Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
deda getting old wrote:Mad_Vlad wrote:Glupi Grci.
Pametni se klanjaju židovu kao bogu.
pametni se ne klanjaju nikome
Guest- Guest
Noor wrote:deda getting old wrote:Mad_Vlad wrote:Glupi Grci.
Neki dan sam došao do zaključka kako su ateisti najhrabriji ljudi.
Zašto?
Zato što ne vjerujući u nikakvo više biće,istovremeno odbacuju i život nakon smrti,a za to je potrebna velika hrabrost.
Oni su se praktički pomirili sa time da je smrt kraj svega i usprkos tome idu kroz život kao i vjernici koji vjeruju da je smrt tek novi početak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno kad su krajem 15 stoljeca zeleni i pripadajuce udruge izglasali drakonske poreze za gorivo i time smanjili ispust CO2 u atmosferu sto je uzrokovalo kraj globalnog zatopljenja. Tako su oni i tada spasili svijet, kao i prije 10000 godina, 100000 itd. itd.deda getting old wrote:od 16. do 19. stoljeća europu je zahvatilo tzv. malo ledeno doba, prije toga je bio dosta topliji period, klima je bila toplija nego danas, u Škotskoj su sadili grožđe i pravili vino, na Islandu i Grenlandu su se uzgajale žitarice...
omni-
2014-04-12
jastreb wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:Mad_Vlad wrote:Glupi Grci.
Zašto?
Zato što ne vjerujući u nikakvo više biće,istovremeno odbacuju i život nakon smrti,a za to je potrebna velika hrabrost.
Oni su se praktički pomirili sa time da je smrt kraj svega i usprkos tome idu kroz život kao i vjernici koji vjeruju da je smrt tek novi početak.
točno
Guest- Guest
Ja vjerujem da će Bog ateiste koji su,normalno,živjeli moralan život i bili pošteni ,nagraditi.
Iz prošlosti je poznato da su mnogi ateisti hrabro gledali smrti u oči ,kao i islamski fanatici koji očekuju dženetski vrt sa hurijama.
Mada,ovdje imam još jednu primjedbu.
Naime,i mnogi deklarirani ateisti nisu u potpunosti odbacili postojanje višega bića. Recimo Đilas u svojim memoarima piše kako mu se na Sutjesci ukazao Isus i to u trenucima kad je bio riješio da izvrši samoubojstvo.
Iz prošlosti je poznato da su mnogi ateisti hrabro gledali smrti u oči ,kao i islamski fanatici koji očekuju dženetski vrt sa hurijama.
Naime,i mnogi deklarirani ateisti nisu u potpunosti odbacili postojanje višega bića. Recimo Đilas u svojim memoarima piše kako mu se na Sutjesci ukazao Isus i to u trenucima kad je bio riješio da izvrši samoubojstvo.
2014-04-22
jastreb wrote:Ja vjerujem da će Bog ateiste koji su,normalno,živjeli moralan život i bili pošteni ,nagraditi.
ateist ne vjeruje...ne kaže da nema
Guest- Guest
Imao je pravo Hićo, kršćanstvo će u Europi nestati samo bez ičije pomoći.
pratim neopagansku scenu u svijetu i ako sam skeptican i sklon atheizmu simpatisem i podrzavam svaki religijski pokret u opoziciji prema ksenofobicnom semitskom monoteizmu ; judaizmu,krscanstvu i islamu
http://rodnovjerje.com.hr/index.php/hrvatsko-rodnovjerje/
12. ovog mjeseca je obiljezena uspomena na tragican pad Arkone, slavenskog svetilista na otoku Rujan danasnji Rigen ;
http://meettheslavs.com/svetovid-main-deity-baltic-slavs/
12. ovog mjeseca je obiljezena uspomena na tragican pad Arkone, slavenskog svetilista na otoku Rujan danasnji Rigen ;
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Clone Stormtrooper wrote:pratim neopagansku scenu u svijetu i ako sam skeptican i sklon atheizmu simpatisem i podrzavam svaki religijski pokret u opoziciji prema ksenofobicnom semitskom monoteizmu ; judaizmu,krscanstvu i islamu
Opet neko bratstvo jedinstvo, srbizacija :) Inače, bio sam u tome tamo 2007./08. kasnije više nisam imao vremena za to sve i izgubio kontakt s ljudima, ali drago mi je da se razvija.
Guest- Guest
Prema onome što sam uspjela popratiti i koliko sam čula domaći rodnovjerci su i dalje veoma aktivni.
Guest- Guest
Sumnjam da će to igdje zaživjeti,a kamo li ugroziti kršćanstvo.
2014-04-22
Evo i Izaije :)jastreb wrote:Sumnjam da će to igdje zaživjeti,a kamo li ugroziti kršćanstvo.
Guest- Guest
Prvo što bi ti "rodnovjerci" morali učiniti je to da bi morali proglasiti ukazanje Zeusa ili Velesa, i na tome mjestu mu podići hram.
Zatim naći par lažnih bolesnika sa lažnim liječničkim nalazima ,a onda njihova "ozdravljenja" pripisati Zeusu ili Velesu.
Naći nekoliko "proroka" koji su primili poruku direktno od navedeni bozi,te poruke sažeti u knjigu.
Na početku djelovanja kulta biti učtiv,milostiv,strpljiv,svakom se smješkati i ne siliti nikoga da priđe kultu.
kada kult malo ojača širiti ga ognjem i mačem.
Malo nemoguć scenarij,zar ne?
Zatim naći par lažnih bolesnika sa lažnim liječničkim nalazima ,a onda njihova "ozdravljenja" pripisati Zeusu ili Velesu.
Naći nekoliko "proroka" koji su primili poruku direktno od navedeni bozi,te poruke sažeti u knjigu.
Na početku djelovanja kulta biti učtiv,milostiv,strpljiv,svakom se smješkati i ne siliti nikoga da priđe kultu.
2014-04-22
Zeus? Ne, Perun ili Svarog. A ovo drugo ne stoji, rodnovjerje nije judaizam, ne trebaju mu tzv. objave ni lažni proroci. :)jastreb wrote:Prvo što bi ti "rodnovjerci" morali učiniti je to da bi morali proglasiti ukazanje Zeusa ili Velesa, i na tome mjestu mu podići hram.
Guest- Guest
jastreb wrote:Prvo što bi ti "rodnovjerci" morali učiniti je to da bi morali proglasiti ukazanje Zeusa ili Velesa, i na tome mjestu mu podići hram.
Pa ne kopiraju već izlizani scenarij abrahamskih religija, jebemu
Guest- Guest
A bez takvog scenarija nema ni uspješne religije.Vegvísir wrote:jastreb wrote:Prvo što bi ti "rodnovjerci" morali učiniti je to da bi morali proglasiti ukazanje Zeusa ili Velesa, i na tome mjestu mu podići hram.
Pa ne kopiraju već izlizani scenarij abrahamskih religija, jebemu
Nije ni čudo što su gotovo sve paganske religije izumrle.
A ovi pokušaju oživljavanja istih svode se na neke folklorne elemente ,a kod ozbiljnih ljudi izazivaju podsmijeh i sprdnju.
2014-04-22
oo,Noor wrote:deda getting old wrote:Mad_Vlad wrote:Glupi Grci.
jos samo reci da su bogovi neprijatelji covjeka i posvojicu te
Vratimo se na osnove .....zbog necega u ova tri posta ja sam dobio ban na jedan dan al ok nema veze i onako sherem i previše al opet .......VISOKO SU PIRAMIDE a slijedbenik ne smije poznavat božanstvo.
Imamo jednog Omara koji uđe u neku đamiju , postane jako religiozan , Muhamed i/il Alah mu je ono ....zaljubljen je do ušiju u njega ....eto ovaj je konkretno bio i agresivan al ne mora to bit tako može bit samo religijski fanatik.
U cemu je trik ? Zašto su zaljubljeni u ove osobe ( bilo koje jer imamo i po Indiji sekti i drugdje al svi imaju kult licnosti bilo da je to osoba ili Bog ).
Koji je prvi korak ka pranju mozga kod religijskog fanatizma ?
----
Odgowor je : NE POZNAJE OSOBU.
Religijski fanatik ne smije poznawati swoje božanstwo.
Razlika između zaljubljenosti i ljubawi je : ne poznaješ osobu.
---
Ja ću biti vaš Bog ......majmumi tulavi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
opetjastreb wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:Mad_Vlad wrote:Glupi Grci.
Zašto?
s jedne strane grijesis recimo, ateisti isto vjeruju u neki kuratz isto kao sto i pleme ima zakletvu, bogovi su neprijatelji covjeka, U davna vremena prije pada covjek je bio naj uzdignutije bice i vjerovao je u jedno sve dok se ne pojavise bogovi i svojim spletkama nametase se kao vrhovna bozanstva koja su bila gospodari zivota i smrti, tad se zametnu boj i zvjezde su se tresle od siline, bogovi bijahu porazeni i vecina njih bijase izbrisana iz postojanja dok se nekolicina uspje izvuci i sakriti, bitka je bila toliko silna da i rod covjeka bijase oslabljen toliko da ne imade vise snage biti uzdignuti i potonu u divljastvo, neki od porazenih bogova se prikradase i uzimase vlast nad rodom covjeka , vise nije bilo nikog da im se suprostavi ali ostade zapisanu u rodu covjeka da se mora uzdici opet i doseci onaj sjaj koji imade prije i kad se to dogodi sto bogovi ne mogu sprijeciti tad ce opet sjaj covjeka obasjat svemir i bogovi se prestat postojat za uvijek
jos samo reci da su bogovi neprijatelji covjeka i posvojicu te
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Imigranti masovno navalili na Grčku
» Bogovi su pali na tjeme
» Hrvatska deklasirala Grcku
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Bogovi su pali na tjeme
» Hrvatska deklasirala Grcku