Dan kada je otišao Hase
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dan kada je otišao Hase
Svaka stvar je za nešto dobra.epikur37 wrote:dijagram wrote:Da kolino, vise u plucno krilo, ako ne i u glavu.Ero wrote:Bio bi to pucanj u vlastito kolino. Znaju to u HDZ-u. Zato mislim da je to više spin podzemlja.
No, svašta je moguće u današnje vrime, kad je obraz postao đon.
Ma bez hasanceta ste propali, ako ga smijene mialim da ce biti ritualnih samoubojstava medju pojedinim forumasima :D
Možda s Hasanbegovićem dobijete pravu desnicu, koju do sada i niste imali.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Znam to sam poetski rekao, Buzin im je baza za sva sranja na području ex Yu ali ne Grčke tamo tek imaju bazu barem 3 puta veću od ovog đubreta, ali bitan je stav, karakter, vaisprenost, doslijednost svega toga što nema u ovim krajevimaveber wrote:tebi za info, buzin je najveća ambasada na jugoistoku eu i pokriva do grčke i grčku u nekim stvarima.asilovski wrote:to tek, prije su Hrvati išlu u prestolnice tipa Pešta, Beč, Beograd sada im o sudbini odlučuje niži službenik nebitne ambasade na Balkanu, e što ti je napredak i demokracijamarcellus wrote:asilovski wrote:Hrvati ono kako vitar pušededa getting old wrote:Jedino još Bujanec i Marcel javno podržavaju Karamarka i Hasanbegovića
i kako u Buzinu odluče
što će reći da ameri imaju debeli interes na jugu eu.
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:Marić je vrlo stručna osoba, osobno ga znam.marcellus wrote:
Kažu imat ćemo domoljubnu vladu Čačić - Bandić - Prgomet - Pupovac bez Haseta a vodit će je neki vanstranački birokrat za kog nikad nismo čuli
pršti sve od domoljublja
no nije političar i izgorit će ako ga postave za premijera.
pa to se desilo i Oreškoviću, čovjek nije lider.
Starhemberg wrote:Briga me zs Hasu, jedan ko nijedan, nego što će ova nakupina gnoja još dtvarno napraviti vladu i zasjesti... Jad i žalost.
nije stvar ni u karamarku ni u hasi nego u tome da je HDZ nakupina backstabbera i izdajica
Ono nema kom neće zabit nož u leđa da bi opstali na vlasti, i nema principa koji neće izdati
Alternativa je Milanović, koji je kompletni kreten, ali to u ovoj situaciji djeluje posve nebitno
čovjek je vrlo korektan u zadanoj situaciji, da je za premijera, nije.marcellus wrote:veber wrote:Marić je vrlo stručna osoba, osobno ga znam.marcellus wrote:
Kažu imat ćemo domoljubnu vladu Čačić - Bandić - Prgomet - Pupovac bez Haseta a vodit će je neki vanstranački birokrat za kog nikad nismo čuli
pršti sve od domoljublja
on je jednostavno uspješni menadžer.
a, to nije za premijera.
2014-12-30
otkud Kale, mnijes da ce biti,kako ono Ćiro kaže,...igrać odluke:)kic wrote:moram ja stavit:
dijagram-
2015-08-09
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=12&nav_category=11&nav_id=1142567asilovski wrote:Znam to sam poetski rekao, Buzin im je baza za sva sranja na području ex Yu ali ne Grčke tamo tek imaju bazu barem 3 puta veću od ovog đubreta, ali bitan je stav, karakter, vaisprenost, doslijednost svega toga što nema u ovim krajevimaveber wrote:tebi za info, buzin je najveća ambasada na jugoistoku eu i pokriva do grčke i grčku u nekim stvarima.asilovski wrote:to tek, prije su Hrvati išlu u prestolnice tipa Pešta, Beč, Beograd sada im o sudbini odlučuje niži službenik nebitne ambasade na Balkanu, e što ti je napredak i demokracijamarcellus wrote:asilovski wrote:
Hrvati ono kako vitar puše
i kako u Buzinu odluče
što će reći da ameri imaju debeli interes na jugu eu.
Škola za pačiće male...
hasan odlazi kako god zavrsila ova lakrdija
sad je to samo pitanje tehnikalija
nedostajati nece
nedostajati nece
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Milanović vas je posvađao međusobno, sa sveznicima i sa susjedima.marcellus wrote:Alternativa je Milanović, koji je kompletni kreten, ali to u ovoj situaciji djeluje posve nebitno
veber wrote:čovjek je vrlo korektan u zadanoj situaciji, da je za premijera, nije.marcellus wrote:veber wrote:Marić je vrlo stručna osoba, osobno ga znam.marcellus wrote:
pršti sve od domoljublja
a, to nije za premijera.
napisao sam jučer, on je najbolji čovjek na tom mjestu kad se gleda managerske sposobnosti, poštenje, što god. Samo nema jednu stvar: nije lider. Nema viziju. Nema karizmu.
naravno, on je imbecil i psihički bolesnik, ali je rekao Petrovu ako ja neću bit premijer, idem u oporbu. HDZ je to trebao napraviti i izazvati nove izbore, ali nije.Ero wrote:Milanović vas je posvađao međusobno, sa sveznicima i sa susjedima.marcellus wrote:Alternativa je Milanović, koji je kompletni kreten, ali to u ovoj situaciji djeluje posve nebitno
Naravno, to je spin Zokijevog podzemlja, ako sam dobro upratio.debotoijusto wrote:hasan odlazi kako god zavrsila ova lakrdija
nedostajati nece
No, čak i ako bi to bila istina, Hase bi se tek tada vratio na scenu u punom sjaju.
Čist je kao suza, a to će mu na sljedećim izborima omogućiti zahvat birača
iz kompletnog bazena i ne samo samo onih koji zadnjih 15 godina izlaze na izbore(uhljebe).
Last edited by Ero on 12/6/2016, 12:22; edited 2 times in total
a, što sam ja napisao?marcellus wrote:napisao sam jučer, on je najbolji čovjek na tom mjestu kad se gleda managerske sposobnosti, poštenje, što god. Samo nema jednu stvar: nije lider. Nema viziju. Nema karizmu.
čovjek je ok, barem kroz posao sam stekao takav dojam.
korektan.
za premijera nije.
kao da mene stave za prmijera. prvo bi podijelio hrpu otkaza, a to nitko ne želi.
2014-12-30
što će reći, da zoki ipak nije takav kreten kako ga percepiramo.marcellus wrote:naravno, on je imbecil i psihički bolesnik, ali je rekao Petrovu ako ja neću bit premijer, idem u oporbu. HDZ je to trebao napraviti i izazvati nove izbore, ali nije.
2014-12-30
Ne bi bio samostalan u donošenju ključnih odluka, a to je za jednog stručnjaka neprihvatljivo.marcellus wrote:veber wrote:čovjek je vrlo korektan u zadanoj situaciji, da je za premijera, nije.marcellus wrote:veber wrote:Marić je vrlo stručna osoba, osobno ga znam.marcellus wrote:
pršti sve od domoljublja
a, to nije za premijera.
napisao sam jučer, on je najbolji čovjek na tom mjestu kad se gleda managerske sposobnosti, poštenje, što god. Samo nema jednu stvar: nije lider. Nema viziju. Nema karizmu.
Politika je puki pragmatizam, a stručne odluke s pragmatizmom (najčešće) nemaju blage veze...
probudi se , kakav spinEro wrote:Naravno, to je spin Zokijevog podzemlja, ako sam dobro upratio.debotoijusto wrote:hasan odlazi kako god zavrsila ova lakrdija
nedostajati nece
No, čak i ako bito bila istina, Hase bi se tek tada vratio na scenu u punom sjaju.
Čist je kao suza, a to će mu na sljedećim izborima omogućiti zhavt birača
iz kompletnog bazena i ne samo samo onih koji zadnjih 15 godina izlaze na izbore(uhljebe).
nevoljnik je postao teret svima
ne postoji "scena" za njega osim ako misli taborit u 0.7% mazohisticki na izborima buducim...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
veber wrote:što će reći, da zoki ipak nije takav kreten kako ga percepiramo.marcellus wrote:naravno, on je imbecil i psihički bolesnik, ali je rekao Petrovu ako ja neću bit premijer, idem u oporbu. HDZ je to trebao napraviti i izazvati nove izbore, ali nije.
Ma je, kreten je, samo je dovoljno lukav i spretan u nekim stvarima, prvenstveno što se tiče osobnog opstanka na čelu partije zauvijek. On se unaprijed pomirio s gubitkom izbora i išao je na to da zadrži čelno mjesto u stranci. Pa se jednog dana vrati. Taj dan bi mogao biti prije nego se nadao.
Ma kakav Zoki,kakvi bakrači???Ero wrote:Naravno, to je spin Zokijevog podzemlja, ako sam dobro upratio.debotoijusto wrote:hasan odlazi kako god zavrsila ova lakrdija
nedostajati nece
No, čak i ako bi to bila istina, Hase bi se tek tada vratio na scenu u punom sjaju.
Čist je kao suza, a to će mu na sljedećim izborima omogućiti zahvat birača
Zar si toliko benast da ne vidiš da iza svega stoji beskičmenjaštvo,kukavičluk i pohlepa HDZ-a?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dan kada je otisao Deki..........Saopstenje
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 3 of 8