Starija žena i mlađi muškarac
Page 17 of 26
Page 17 of 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
dijagram wrote:Vidim ja svidja ti se ta konstrukcija,samo filozofiras da se jos koji put napise,bilo s tvoje ili moje strane:)
Opa! Viši nivo razmišljanja. Sviđa mi se!
Guest- Guest
bogomdani wrote:THIS MEANS WAR..!!!
Ja imam jednostavan odgovor na ovo:
Guest- Guest
Bas, dobro si me podsjetila. Idem raditi nesto korisno i naravno razmisljati:) ovdje samo bacim mozak na pasu , malo se zafrkavam pa natrag na posao.bo_peep wrote:dijagram wrote:Vidim ja svidja ti se ta konstrukcija,samo filozofiras da se jos koji put napise,bilo s tvoje ili moje strane:)
Opa! Viši nivo razmišljanja. Sviđa mi se!
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Bas, dobro si me podsjetila. Idem raditi nesto korisno i naravno razmisljati:) ovdje samo bacim mozak na pasu , malo se zafrkavam pa natrag na posao.
Sretna sam! :) Brate mili, kako da ti lažem?! Nema veze, uz tebe sam jer smo svoji :)
Guest- Guest
Sto si sretna? Nasla decka? I kako smo svoji, nisam se jos spetljao ni s mamom, strinom i slicnima:)bo_peep wrote:dijagram wrote:Bas, dobro si me podsjetila. Idem raditi nesto korisno i naravno razmisljati:) ovdje samo bacim mozak na pasu , malo se zafrkavam pa natrag na posao.
Sretna sam! :) Brate mili, kako da ti lažem?! Nema veze, uz tebe sam jer smo svoji :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sto si sretna? Nasla decka? I kako smo svoji, nisam se jos spetljao ni s mamom, strinom i slicnima:)bo_peep wrote:
Sretna sam zbog tebe. Jer s obzirom na tvoje upise imam osjećaj da radiš, stvaraš. Sretna sam jer si iz našeg kraja iz kojeg svi odlaze, a ti si primjer da se može. Sretna sam jer znaš biti gospodin s manirima. Sretna sam jer si ti trenutno jedina osoba iz Slavonije, koja drži neku nadu. Voljela bih da budeš primjer svima...ali ne na ovakvo obraćenje prema meni..grrrrrrrrrrrrrrrr.....ne budi zaostali slavonac ili onaj starinski došljak. Što si ti?
Guest- Guest
ja, neki bi kazali,...seksac:)bo_peep wrote:Što si ti?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ja, neki bi kazali,...seksac:)bo_peep wrote:Što si ti?
Ajde, neka tako i ostane :) Samo, molim te, na meni to ne pokušavaj dokazati. Jel ok?!
Guest- Guest
Koga seks ne zanima ne opterecujem ga istim:) odoh, ustajem u pet a imam jos stosta obaviti. laku noc djevojcice, cujemo se za dva tjednabo_peep wrote:dijagram wrote:ja, neki bi kazali,...seksac:)bo_peep wrote:Što si ti?
Ajde, neka tako i ostane :) Samo, molim te, na meni to ne pokušavaj dokazati. Jel ok?!
dijagram-
2015-08-09
Drž se! Znaj da nisi nikada sam! Što god kako god, tu smo! Vrati nam se , seksaču! :)
Guest- Guest
ja ne filozofiram toliko u odnosima..neke stvari se podrazumijevaju,jednostavno su osobni standard..samo sam se referirala na to da je meni iznimno sarmantno kad je muskarac zbunjen i naoko neodlucan, dok u isto vrijeme osjecam da ta nespretnost proizlazi bas iz toga sto mu je stalo..:)dzepna_venera wrote:Kako kome Megg, meni je super kad pokaže inicijativu, al da ne plazi nit slini jer ak poštuje sebe poštovati će i mene i znati postaviti meni granicu.
2014-04-12
veber-
2014-12-30
maggie13 wrote:ja ne filozofiram toliko u odnosima..neke stvari se podrazumijevaju,jednostavno su osobni standard..samo sam se referirala na to da je meni iznimno sarmantno kad je muskarac zbunjen i naoko neodlucan, dok u isto vrijeme osjecam da ta nespretnost proizlazi bas iz toga sto mu je stalo..dzepna_venera wrote:Kako kome Megg, meni je super kad pokaže inicijativu, al da ne plazi nit slini jer ak poštuje sebe poštovati će i mene i znati postaviti meni granicu.
Simple-ti voliš zbunjene i neodlučne, ja volim hrabre i odlučne koji znaju što hoće. Dec it
Guest- Guest
veber_1 wrote:I sada ti shvati žene.
Ima knjiga kolko voliš. Čitaj malo :)
Guest- Guest
bo_peep wrote:Drž se! Znaj da nisi nikada sam! Što god kako god, tu smo! Vrati nam se , seksaču! :)
Prosto mi neugodno koliko si zakomplicirala
Guest- Guest
najveci problem je sto mladji muskarac cesto nije zivotno i financijski situiran jos, pomalo osjecaji kopne i onda dolaze teske teme: kod kog zivimo, tko placa stan, tko se vise zrtvovao da to sve uspije, tko se dan danas vise trudi, govorila je da sam zreo za svoje godine i da o tome uopce ne razmislja - a opet osjetis tu stigmu optuzbe da si nezreo, najbolje ostaviti sanjarenje o lijepim malo starijim djevama u mislima nekad..
eh,da je tako,bilo bi lako ;)dzepna_venera wrote:maggie13 wrote:ja ne filozofiram toliko u odnosima..neke stvari se podrazumijevaju,jednostavno su osobni standard..samo sam se referirala na to da je meni iznimno sarmantno kad je muskarac zbunjen i naoko neodlucan, dok u isto vrijeme osjecam da ta nespretnost proizlazi bas iz toga sto mu je stalo..dzepna_venera wrote:Kako kome Megg, meni je super kad pokaže inicijativu, al da ne plazi nit slini jer ak poštuje sebe poštovati će i mene i znati postaviti meni granicu.
Simple-ti voliš zbunjene i neodlučne, ja volim hrabre i odlučne koji znaju što hoće. Dec it
Ja volim sve..kad se kockice posloze ...i sve je to pitanje trenutnog stanja, kompatibilnosti,etc..duga prica..nema pravila..B-)
2014-04-12
gle,kic,sve da takve "teske" teme nikad i ne dođu na tapet,u uvjetima naseg standarda se presutno namecu. Cak i kad se ne radi o razlici u godinama među partnerima.kic wrote:najveci problem je sto mladji muskarac cesto nije zivotno i financijski situiran jos, pomalo osjecaji kopne i onda dolaze teske teme: kod kog zivimo, tko placa stan, tko se vise zrtvovao da to sve uspije, tko se dan danas vise trudi, govorila je da sam zreo za svoje godine i da o tome uopce ne razmislja - a opet osjetis tu stigmu optuzbe da si nezreo, najbolje ostaviti sanjarenje o lijepim malo starijim djevama u mislima nekad..
Zato te price imaju sretnije mogucnosti na Zapadu.
:)
2014-04-12
Page 17 of 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 17 of 26