Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
govorim o globalnom ljevičarstvu, i tu je sve jasno, nema loko-relativizmaepikur37 wrote:prckov wrote:epi, ti kao konzervativac
na čijoj listi za odstrel ćeš bit
ljevičara ili desničara
vjerojatni i jednih i drugih,
hrvatskoj desnici ne pašem jer nisam pravaš i turkofilni antisrbin
ljevici ne pašem jer nisam liberalni multikulti gay kozmopolit
To je sudbina slobodnih kritičara...
ti ne razumiješ da ja pdržavam samo ono što je hase reko a ne šta on eventualno prvatno misli.
daleko od toga da sam ekstremna desnica i daleko od toga da podržavam cvijećolgiju, naprotiv
imam isti stav kao i ti, ali u datom kontekstu neke stvari su neophodne
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
u eu nema pravašenja, to je loko brendepikur37 wrote:Doduše, trendovi u europi nisu naklonjeni ni pravaškim turkofilnim desničarima a ni liberalnim peder multikulturalistima....pa bumo videli ;)
nebitan i u hr a kamoli van granica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MESIĆ TUŽIO HRVATSKU EUROPSKOM SUDU ZA LJUDSKA PRAVA – Zbog teksta M. Holjevca o njemu!
» Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu
» Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu
» Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
Page 3 of 3