Starija žena i mlađi muškarac
Page 20 of 26
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
tako je..Lady_D wrote:Starija zena i mladi muskarac ne funkcioniraju s obzirom na to da zensko uvijek hoce nekako psihicki izgradeno i stabilno musko.
Naravno, ne govorim o razlici od +-5godina.
Zene nesto prije sazrijevaju i prema tome si nalaze muzjaka.
Guest- Guest
bogomdani wrote:dobro,koji je sad vrag??Zenu izbjegavam,jer smo se vec krsili,i kad joj samo argumentirano odgovorim,eto zla..opet musko krivo..niti sam je spominjuao niti insinuirao na nju,a javila se kao prozvana..
Post na koji se Zagy referirala je tako šovinistički i tako pun nepoštovanja prema ženama da je pravo čudo da si prošao što bi rekli dalmoši-lišo. Ja ti na ono nisam odgovorila jer to ne spada u moj svjetonazor, a ti ako ne kužiš što si napisao, trebao bi ponovo pročitati.
Guest- Guest
Pa gle,a kad cure kazu da su muski svinje,to mora proci bez komentara??i sama Pinky je generalizirala za muskarce da su svi ovaki i onaki,.pa to nisam osobno shvatio...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa gle,a kad cure kazu da su muski svinje,to mora proci bez komentara??i sama Pinky je generalizirala za muskarce da su svi ovaki i onaki,.pa to nisam osobno shvatio...
bogomdaninikad stariju zenu..pa se onda fajtati sa njenim frustracijama,ili materijalnim propadanjem..pa se pocne ponasati bedasto kao neka blagoretardirana tinejdzerka.ajoj kuku...otuzno...
puknut je ako je zgodna da,i to je to,bez obaveze,"razumijevanja i postivanja,seranja filinaga,puno razgovora" i to je to..prosetati stariju zenu..niti u snu...sramota...
Pogledaj ovaj post. Prvo generaliziraš da su sve "starije" žene iste i bedaste itd... I onda je stavljaš na razinu "pičke", tj. japanske lutke sa rupom koja zbog godina zaslužuje jedino mjesto na mirogoju. I to ti koji si zbilja inteligentan lik, kako si to dopuštaš, čudim ti se. I još jedna dimenzija koja ti je nepoznata, kad nekog voliš boli te dupe koliko ima godina, bora i ostala sranja. Kad ti to već moram tako tvojim jezikom reći. Da razumiješ.
Guest- Guest
eto na...povrijedjenog Ponosa i uzdrmane Muškosti,napustam fajt sa zenama..
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Pogledaj ovaj post. Prvo generaliziraš da su sve "starije" žene iste i bedaste itd... I onda je stavljaš na razinu "pičke", tj. japanske lutke sa rupom koja zbog godina zaslužuje jedino mjesto na mirogoju. I to ti koji si zbilja inteligentan lik, kako si to dopuštaš, čudim ti se. I još jedna dimenzija koja ti je nepoznata, kad nekog voliš boli te dupe koliko ima godina, bora i ostala sranja. Kad ti to već moram tako tvojim jezikom reći. Da razumiješ.
generaliziranje nikud ne vodi.
odnos žena i muškaraca je takav kakav je. svi živimo s tim i brodimo.
uvijek/jesu/ bit će ekstremi. ne mislim tu na sveca. obilježeni smo kemijom, interakcijom, nekim drugim uplivima. i to je to.
2014-12-30
u reali bas svi do daske generaliziramo..dozivimo ovo i ono,i prema tome refleksno kreiramo svoj stav ili misljenje..problem nastaje kad naletimo na nekog tko je mozda stvarno super,a mi od "oziljaka" proslosti smo zacahureni u oklopu i nismo sposobni osjetiti tu osobu...ebi ga,kad te netko pokusava par putta sakom u glavu dohvatiti,naravno da moras dici gard,nekad zviznut i kroše...
Guest- Guest
bogomdani wrote:eto na...povrijedjenog Ponosa i uzdrmane Muškosti,napustam fajt sa zenama..
Ja nemam što biti povrijeđena. Žena sam u 40-ima, ponosim se umom, a guzica mi je nategnuta. Al to što nisam komentirala ne znači da nisam pročitala. Imaš u najmanju ruku čudne stavove, ponekad.
Guest- Guest
bogomdani wrote:u reali bas svi do daske generaliziramo..dozivimo ovo i ono,i prema tome refleksno kreiramo svoj stav ili misljenje..problem nastaje kad naletimo na nekog tko je mozda stvarno super,a mi od "oziljaka" proslosti smo zacahureni u oklopu i nismo sposobni osjetiti tu osobu...ebi ga,kad te netko pokusava par putta sakom u glavu dohvatiti,naravno da moras dici gard,nekad zviznut i kroše...
Boldano ne smije biti izgovor za vrijeđanje drugih, koji isto imaju prošlost, i strahove.
Guest- Guest
ufffff.....nepocudnim slikama mi podsvijest potrpava svijest....dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:eto na...povrijedjenog Ponosa i uzdrmane Muškosti,napustam fajt sa zenama..
guzica mi je nategnuta.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ufffff.....nepocudnim slikama mi podsvijest potrpava svijest....dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:eto na...povrijedjenog Ponosa i uzdrmane Muškosti,napustam fajt sa zenama..
guzica mi je nategnuta.
Guest- Guest
ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
a guzica mi je nategnuta.
2014-12-30
nisam vrijedjao nikog,samo realno vizualizirao cinjenice..nismmo vise 20 godina da smo jedri poput tek ubranih breskvi..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:u reali bas svi do daske generaliziramo..dozivimo ovo i ono,i prema tome refleksno kreiramo svoj stav ili misljenje..problem nastaje kad naletimo na nekog tko je mozda stvarno super,a mi od "oziljaka" proslosti smo zacahureni u oklopu i nismo sposobni osjetiti tu osobu...ebi ga,kad te netko pokusava par putta sakom u glavu dohvatiti,naravno da moras dici gard,nekad zviznut i kroše...
Boldano ne smije biti izgovor za vrijeđanje drugih, koji isto imaju prošlost, i strahove.
Guest- Guest
veber_1 wrote:ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
Nisi pratio. Htjedoh reći da ljudi ako žele mogu u bilo kojoj dobi "dobro" izgledati. Što bi se opravdavala. Lijepa sam si.
Guest- Guest
ebo te led,a kad cure pocnu govoriti muskima sve ovako i onako,kako to da se mi ne vrijedjamo..ebe me se..st ome briga kakvo misljenje ima neka seka,koju su muski u zivotu zaribali..
Guest- Guest
I onda ne razumijem sto se osjecas pogodjena mojim komentarima..??dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
Nisi pratio. Htjedoh reći da ljudi ako žele mogu u bilo kojoj dobi "dobro" izgledati. Što bi se opravdavala. Lijepa sam si.
Guest- Guest
Pa bas se pitam...bolje sa uglavim neki film relaksirajuci,Wrong Turn ili nes slicno...manji horror od ovog ovdje ispiranja mozga..Lady_D wrote:sta vi svasta pricate :D
Guest- Guest
bogomdani wrote:I onda ne razumijem sto se osjecas pogodjena mojim komentarima..??dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne kužim čemu to "opravdanje"?dzepna_venera wrote:
A čovječe, težak si ko stonehenge
Rekla sam da si dobro prošao od strane žena kakav si post napisao, o ženama. Nemaš poštovanja. Prema ženama.
Guest- Guest
ne postoji crno bijeli svijet. ljude gledaš ili doživljavaš takivima kakvim jesu. i bitno je da je čovjek sam sobom zadovoljan. drugo je nebitno.dzepna_venera wrote:
2014-12-30
bogomdani wrote:Pa bas se pitam...bolje sa uglavim neki film relaksirajuci,Wrong Turn ili nes slicno...manji horror od ovog ovdje ispiranja mozga..Lady_D wrote:sta vi svasta pricate :D
Bjež junače
Guest- Guest
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 20 of 26