Dan kada je otišao Hase
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dan kada je otišao Hase
Bas. To bi bilo pravo samoubojstvo.dijagram wrote:Da kolino, vise u plucno krilo, ako ne i u glavu.Ero wrote:Bio bi to pucanj u vlastito kolino. Znaju to u HDZ-u. Zato mislim da je to više spin podzemlja.
No, svašta je moguće u današnje vrime, kad je obraz postao đon.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nejasno je što o svemu skupa misli Crolinda, odnosno Buzin (vjerojatno mislite na US Ambassy?) .
Misle ostaviti Oreškovića jer je njihov igrač a rješiti se " nepodobnih elemenata", Zlatka i Karamarka.Ero wrote:Nejasno je što o svemu skupa misli Crolinda, odnosno Buzin (vjerojatno mislite na US Ambassy?) .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nedelja kad je otiso Hase....
darth_vader-
2014-04-17
Koda Asima Ferhatovića navodno najbolji ćevapi u Sarajevu.
darth_vader-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Misle ostaviti Oreškovića jer je njihov igrač a rješiti se " nepodobnih elemenata", Zlatka i Karamarka.Ero wrote:Nejasno je što o svemu skupa misli Crolinda, odnosno Buzin (vjerojatno mislite na US Ambassy?) .
a zašto onda ne bismo jednostavno glasali za Pupovca?
dijagram wrote:Do novih izbora sve ce se to zaboraviti.
Nasi biraci pamte tek zadnjih mjesec dva i to je sve.
No budu li izbori sada ovo ce ih sjebati totalno.
darth_vader-
2014-04-17
Ne možeš promašiti da odeš bilo kod njega bilo kod Želje. Ta dva mjesta svakako.jasambrend wrote:Koda Asima Ferhatovića navodno najbolji ćevapi u Sarajevu.
Guest- Guest
Fénix wrote:Ne možeš promašiti da odeš bilo kod njega bilo kod Želje. Ta dva mjesta svakako.jasambrend wrote:Koda Asima Ferhatovića navodno najbolji ćevapi u Sarajevu.
Moram i tamo jednom otići...naslusao se bajki i priča o tim cevapima pa ako je barem 10% istinito, isplati se...
darth_vader-
2014-04-17
Super je. Priča stoji mada ja ne volim ta pretjerivanja ali opet to je Sarajeva, tj. Bašče.jasambrend wrote:Fénix wrote:Ne možeš promašiti da odeš bilo kod njega bilo kod Želje. Ta dva mjesta svakako.jasambrend wrote:Koda Asima Ferhatovića navodno najbolji ćevapi u Sarajevu.
Moram i tamo jednom otići...naslusao se bajki i priča o tim cevapima pa ako je barem 10% istinito, isplati se...
U Travniku kod Bajre kao da se hrana i piće dijele za džabe. Janjetina i ćevapi odlični, a cijena kikiriki i za napaćenog radnika iz Slavonije. Gužva non stop, meso kupiš za sitniš.
Svakako posjetiti Travnik(Bajro), Sarajevo(spomenuta dva mjesta) i Jablanicu(Kod Gojka).
Guest- Guest
Da su danas izbori bio bih u ozbiljnoj kušnji da li glasovati za Zokija..znao sam da ovi nemaju kičme, ali bas toliko biti nevjerodostojan...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Da su danas izbori bio bih u ozbiljnoj kušnji da li glasovati za Zokija..znao sam da ovi nemaju kičme, ali bas toliko biti nevjerodostojan...
Vjerojatno opet ne bih glasao ali bih bio protiv HDZ-a napose ovog karamarkovog.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bolje za dušmana Puppyja glasovati nego za ove bezobrazne propalice.jasambrend wrote:Da su danas izbori bio bih u ozbiljnoj kušnji da li glasovati za Zokija..znao sam da ovi nemaju kičme, ali bas toliko biti nevjerodostojan...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Da su danas izbori bio bih u ozbiljnoj kušnji da li glasovati za Zokija..znao sam da ovi nemaju kičme, ali bas toliko biti nevjerodostojan...
danima već hadezeovcima objašnjavam na fejsu da im nisam ja problem nego oni sami sebi, i da uz takvo beskičmenjaštvo neće dobiti izbore idućih 20 godina ako ikad, ali njihova je mantra "pa nećeš valjda da se zoki vrati"
pa jebe mi se ako ću imat pupovca i čačića i prgometa u vladi, i bandita, onda može i zoka kreten isto
Ja predlažem da branitelji podignu šator... Npr. u Savskoj, postave plinske boce na ulicu, te izvjese transparent: Ne damo Hasu! Svi smo mi Hase! I slično... Pa organiziraju prosvjedni mimohod na Markov trg gdje će se sukobiti s policijom. Svakako u znak podrške Hasanpaveliću neka odjenu crne majice s velikim bijelim križem.
A tebe HDZ-ovci smatraju problemom???marcellus wrote:jasambrend wrote:Da su danas izbori bio bih u ozbiljnoj kušnji da li glasovati za Zokija..znao sam da ovi nemaju kičme, ali bas toliko biti nevjerodostojan...
danima već hadezeovcima objašnjavam na fejsu da im nisam ja problem nego oni sami sebi, i da uz takvo beskičmenjaštvo neće dobiti izbore idućih 20 godina ako ikad, ali njihova je mantra "pa nećeš valjda da se zoki vrati"
pa jebe mi se ako ću imat pupovca i čačića i prgometa u vladi, i bandita, onda može i zoka kreten isto
Uuuu, jaka si ti muda.
Idemo novi nizbori hdz se kompromitirao i morat će na izvanredne unutarstranačke izbore...idioti izabrali karamarka a on sve sjebao :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Idemo novi nizbori hdz se kompromitirao i morat će na izvanredne unutarstranačke izbore...idioti izabrali karamarka a on sve sjebao :D
prije će bit da je HDZ sjebao karamarka, no dobro, lustraciju idući ne smije spominjati
Similar topics
» Dan kada je otisao Deki..........Saopstenje
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 5 of 8