Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
Page 1 of 1
Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
http://www.autograf.hr/bezobrazluk-cistog-obraza/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
to je vrlo dobar znak...cim ej banika i strah u neoliberalnim i ljevicarskim medijima..kad im glavne medijske 'perjanice' najavljuju nanovo povlacenje u misje rupe...znaci da se blizi kraj ovoj vlasti...da su sigurni ne bi kukmacili i lili suze nad buducom vlastitom sudbinom..
2015-09-08
Re: Panika među neoliberalnom i ljevičarskom medijskom bulumentom:Buuu 'ugroženi' smo pobjedom HDZ-a
Tijekom jučerašnjega dana do ponoći u Republiku Hrvatsku je preko graničnih prijelaza Bapska i Tovarnik ušlo 7.798 migranata. U privremenom prihvatnom središtu u Opatovcu do ponoći se nalazilo oko 4 426 osoba. I dalje se očekuje priljev migranata s područja Republike Srbije, a od početka migracijske krize na područje RH ušlo je 136 723 migranata, izvijestio je MUP.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izbjeglice-i-dalje-pristizu-u-velikim-brojevima-tijekom-jucerasnjeg-dana-uslo-gotovo-8000-ljudi/847090.aspx
Owo su prawi rušitelji liberalizma u Ewropi. SAMO TRPAJ.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izbjeglice-i-dalje-pristizu-u-velikim-brojevima-tijekom-jucerasnjeg-dana-uslo-gotovo-8000-ljudi/847090.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
.....sjetimo se onih dana kad su drmali i optuzivali sve redom koje protiv njihove 'misli' ili oonih koji su na valsti..drvljem i kamenjem..po protivnicima..a vidi sad....ukipila se od straha guzica....ako hdz dođe na vlast..pa ono 'kud koji mili moji'....
2015-09-08
Tučin Marko stiže a s njim i islamizacija HR. Vuče, bit ćeš uskoro kurtlar.
Guest- Guest
Kurtlar s Dinare
Guest- Guest
...prvi znak raspada neoliberalno-ljevicarske bulumente dao je dezulovic..on je u biti najpametniji bio..zdimio ej prije koju godinu u beograd...u azil..pa sad slobodno serucka u njihovim medijima kao i u bh-a medijima...a jos nesto pisucka za pupovceve novosti...dok se ne ukinu...ocekujem da ga pajtosi vrbuju d ai njima sredi azil u beogradu ili bar u najmanju ruku u sarajevu,banja luci
2015-09-08
a gdo bu zavrsil drago carlos chiko emanuel jonh jovo mahmud pilsel....?...on ej nesto srao kao da bu osel u sumu u gerilu...naravno ne s puskom neg s penkalom..
2015-09-08
Taj Karamrko nit smrdi nit miriše .....hebeš owu držawu kad ni normalnu stranku nema.
2014-04-11
Svi će na tečaj turskog i arapskog. Kurtlar, meraketme, bujrum, afet olsun!
Guest- Guest
me'n se cini prije ruskog ka'k stvari na terenu stoje...Eva wrote:Svi će na tečaj turskog i arapskog. Kurtlar, meraketme, bujrum, afet olsun!
2015-09-08
Jedwa čekam da budu izbori pa da glasujem za Glawaša.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Točno, jučer ušlo 7500, samo trpajjjj!
Moramo srušiti babu Merkelicu, liberalni centar i američku šapu, trpaj!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja dumaju što njet. Mnje naravica ruskij jazik, no v Horvatiji budjet arabskij i turjeckij jazik oficijaljnijvuksadinare wrote:me'n se cini prije ruskog ka'k stvari na terenu stoje...Eva wrote:Svi će na tečaj turskog i arapskog. Kurtlar, meraketme, bujrum, afet olsun!
Guest- Guest
Na owim izborima triba samo dawat glasowe onima za koje znaš da neće surađiwat ni sa HDZ ni sa SDP pa im tako razwodnit glasačko tijelo.
Ja ću za Glawaša.
Ja ću za Glawaša.
2014-04-11
Jel to onaj stručnjak za akumulatore?
Guest- Guest
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
» Po anketama Orban je pred izbornom pobjedom
» Hrvatska izložena hibridnom medijskom ratu
» Suljo buuu:To sto sam ja uvijek krivac u hrvatskim medijima neka tako bude bas me briga
» Protuhrvatske spletke: Osvrt na napade u europskom ljevičarskom tisku na Hrvatsku(Christophe DOLBEAU)
» Po anketama Orban je pred izbornom pobjedom
Page 1 of 1