Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
Page 1 of 1
Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
https://www.dnevno.hr/domovina/sumadinac-zika-branio-je-hrvatsku-dolazim-iz-cetnickog-kraja-ali-borim-se-za-hrvatsku-demokratiju-2011162/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
svaka cast i respekt..
2015-09-08
Re: Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
tako je mogao i crvenkasti ali nije htio...usro se tate..i brace
2015-09-08
...a i mi smo u postrojbi isto imali srbijanca..bas pravog..fetivog iz obrenovca...interesantno nije bio oficir jna niti milicajac radio je firmi..dosao u hrvatsku krajem sedamdesetih kad je zavrsio faks..ozenio se hrvaticom..najbolji bi mi je bio kad se prilikom granatiranja krstii i govorio 'oprosti mi boze kakvi ludaci' misleci na sunarodnjake prijeko..danas zivi u moslavini ima svoj opg..
2015-09-08
Dobar Srbin je samo ako je Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
bilo ih je
dobri žive i danas
dobri žive i danas
2014-04-16
poznavao sam ga, bio je lik ok, u crnim mambama, nije baš bio pod nekim posebnim nadzorom... u mambama je bio i jedan legionar srbijanac, a u brigadi po bojnama je bilo i srba i muslimana i svi smo si bili ok...
2015-08-08
da ne ratujem vs hrvatske, u slobinom ratu, to mi je ok,
to je bilo masovno
ali da postanem hr.vojnik
u tom ratu, to je meni nemoguca misija
to je bilo masovno
ali da postanem hr.vojnik
u tom ratu, to je meni nemoguca misija
2020-04-21
sad je drugo vrme i drugo sve
u slucaju napada hr.na r.srpsku ili neki progon
bilo bi vrlo zeznuto
vrlo..vrlo.nista nije isto
u slucaju napada hr.na r.srpsku ili neki progon
bilo bi vrlo zeznuto
vrlo..vrlo.nista nije isto
2020-04-21
Srbi su bili najbrojnija manjina koja je sudjelovala u obrani Hrvatske.
Srba je bilo u redovima hrvatskih OS više nego li svih drugih manjina zajedno,a također ih je na hrvatskoj strani poginulo više nego li svih drugih zajedno.
To je opće poznata činjenica. Naročito je puno Srba bilo iz onih krajeva koji nisu bili direktno pogođeni ratom (Rijeka,Kvarner,Istra, Zagreb,Žumberak,Podravina,Varaždin,G.kotar...)
Srba je bilo u redovima hrvatskih OS više nego li svih drugih manjina zajedno,a također ih je na hrvatskoj strani poginulo više nego li svih drugih zajedno.
To je opće poznata činjenica. Naročito je puno Srba bilo iz onih krajeva koji nisu bili direktno pogođeni ratom (Rijeka,Kvarner,Istra, Zagreb,Žumberak,Podravina,Varaždin,G.kotar...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sve koje si nabrojao uglavnom su ljudi koji nisu imali niti imaju neke izravne veze sa srbijom ili srbima. uglavnom poženjeni hrvaticama, dugi niz godina živjeli uz i sa hrvatima, često je kum srbin otišao za kumom hrvatom... i sl...jastreb wrote:Srbi su bili najbrojnija manjina koja je sudjelovala u obrani Hrvatske.
tih 12-15 000 srba koji su se što dragovoljno, mada je veći broj bio mobiliziran ili su bili aktivni pripadnici mup-a, kao ti npr. u svakom slučaju su ljudi kojima treba odati priznanje... ti bi trebao malo manje kakati i to onda vrijedi i za tebe... čak bi ti se moglo progledati kroz prste što si kokošario u oluji...
2015-08-08
jos jedna stvar..srbi jesu bili najbrojniji u hrvatskim postrojbama..jer ih je bilo najvise..ali u omjeru koliko ih je bilo po popisu iz 1991 i koliko ih je sudjelovalo u domovinskom ratu najbrojniji po postoku su bili albanci..od oko 12 000 albanaca po popisu iz 1991 njih 2500 je sudjelovalo u domovinskom ratu a najbrojniji su bili i kao dragovoljci..tako da jastreb je isao na shemu oko 30 000 srba je bilo u domovinskom ratu od njih oko 700 000 koliko ih je bilo po popisu iz 1991...dakle manje od 5%...od ukupnog broja..b.t.w jos jedna informacija tetrijebu..najvise poginulih u domovinskom ratu od nacion.manjina imali su ne bosnjaci vec muslimani jer svi se nisu izjasnjavali bosnjacimamichaellcmacha wrote:sve koje si nabrojao uglavnom su ljudi koji nisu imali niti imaju neke izravne veze sa srbijom ili srbima. uglavnom poženjeni hrvaticama, dugi niz godina živjeli uz i sa hrvatima, često je kum srbin otišao za kumom hrvatom... i sl...jastreb wrote:Srbi su bili najbrojnija manjina koja je sudjelovala u obrani Hrvatske.
tih 12-15 000 srba koji su se što dragovoljno, mada je veći broj bio mobiliziran ili su bili aktivni pripadnici mup-a, kao ti npr. u svakom slučaju su ljudi kojima treba odati priznanje... ti bi trebao malo manje kakati i to onda vrijedi i za tebe... čak bi ti se moglo progledati kroz prste što si kokošario u oluji...
2015-09-08
Kod mene samo 2. Svi ostali zbrisali su na Kosovo,Makedoniju ili treće zemlje. Tek tamo 94.kad je krenuo turizam počeli su se pomalo vraćati,a poslije rata naselilo ih se mrav i pljeva.vuksadinare wrote:michaellcmacha wrote:jastreb wrote: ali u omjeru koliko ih je bilo po popisu iz 1991 i koliko ih je sudjelovalo u domovinskom ratu najbrojniji po postoku su bili albanci..od oko 12 000 albanaca po popisu iz 1991 njih 2500 je sudjelovalo u domovinskom ratu a najbrojniji su bili i kao dragovoljci..
E,da i Roma je bilo i o njihovom sudjelovanju u DR,nedavno je snimljen i dokumentarac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Mamić: Želim se vratiti u Hrvatsku. Dolazim na sud uz jedan uvjet
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Gluposti 'hr' ljevičara nema kraja!Boris Jokić:Tko će bolje Hrvatsku obraniti-raštimani F16 ili učiteljica Marta
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» do kraja godine srbija sustize hrvatsku (BDP) !?
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Gluposti 'hr' ljevičara nema kraja!Boris Jokić:Tko će bolje Hrvatsku obraniti-raštimani F16 ili učiteljica Marta
Page 1 of 1