Starija žena i mlađi muškarac
Page 15 of 26
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila imebo_peep wrote:dijagram wrote:koja tema, pojma ti ja nemam o cemu govoris. vjerojatno me preozbioljno shvacas.
Dragi Dijagram, ajd...još uvijek si za mene šarmantan gospodin! :) ( i za moju mamu) ;)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
dijagram wrote:a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila ime
Pa sama sam si ga dala. Kada mi netko drugi bude dao, nositi ću ga zauvijek ;) (poput tebe)
Guest- Guest
veber_1 wrote:hmmm. kraljice. ćevapi za početak.
dijagram wrote:a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila ime
A što reći, sve sami rekoše..
Ljubice i Svetiću, laku noć
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
laku noc..dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:hmmm. kraljice. ćevapi za početak.dijagram wrote:a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila ime
A što reći, sve sami rekoše..
Ljubice i Svetiću, laku noć
Guest- Guest
hahaha, dobra si, nek si barem ti zapamtila sto rekoh, pitali su me to ovdje barem pet puta,objasnima onda opet pitaju:)bo_peep wrote:dijagram wrote:a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila ime
Pa sama sam si ga dala. Kada mi netko drugi bude dao, nositi ću ga zauvijek ;) (poput tebe)
dijagram-
2015-08-09
Pa koja si ti budala! :) Vidiš da si odmah sve rastjerao?! :) 37?, a?! A, zbilja?! :) Šta radiš?! Šta radiš?! :))
Guest- Guest
ako su takvi bukvalci i bolje da su svi pobjegli:) ovo 37 karikiram jer megi rece da si za mene djevojcica, a ti kazes sjecas se doba komunizma i ekonomske situacije,pa ako se sjecas onda:)bo_peep wrote:Pa koja si ti budala! :) Vidiš da si odmah sve rastjerao?! :) 37?, a?! A, zbilja?! :) Šta radiš?! Šta radiš?! :))
dijagram-
2015-08-09
Ma curama se vadjajne ovlazile na visestruko prisustvo osvjedocenih Svejeba na Forumu,pa osle baciti drkicu.l..
Guest- Guest
Pa zar je išta bitno?! ovo je sve privid stvarnosti. Meni zbilja nije bitno misli li tko da imam 50 ili 20...ali opći dojam je škakljiv :) Pokvari se zabava :) Za tebe zbilja jesam djevojčica. I za sve. I onako, što sam tebi zamjerila je taj seksistički izraz prema meni, iako sam temu zamislila kao zezanciju ali malo pametniju :) Inače sam osjetljiva prema takvim izrazima prema meni..možeš mi svašta reći, ovo-ono, ali neke stvari ne toleriram :) Al, ajd, meni si drag, jer si moj :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma curama se vadjajne ovlazile na visestruko prisustvo osvjedocenih Svejeba na Forumu,pa osle baciti drkicu.l..
Samo ti šuti, ako ćemo o svejebima!
Guest- Guest
hajte,hajte,sva spika je zezancija,ne ozbiljno prihvacati srcu...
Guest- Guest
a koji je to izraz bio, daj me podsjetibo_peep wrote:Pa zar je išta bitno?! ovo je sve privid stvarnosti. Meni zbilja nije bitno misli li tko da imam 50 ili 20...ali opći dojam je škakljiv :) Pokvari se zabava :) Za tebe zbilja jesam djevojčica. I za sve. I onako, što sam tebi zamjerila je taj seksistički izraz prema meni, iako sam temu zamislila kao zezanciju ali malo pametniju :) Inače sam osjetljiva prema takvim izrazima prema meni..možeš mi svašta reći, ovo-ono, ali neke stvari ne toleriram :) Al, ajd, meni si drag, jer si moj :)
dijagram-
2015-08-09
sve je to zezancija na vlastiti racun...u reali volim jednu pravu zenku i da sa njom razvijam savrsenstvo..u svemu...nije Bogomdani ebo stotine cura....bo_peep wrote:bogomdani wrote:Ma curama se vadjajne ovlazile na visestruko prisustvo osvjedocenih Svejeba na Forumu,pa osle baciti drkicu.l..
Samo ti šuti, ako ćemo o svejebima!
Guest- Guest
Ček, idem vidjeti..i kopirati ti..:
djeste seksacice :)
Re: Sex i njegove blagodati
by dijagram on 8/14/2015, 17:11djeste seksacice :)
Guest- Guest
za mene je tu sve krenulo naopako, više se i nisam mogla zezati...
Guest- Guest
hahaha, pa nisam ti valjda nekim tamo izrazom unistio zivot? Uostalom, samo su dvije mogucnosti. prva- zajebavao sam se , a druga - zasluzila si sto sam rekao:)bo_peep wrote:za mene je tu sve krenulo naopako, više se i nisam mogla zezati...
dijagram-
2015-08-09
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 15 of 26