Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
Page 1 of 1
Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
https://narod.hr/hrvatska/video-zigmanov-kada-bih-dosao-na-proslavu-oluje-ne-bih-se-smio-vratiti-u-srbiju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
,i to je to...sad vidite kako shvacaju pojam petokolonastva srbi oduvijek a kako mi..ode glava petokolonasu iz srbije ili ako si srbin dok si reko keks ili te izoliraju tako da ni majku vise ne vidis..a kod nas mogu srati srati srati i nikom nista...jer smo ne ujke nego dudeki..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
Pa Pupovac je Plenkovicev partner.
Grmoja je danas dobro spustija Kolindi da nije tribala ona pisat Pupovcu nego Plenkovicu.
Grmoja je danas dobro spustija Kolindi da nije tribala ona pisat Pupovcu nego Plenkovicu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Taj Plenkovic je manđurijski kandidat al doslovno. Danas je gradonačelnik Trsta koji pripada istoj političkoj struji u EU parlamentu kao i HDZ stavio kip okupatora Rijeke u centar grada na dan okupacije Rijeke. Poruka ne može biti očitija i Plenkovic mu poslao mlaku diplomatsku notu i to je sve.
Ma Plenkovic nije uopće Hrvat nego neki eu komunista koji se učlanio u HDZ da može iznutra rovarit.
Ma Plenkovic nije uopće Hrvat nego neki eu komunista koji se učlanio u HDZ da može iznutra rovarit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Drinu ćemo pregaziti i Srbiju zapaliti" HRVATI KLICANJEM USTAŠAMA POČELI PROSLAVU "OLUJE"
» Kenwood Kenon: Milošević ide u Knin na proslavu Oluje, a Medved u Grubore
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
» Zakomplicirala se situacija za Hidajeta!Tomislav Zigmanov i Hrvati u Srbiji ustrajno protiv njega i nezadovoljni.Grlic Radman zakazao sastanak da spasi sto se moze spasit.
» Dan kada je otišao Hase
» Kenwood Kenon: Milošević ide u Knin na proslavu Oluje, a Medved u Grubore
» Grlic Radman o Zokiju:'Ja sam hrabro otisao u Rusiju a on ni sa 12 specijalaca nije smio u Bosnu'
» Zakomplicirala se situacija za Hidajeta!Tomislav Zigmanov i Hrvati u Srbiji ustrajno protiv njega i nezadovoljni.Grlic Radman zakazao sastanak da spasi sto se moze spasit.
» Dan kada je otišao Hase
Page 1 of 1