ispiranja mozga..Lady_D wrote:sta vi svasta pricate :D
Bjež junače
Guest- Guest
.....dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:I onda ne razumijem sto se osjecas pogodjena mojim komentarima..??dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
a guzica mi je nategnuta.
Nisi pratio. Htjedoh reći da ljudi ako žele mogu u bilo kojoj dobi "dobro" izgledati. Što bi se opravdavala. Lijepa sam si.
A čovječe, težak si ko stonehenge
Rekla sam da si dobro prošao od strane žena kakav si post napisao, o ženama. Nemaš poštovanja. Prema ženama.
Guest- Guest
bogomdani wrote:.....dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:I onda ne razumijem sto se osjecas pogodjena mojim komentarima..??dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
a guzica mi je nategnuta.
Nisi pratio. Htjedoh reći da ljudi ako žele mogu u bilo kojoj dobi "dobro" izgledati. Što bi se opravdavala. Lijepa sam si.
A čovječe, težak si ko stonehenge
Rekla sam da si dobro prošao od strane žena kakav si post napisao, o ženama. Nemaš poštovanja. Prema ženama.
Odoh se pripremati za sutra ćao, ćao društvo! Bilo je lijepo razmijeniti koju.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Tebe treba Longiju poslati na preedukaciju...
Longi je slatki dječačić
Guest- Guest
bogomdani wrote:uzas...
Nije užas, više priprema za budućnost.
Guest- Guest
No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Guest- Guest
on je peder. samo to ne želi priznat.dzepna_venera wrote:
Longi je slatki dječačić
2014-12-30
ne nuzno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:uzas...
Nije užas, više priprema za budućnost.
Guest- Guest
bogomdani wrote:No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Ma, djetešce
Guest- Guest
Mjah...djetesce brutalno natamburalo vlastitu mater...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Ma, djetešce
Guest- Guest
bogomdani wrote:uhhhh..posel je milina naspram ovga sa zenama...
Možeš ti to! Možeš!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Mjah...djetesce brutalno natamburalo vlastitu mater...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Ma, djetešce
Longi jel ovo tačno?
Guest- Guest
bogami ne mogu..sve vise mi milija ona ideja o japanskim sex-bot curama..
Guest- Guest
Pa sam je pisao jos na starom net.hajeru...mama ga htjela ozeniti i nekretnine uvjetovala time,..takva neka spika..Sve Longiju mos raditi,ali mu nekretnine ne diraj..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mjah...djetesce brutalno natamburalo vlastitu mater...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Ma, djetešce
Longi jel ovo tačno?
Guest- Guest
bogomdani wrote:bogami ne mogu..sve vise mi milija ona ideja o japanskim sex-bot curama..
Super. Kad je dovedeš materi, javi što ti je rekla
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa sam je pisao jos na starom net.hajeru...mama ga htjela ozeniti i nekretnine uvjetovala time,..takva neka spika..Sve Longiju mos raditi,ali mu nekretnine ne diraj..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mjah...djetesce brutalno natamburalo vlastitu mater...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:No koliko dugo bi to minuta imala to misljenje u reali...
Ma, djetešce
Longi jel ovo tačno?
Nije ni čudo da je htio tuć! Dvije VELIKE pogreške u jednoj rečenici! Longi, sunce ti žarko, dođi da te privinem na grud
Guest- Guest
pffff..zasto bih uopce ikoga dovodio materi,da je nerviraju...mislim na zene od mesa..
Last edited by bogomdani on 26/8/2015, 21:42; edited 1 time in total (Reason for editing : dgffg)
Guest- Guest
zar i ti sine onane?dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:bogami ne mogu..sve vise mi milija ona ideja o japanskim sex-bot curama..
Super. Kad je dovedeš materi, javi što ti je rekla
2014-12-30
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 21 of 26