'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
sve je to kompromis..i nije sve uvijek onako kako izgleda na prvu..dijagram wrote:Ako ona ovako diktira onda jest jadan, nego sto.IvyTeasdale wrote:Je, jadni naivni Karamarko..i nevini, nadasve..
Papucar.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vuksadinare wrote:...al mislim ono preocito ej da je podvaljena...realno takav komad da se upeca na dibiduza karamarka...kojeg je zeljko malnar slao po cigarete..samo nisu racunali da je toliko ogranicen da im zajebe gotovo sve planove..a on umislio da je neki jebac
ne, nego je zaslijepljena moći i lovom...
Guest- Guest
Tko zna sto je na stvari, zato i kazem, ako je tako kako se govorka:)IvyTeasdale wrote:sve je to kompromis..i nije sve uvijek onako kako izgleda na prvu..dijagram wrote:Ako ona ovako diktira onda jest jadan, nego sto.IvyTeasdale wrote:Je, jadni naivni Karamarko..i nevini, nadasve..
Papucar.
No znam da postoje i takve frikuse i takvi papci, a takodjer i kombinacije sa suprotnim ulogama gdje je zena tuka ,a muskarac bolesnik.
dijagram-
2015-08-09
Ona je tip nešto kao Merzelica..
2014-04-12
ma joj..nasla bi ona jaceg igraca da joj je do moci i love samo..sto ej ona racunala da ce on biti premijer?..onda ej glupa ako ej na to nasjela..i da ce hdz dobiti na izborima toliko da samostalno formiraju vladu...pa to su dobili samo za vrijeme tuđmana..Noor wrote:vuksadinare wrote:...al mislim ono preocito ej da je podvaljena...realno takav komad da se upeca na dibiduza karamarka...kojeg je zeljko malnar slao po cigarete..samo nisu racunali da je toliko ogranicen da im zajebe gotovo sve planove..a on umislio da je neki jebac
ne, nego je zaslijepljena moći i lovom...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Vi ste svi protiv jedne krasne ljubavi ovdje...oni se vole i brane, ovdje bi ih pola muža/ženu prodalo za INAu
2014-04-15
Noor wrote:vuksadinare wrote:...al mislim ono preocito ej da je podvaljena...realno takav komad da se upeca na dibiduza karamarka...kojeg je zeljko malnar slao po cigarete..samo nisu racunali da je toliko ogranicen da im zajebe gotovo sve planove..a on umislio da je neki jebac
ne, nego je zaslijepljenamoći i lovom...
Jok, šarmom, izgledom, elokventnošću, pameću i nadasve humorom.
Guest- Guest
A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kako izgleda ta fatalna zena?
kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj zezat. Ja dosada nisam imala takvog iskustva, mada bih prije njega kastrirala nego nju.
Guest- Guest
zasto?..ponuđeno se ne odbija..kad bi opet dobio takvu priliku kao ana..Eva wrote:kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj zezat. Ja dosada nisam imala takvog iskustva, mada bih prije njega kastrirala nego nju.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Lijepo, i zato još više čudi njen izbor frajera. Em mutav, nikakv i još posran, tj. zauzet.
Guest- Guest
Bogami, ova deluje kao da zna znanje... :)Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Lijepo, i zato još više čudi njen izbor frajera. Em mutav, nikakv i još posran, tj. zauzet.
Zivot mi je buran, da tako kazem:) ali nikada nisam imao apsolutno nikakvu situaciju niti problemcic.kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Tko zna zasto.
dijagram-
2015-08-09
Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Tomo ima ono nešto
2014-04-15
dijagram wrote:Zivot mi je buran, da tako kazem:) ali nikada nisam imao apsolutno nikakvu situaciju niti problemcic.kaja_333 wrote:A zbilja je frikusa, Ana ne Eva. Čuj slikala je ona njega i poslala ženi a zena se blesava maknula . Pa prije bi crkla nego joj oslobodila mjesto. Imala sam sličnu situaciju pa sam uzvratila slikama sa ljetovanja za 15 dana :)dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Tko zna zasto.
Nisi član HDZ-a?
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Tomo ima ono nešto
UDBU.
Guest- Guest
UkruDBU!Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Tomo ima ono nešto
UDBU.
Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Tomo ima ono nešto
UDBU.
Misliš da se Ana loži na tajne agente ili je fan Bonda
2014-04-15
Stanojko wrote:UkruDBU!Eva wrote:n_razbojnik wrote:Eva wrote:Stanojko wrote:kako izgleda ta fatalna zena?
Tomo ima ono nešto
UDBU.
I to je na zalasku s obzirom na godinu proizvodnje, tak da se tu ne bu kruha najela.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 2 of 3