Starija žena i mlađi muškarac
Page 11 of 26
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
veber_1 wrote:turbo. pun života.
sipi kišica. taman za terapiju.
Guest- Guest
ne cerekaj se:tongue: i ti si za moju mladost dama u najboljim godinama. taman da preneseš iskustvo.
2014-12-30
veber_1 wrote:ne cerekaj se i ti si za moju mladost dama u najboljim godinama. taman da preneseš iskustvo.
Je. Pa da ti nakon tog iskustva poslije moram nosit kekse i kavu u bolničke posjete
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
i lijepo od tebe kaj bi mi dofurala mandžare u bolnicu.
2014-12-30
Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Sve ok. Ja volim svoje rastrančirati da znam na čemu sam
Guest- Guest
veberu drzi se, ne daj se ovim,..kako se zovu,..njima:)
dijagram-
2015-08-09
bogomdani wrote:Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???
Ti ne! Ti se ajkuj!
Guest- Guest
vrlo suptilno. sada su ostale af i samo o tebi misle.
2014-12-30
dijagram wrote:veberu drzi se, ne daj se ovim,..kako se zovu,..njima:)
A i ti! Zašto se ne držiš do kraja?!
Guest- Guest
veber_1 wrote:pa nisi valjda takonstrašna?
riskirat ću.
Nisam strašna.
Ne možeš me poslije zaboraviti
Guest- Guest
ne dam se.dijagram wrote:veberu drzi se, ne daj se ovim,..kako se zovu,..njima:)
malo su sramežljive.
reda radi.
2014-12-30
bogomdani wrote:Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
No krasno. Sad smo slučajno saznali da si debeo i mastan.
Guest- Guest
dijagram wrote:veberu drzi se, ne daj se ovim,..kako se zovu,..njima:)
Ti lipo muči! I ne navijaj ta trane!
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:No krasno. Sad smo slučajno saznali da si debeo i mastan.
On je kako vjetar puhne...
Guest- Guest
Ma znam da padate vi anoreksircarke na masne i saftne ljudove..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Guest- Guest
alimentacija ilinuzdržavanje?dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:pa nisi valjda takonstrašna?
riskirat ću.
Nisam strašna.
veber-
2014-12-30
bogomdani wrote:Ma znam da padate vi anoreksircarke na masne i saftne ljudove..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Nije dosad bilo primjedbi na moje obline
Guest- Guest
veber_1 wrote:alimentacija ilinuzdržavanje?dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:pa nisi valjda takonstrašna?
riskirat ću.
Nisam strašna.
ha ha ha..
Guest- Guest
Daaaj..ti kao Bob..kako kaze,ima slatku facu i rupu..a ja pogledam i i sve oko toga kosti..gdi je tu uzitak???dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Ma znam da padate vi anoreksircarke na masne i saftne ljudove..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Premnijevam seksualnu energiju..mogul se ja,dame moje uvuci izmedju vas kao socni,masni stejk izmedju dva peciva ,i uzivati...???dzepna_venera wrote:bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Nije dosad bilo primjedbi na moje obline
Guest- Guest
DZ, ja sam već obrisala par postova.....divim ti se na hladnokrvnosti :) Hvala! :)
Guest- Guest
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 11 of 26