Starija žena i mlađi muškarac
Page 23 of 26
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
Džepna koliko vremena si izgubila,mogla si dobar "selfie" sama sebi bacit za to vrijeme.....
Guest- Guest
fakat džepna jbt. kolko energije trošiš na tog starog muljatora a mativki spuštaš da je komplicirana..
jack_reacher-
2014-04-14
vid,vid zavidnijah dusi...
ebi ga..Dzepna zna tko je njen level...
Guest- Guest
Mogla san! Al neman štap! :P :D :DZagy wrote:Džepna koliko vremena si izgubila,mogla si dobar "selfie" sama sebi bacit za to vrijeme.....
Guest- Guest
lone_gunman wrote:fakat džepna jbt. kolko energije trošiš na tog starog muljatora a mativki spuštaš da je komplicirana..
U mene neiscrpna energija. Ne trošim se previše, u saving modu sam
Nisam Mativki spuštala valjda :sramisejako!
Guest- Guest
bogomdani wrote: vid,vid zavidnijah dusi...
Naravno da znam :)
Bok mužiću
Guest- Guest
auch...ti stvarno hoces forumskim Damama napraviti shock??...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote: vid,vid zavidnijah dusi...
Bok mužiću
Guest- Guest
bogomdani wrote:auch...ti stvarno hoces forumskim Damama napraviti shock??...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote: vid,vid zavidnijah dusi...
Bok mužiću
Kojim? Nek mi se jave! Moj i Božji!
Guest- Guest
.... vec ih vidjem kako hropću,hikću i unezverno "ne mogu biliviti.."dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:auch...ti stvarno hoces forumskim Damama napraviti shock??...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote: vid,vid zavidnijah dusi...
Bok mužiću
Kojim? Nek mi se jave! Moj i Božji!
Guest- Guest
imponiraš joj matori jarče al kad tad ćeš joj dosadit!
jack_reacher-
2014-04-14
cuj Bob,ne znam zasto si tako nabrijan na mene,kao i neki drugi klinci,ali prepusti iskusnoj zeni da ocijeni bogomdanog po RELEVANTNIM cinjenicama,koje svakako ne podastirem bas svakom na forumu..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Mužić ima samo jednu, jedinu manu-voli Audi. A ja Mercedes. Ah!lone_gunman wrote:imponiraš joj matori jarče al kad tad ćeš joj dosadit!
Sve ostalo savršeno! Nema mane!
Guest- Guest
Mda..ne kuzite vi onu stvar da vas lupi u celo ..No kuzim ja da je forum prepun teskih kompleksasa,koji se guse u svojoj nistavnosti,pa im nis povrh toga nije prihvatljivo..dobro,vecina j enormalnih i racionalnih,a vi svi,dakle vas 4-5,ipak ne cini forum...nikaj osobno..samo fakti..
Guest- Guest
Zato probaš Imprezu WRX STI.dzepna_venera wrote:Sve ostalo savršeno! Nema mane!Mužić ima samo jednu, jedinu manu-voli Audi. A ja Mercedes. Ah!
skužiš da su ostali auti igračke.
veber-
2014-12-30
cisti sportac,mnema luksuza i udobnosti..trkaci stroj..ne lajkam..
Guest- Guest
nisam nabrijan nego si mi smješan,nemam pik na tebe samo si mi trenutno na tapeti,tak sam i na bivšem forumu uvijek našao neku "žrtvu"(sjeti se đorđa! ),držalo bi me par tjedana ili mjeseci ovisno o tome kolko bi on\a preozbiljno shvatio zajebanciju,ništa osobno al sorry ko može bit više frustriran od nekog ko stavlja slike spolnih organa na net i još se hvali s tim..
jack_reacher-
2014-04-14
Pa gle,to je tvoj nivo komunikacije,moj je cista zezancija,koja je uglavnom na vlastiti racun..o psihoprofilu likova koji moraju imati nekog na tapeti radi vlastitih frustracija u reali,necu pricati..ima strucnijih koji bi mogli..lone_gunman wrote:nisam nabrijan nego si mi smješan,nemam pik na tebe samo si mi trenutno na tapeti,tak sam i na bivšem forumu uvijek našao neku "žrtvu",držalo bi me par tjedana ili mjeseci ovisno o tome kolko bi on\a preozbiljno shvatio zajebanciju,ništa osobno al sorry ko može bit više frustriran od nekog ko stavlja slike spolnih organa na net i još se hvali s tim..
Druga stvar je da nisi u opsegu osoba kojima izmjenjujem zezanciju,pa eto,mozda sam malo bio i brutalan,enivej,sorry,cisto refleks...
Slike spolnih organa???E bas su ti se urezale u pamcenje...Pola WEB-a su polni organi..bas zanimljivo...
Ne znam jel to frustracija ili zdravi interes za ljudsku spolnost,nisam mjerodavan,ali vecina voli to..
Guest- Guest
pa ti stalno zagovaraš brutalu.bogomdani wrote:cisti sportac,mnema luksuza i udobnosti..trkaci stroj..ne lajkam..
2008-e ili 9-e, od Subaru potvrđeno treći najjači cestovni. ovaj s avatara 403ks, neki amer ga je nagurao na skoro 600.
sve bez dušika. s tablicama.
ali moja usporedba nema veze s autima.
2014-12-30
volim brutalu,ali ekegantnu i udobnu..Subaru znam sto znaci..sta sve o njemu,no bMW je onaj spojkoji mene zanima..veber_1 wrote:pa ti stalno zagovaraš brutalu.bogomdani wrote:cisti sportac,mnema luksuza i udobnosti..trkaci stroj..ne lajkam..
2008-e ili 9-e, od Subaru potvrđeno treći najjači cestovni. ovaj s avatara 403ks, neki amer ga je nagurao na skoro 600.
sve bez dušika. s tablicama.
ali moja usporedba nema veze s autima.
Dama moja je rekla Audi,ali mozda bi bio da sam manje nabrijan..
dakle,mene oslikava BMW..auto sa stilom,prikrivenom brutalnoscu,ali opet u mjeri,nis overkill...i znam da si to naveo kao analogiju...tko te ne zna...
Guest- Guest
brutala nije elegantna. brutala je brutala. da sam htio eleganciju vozio bi elf.
2014-12-30
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 23 of 26