'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Stanojko wrote:UkruDBU!Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Lijepo, i zato još više čudi njen izbor frajera. Em mutav, nikakv i još posran, tj. zauzet.
Tomo ima ono nešto
UDBU.
I to je na zalasku s obzirom na godinu proizvodnje, tak da se tu ne bu kruha najela.
Guest- Guest
Crvene su...mmmm... Bolje da se ovde zaustavim, zamalo da najebem zbog jedne...Eva wrote:Stanojko wrote:UkruDBU!Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:
Lijepo, i zato još više čudi njen izbor frajera. Em mutav, nikakv i još posran, tj. zauzet.
Tomo ima ono nešto
UDBU.
I to je na zalasku s obzirom na godinu proizvodnje, tak da se tu ne bu kruha najela.
Sejm hier.Eva wrote:kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj zezat. Ja dosada nisam imala takvog iskustva, mada bih prije njega kastrirala nego nju.
2014-04-12
...ana je mrak...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
vuksadinare wrote:...ana je mrak...
Tim više čudi izbor životnog partnera. Možda je zbilja u pitanju politika. Ana udbašica zauzdaje Tomu odbjeglog udbaša, a Manolić drka u nekoj mračnoj sobi gledajući scene iz njihove spalnje.
Guest- Guest
sta...si prcao doma nesto sa strane...imade da vile raduStanojko wrote:Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
2015-09-08
Zini ti kazem... :)vuksadinare wrote:sta...si prcao doma nesto sa strane...imade da vile raduStanojko wrote:Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
Srbi su ostrašćeni..nikad mi to ne možemo shvatit..vuksadinare wrote:sta...si prcao doma nesto sa strane...imade da vile raduStanojko wrote:Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
2014-04-12
znas li da su tako nekad srbi radili..misdlim juga..podvaljivali bi stranim diplomatima salonske kurve...pretezno su to bile srpkinje..koje bi diplomati zenili..i preko njih bi srbi tj juga svoje interese ostvarivali...jedan od primjera ti je carl bildt...to se tako radi.Eva wrote:vuksadinare wrote:...ana je mrak...
Tim više čudi izbor životnog partnera. Možda je zbilja u pitanju politika. Ana udbašica zauzdaje Tomu odbjeglog udbaša, a Manolić drka u nekoj mračnoj sobi gledajući scene iz njihove spalnje.
2015-09-08
...a sta im drugo preostaje..mogu jebat zene...sve drugo im ej osuđeno na propastIvyTeasdale wrote:Srbi su ostrašćeni..nikad mi to ne možemo shvatit..vuksadinare wrote:sta...si prcao doma nesto sa strane...imade da vile raduStanojko wrote:Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
2015-09-08
vuksadinare wrote:znas li da su tako nekad srbi radili..misdlim juga..podvaljivali bi stranim diplomatima salonske kurve...pretezno su to bile srpkinje..koje bi diplomati zenili..i preko njih bi srbi tj juga svoje interese ostvarivali...jedan od primjera ti je carl bildt...to se tako radi.Eva wrote:vuksadinare wrote:...ana je mrak...
Pa znam. Viš da su Erini Trumpu podvalili Melaniju.
Guest- Guest
Bogu hvala. Mogu. Decake prepustamo vama...vuksadinare wrote:...a sta im drugo preostaje..mogu jebat zene...sve drugo im ej osuđeno na propastIvyTeasdale wrote:Srbi su ostrašćeni..nikad mi to ne možemo shvatit..vuksadinare wrote:sta...si prcao doma nesto sa strane...imade da vile raduStanojko wrote:Nije, ali...brrrr (nije da nije vredelo )Eva wrote:Žena se ranije vratila s posla?
cure...njega kasnije riješiš, po redu.IvyTeasdale wrote:Sejm hier.Eva wrote:kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj zezat. Ja dosada nisam imala takvog iskustva, mada bih prije njega kastrirala nego nju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:cure...njega kasnije riješiš, po redu.IvyTeasdale wrote:Sejm hier.Eva wrote:kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:
A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.
tak je..on ionak nemre pobjeć
Guest- Guest
da. nju prvo pošalješ u ludnicu a onda je on lak pljen za šutirati ga.Noor wrote:kaja_333 wrote:cure...njega kasnije riješiš, po redu.IvyTeasdale wrote:Sejm hier.Eva wrote:kaja_333 wrote:
A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)
tak je..on ionak nemre pobjeć
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 3 of 3