Starija žena i mlađi muškarac
Page 10 of 26
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
Totalan turn offZagy wrote:mrzim kad muskarac ne zna preuzet inicijativu.....:p
Inace ove postove sam vam s gustom pročitala :D
Guest- Guest
ma, dajte..di turn off...baš je turn on kad ono bi, ali ne zna kako..kad mu je stalo i zbunjen je..Lady_D wrote:Totalan turn offZagy wrote:mrzim kad muskarac ne zna preuzet inicijativu.....:p
Inace ove postove sam vam s gustom pročitala :D
2014-04-12
Kako kome Megg, meni je super kad pokaže inicijativu, al da ne plazi nit slini jer ak poštuje sebe poštovati će i mene i znati postaviti meni granicu.
Guest- Guest
dajte se same sa sobom dogovorite.
neki put je zamorna igra. ili daj ili šeći.
2014-12-30
Daj pisde il šeći???veber_1 wrote:dajte se same sa sobom dogovorite.
Pa šeći brate kolko te volja! Nismo mi žene sve na isti kalup!!!
Guest- Guest
Samo znam, da ako je dosta mlađi, ne bih mogla... nikako.
Guest- Guest
Uh..lako reći.bo_peep wrote:Samo znam, da ako je dosta mlađi, ne bih mogla... nikako.
Moj mlađahni udvarač je bio prekrasan mladić, umom,tijelom,šarmantan, i o svemu smo mogli pričati.
Al ja i moj mozaq nismo mogli prijeći crtu :P iskušenje svakako.
Guest- Guest
hahahhahaha....sve je to lijepo onako dok ti imponira :) Međutim, razum ipak kaže, da si iznad toga :) Iako, trenutak je uvijek nepredvidljiv. Često puta sami sebe iznenadimo. Ali, ne znam...bila sam u takvim situacijama, dakako da godi. Da bih prešla neku granicu, ne bih. Što je najgore ni sama ne znam zašto, to je nešto u meni. Isto tako, nikada ne bih osuđivala nikoga :)
Guest- Guest
Ma samo se ti smij ...postali smo super frendovi i uvijek smo bili ful iskreni, i smijali se toj fizičkoj privlačnosti. On je znao moju granicu i poštovao je, pametan lik do boli. Bogu fala nekidan se oženio, ima super ženicu moju vršnjakinju i divno djetešce.
Guest- Guest
bo_peep wrote:Jaaaooooo :) I što kada se vidite?!
Pričamo, zezamo se, super smo si :) znamo jedno drugo u dušu, znamo svu povijest onog drugog, ali nismo nikad prešli "preko".
Volimo se ko da smo si super rodbina. S time da smo imali ozbiljne razgovore da bi uopće došli na taj niveaux.
Guest- Guest
Opet pitanje. Da li je licemjerno od nas svih dovoditi se u takve situacije?! Onako, sjediš u društvu s njim, ženom mu,...i znaš, osjećaš, da postoji tu nešto. Imam osjećaj da smo svi na neki način , ne znam. Govorim iz iskustva. No, ja izbjegavam takve situacije jer mi je žao privida stvarnosti...
Guest- Guest
bo_peep wrote:Opet pitanje. Da li je licemjerno od nas svih dovoditi se u takve situacije?! Onako, sjediš u društvu s njim, ženom mu,...i znaš, osjećaš, da postoji tu nešto. Imam osjećaj da smo svi na neki način , ne znam. Govorim iz iskustva. No, ja izbjegavam takve situacije jer mi je žao privida stvarnosti...
Znam na što misliš. Ne družim se sa njima na taj način :) Sretnem ga u điru jer imamo zajedničko društvo. Ja sam sa sobom raščistila, a sa njim sam iskreno razgovarala da to riješi sam sa sobom jer nije pošteno prema njegovima. Tako da to smatram riješenim.
Čista sam ko zekin potočić.
Guest- Guest
Vjerujem da jesi :) U biti svi jesmo :) No, upravo te situacije, privida stvarnosti, te tjeraju na razmišljanje. (počela sam previše filozofirati, zaustavi me) ;)
Guest- Guest
bo_peep wrote:Vjerujem da jesi :) U biti svi jesmo :) No, upravo te situacije, privida stvarnosti, te tjeraju na razmišljanje. (počela sam previše filozofirati, zaustavi me) ;)
Gle, ljube, ti si sad uzela povećalo i čupaš mi dlake iz nosa ali to ja sama sebi jako detaljno radim tako da za to nema potrebe.
Najgore je sam sebe lagati, najveći šupaq možeš u životu biti sam sebi mislim da sam tu jaka, stroga i neumoljiva. Istina meni imponira.
Guest- Guest
Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber_1 wrote:ajmo na terapiju. biraj gdje.
Ja zbilja ne znam koji motor tebe pokreće
Guest- Guest
bo_peep wrote:Ma, srećice, nisam samo tebi čupala :) Govorim o situacijama u kojima ćemo se i mi možda naći, i imati samo mogućnost pretpostavljanja :) Privid stvarnosti koji je jednak za sve :) Ja ti inače volim ući u duboka promišljanja iako nisu primjerena :) Ja sam od onih koji uvijek pokvare zabavu :D
Sve ok. Ja volim svoje rastrančirati da znam na čemu sam
Guest- Guest
turbo. pun života.
sipi kišica. taman za terapiju.
2014-12-30
veber_1 wrote:turbo. pun života.
Guest- Guest
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 10 of 26