Dan kada je otišao Hase
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dan kada je otišao Hase
jel konačno izvadio?deda getting old wrote:Haso jebe antifašiste, ne vadi
udba- Posts : 4945
2015-11-10
U Bosni multikulti i dobro vunktionira, šta bi ti ? Entitet pa da se sve razjebe?epikur37 wrote:abraham wrote:Dobar je vama i region.
jeste i sad se možeš prestati broinuti..i vama je dobar vaš multikulti :D
udba- Posts : 4945
2015-11-10
hahaha ja baš mrzim nogomet, eo komšije se deru od jutra, neki mali turirira kavasakija žena oće zvati policiju, harmonika svira, pije se hehehe moje naseljepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
Pravi hrvati gledaju tekmu
jučer sam tek od žene saznao da je počelo europsko nogometno prvenstvo, inače BMK za nogomet
ja tek maloprije saznao da igramo vs turske
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahaha ja baš mrzim nogomet, eo komšije se deru od jutra, neki mali turirira kavasakija žena oće zvati policiju, harmonika svira, pije se hehehe moje naseljepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
jučer sam tek od žene saznao da je počelo europsko nogometno prvenstvo, inače BMK za nogomet
živopisno nema što.....:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za sljedeću tekmu će poslje tekme na videozidu u mom selu na Trgu da pjeva Bora Čorba.
haso je šupendara i bolje da ga se makne šta prije..........
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kod mene od jutra svi u kockicama.. jedino ženu nisam uspio natjerati da se skocka, ali zato je dobro odradila utakmicu...asilovski wrote:hahaha ja baš mrzim nogomet, eo komšije se deru od jutra, neki mali turirira kavasakija žena oće zvati policiju, harmonika svira, pije se hehehe moje naseljepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Hase je passé. Ende. Samo da još vidimo kako će odraditi tehnikalije. Arbeit macht frei.
Guest- Guest
asilovski wrote:hahaha ja baš mrzim nogomet, eo komšije se deru od jutra, neki mali turirira kavasakija žena oće zvati policiju, harmonika svira, pije se hehehe moje naseljepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
meni je popodne prošlo u raspravi s bratom da li je kružnica jednodimenzionalna ili dvodimenzionalna, neke su stvari važnije od nogometa
Guest- Guest
jednodimenzionalno ili dvodimenzioalno su imaginarne a ne realne kategorije,deda getting old wrote:asilovski wrote:hahaha ja baš mrzim nogomet, eo komšije se deru od jutra, neki mali turirira kavasakija žena oće zvati policiju, harmonika svira, pije se hehehe moje naseljepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Sora wrote:
meni je popodne prošlo u raspravi s bratom da li je kružnica jednodimenzionalna ili dvodimenzionalna, neke su stvari važnije od nogometa
pa zavisi od toga kako ste vi kružnicu zamislili, kao pravac ili kao omeđeni prostor. U realnom svijetu ni jedno ili dvodimenzionalna kružnica ne postoji, kao ni bilo koji drugi objekt koji nema 3 dimenzije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dan kada je otisao Deki..........Saopstenje
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Mateo Renzi, "Dan Zalosti, dan kada je otisao Srbin".
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 8 of 8