Starija žena i mlađi muškarac
Page 14 of 26
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Re: Starija žena i mlađi muškarac
i to je uvod u interakciju, kaj ne?dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Vidi ova dva Svejeba sto se nude kao qurve....
A samo se smijem večeras!!!
veber- Posts : 53509
2014-12-30
bogomdani wrote:veleumno predmnijevam da bi trebao biti siroke ruke i platiti jednu od onih kraljevskih vecera..Dzepna venera bi poklecnula na to..dama ima stila..veber_1 wrote:da tužno.bogomdani wrote:Jadan Weber,uvijek izvisi...
Hm...
Guest- Guest
ako bi. onda me ne iteresira.bogomdani wrote:veleumno predmnijevam da bi trebao biti siroke ruke i platiti jednu od onih kraljevskih vecera..Dzepna venera bi poklecnula na to..dama ima stila..veber_1 wrote:da tužno.bogomdani wrote:Jadan Weber,uvijek izvisi...
2014-12-30
kojim sad pogrdnim imenom, podsjeti me, u poslu sam pa nemam pojma o cemu govoris,samo se zajebavam kao i inace ovdje:)bo_peep wrote:dijagram wrote:dobro, imam ipak neke kriterije, imam. recimo one sa 167 i 58 kg nikako ne mogu...da je barem 168 i 57 e to bi proslo:)
Ja sam u tebe imala neko povjerenje. Onako u smislu da si iskusan, da razlučuješ...Čak u smislu : čiko-zaštite :D Ali kada si me nazvao onim pogrdnim imenom, ajmeeeeeeeeeeeeeee....prestrašno!
dijagram-
2015-08-09
ali ne smije kostati manje od milje i po kuna..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:veleumno predmnijevam da bi trebao biti siroke ruke i platiti jednu od onih kraljevskih vecera..Dzepna venera bi poklecnula na to..dama ima stila..veber_1 wrote:da tužno.bogomdani wrote:Jadan Weber,uvijek izvisi...
Hm...
Guest- Guest
veber_1 wrote:i to je uvod u interakciju, kaj ne?dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Vidi ova dva Svejeba sto se nude kao qurve....
A samo se smijem večeras!!!
Jeste. Obula sam svoje najmilije tenisice i odoh trčati, idem utegnuti mišiće.
Guest- Guest
dijagram wrote:kojim sad pogrdnim imenom, podsjeti me, u poslu sam pa nemam pojma o cemu govoris,samo se zajebavam kao i inace ovdje:)
A što misliš zašto više ne pišem na svojoj temi?! Zahvaljujući tebi! Osjetila sam se, grozno. Zbilja sam se osjećala loše. Jer nisam željela u tom smijeru da ode tema. Sex nije samo sex....
Guest- Guest
bogomdani wrote:ali ne smije kostati manje od milje i po kuna..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:veleumno predmnijevam da bi trebao biti siroke ruke i platiti jednu od onih kraljevskih vecera..Dzepna venera bi poklecnula na to..dama ima stila..veber_1 wrote:da tužno.bogomdani wrote:Jadan Weber,uvijek izvisi...
Hm...
ha ha ..sjetio si se spike od nekidan! Je Veberu pravo ti budi kad se hvališ sa svojim "ulaganjem"..
Guest- Guest
E pa Kraljice se ne vode na hamburger...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:ali ne smije kostati manje od milje i po kuna..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:veleumno predmnijevam da bi trebao biti siroke ruke i platiti jednu od onih kraljevskih vecera..Dzepna venera bi poklecnula na to..dama ima stila..veber_1 wrote:da tužno.bogomdani wrote:Jadan Weber,uvijek izvisi...
Hm...
ha ha ..sjetio si se spike od nekidan! Je Veberu pravo ti budi kad se hvališ sa svojim "ulaganjem"..
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Uf, baš si nabrijan večeras! Al konačno muzički broj po mom guštu. Super za usisavati stan
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
koja tema, pojma ti ja nemam o cemu govoris. vjerojatno me preozbioljno shvacas.bo_peep wrote:dijagram wrote:kojim sad pogrdnim imenom, podsjeti me, u poslu sam pa nemam pojma o cemu govoris,samo se zajebavam kao i inace ovdje:)
A što misliš zašto više ne pišem na svojoj temi?! Zahvaljujući tebi! Osjetila sam se, grozno. Zbilja sam se osjećala loše. Jer nisam željela u tom smijeru da ode tema. Sex nije samo sex....
dijagram-
2015-08-09
bogomdani wrote:
E pa Kraljice se ne vode na hamburger...
Tako je. Moj naklončić
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:
Uf, baš si nabrijan večeras! Al konačno muzički broj po mom guštu. Super za usisavati stan
Obožavam sve njegove pjesme večeras :)
Guest- Guest
dijagram wrote:koja tema, pojma ti ja nemam o cemu govoris. vjerojatno me preozbioljno shvacas.
Dragi Dijagram, ajd...još uvijek si za mene šarmantan gospodin! :) ( i za moju mamu) ;)
Guest- Guest
Nabrijan?? rukama bih mogao kamenje drobiti..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
ova iduca mi ide preko Steelseriesica,ne husranih laptup zvucnika...
Guest- Guest
hmmm. kraljice. ćevapi za početak.
E pa Kraljice se ne vode na hamburger...
Last edited by veber_1 on Tue 25 Aug - 21:00; edited 1 time in total
2014-12-30
a to si ti, ono deriste od 37 :) sto si promijenila imebo_peep wrote:dijagram wrote:koja tema, pojma ti ja nemam o cemu govoris. vjerojatno me preozbioljno shvacas.
Dragi Dijagram, ajd...još uvijek si za mene šarmantan gospodin! :) ( i za moju mamu) ;)
dijagram-
2015-08-09
Page 14 of 26 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20 ... 26
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
» muškarac, mlađi od 30, neobrazovan i dolazi iz Dalmacije
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
Page 14 of 26