ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu Empty Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu

Post by Kermit 12/6/2018, 14:15

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-u-2018-godini-rat-je-kriv-za-danasnje-stanje-hdz-u-je-trebalo-petnaest-godina-da-nas-vrati-u-1990-1179205/
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu Empty Re: Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu

Post by vuksadinare 12/6/2018, 14:17

'a kaj ja tu morem morti ja sam štrumfe prodajem nit rad vodil nit omirisal' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu Empty Re: Plenki: rat je kriv što smo na europskom dnu

Post by kaya 12/6/2018, 14:21

A rat je kriv... ovaj od prije 30 ili onaj prije,  WW2..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 12/6/2018, 14:22

Kad cjeloživotna poltrončina ne zna što uopće radi i što bi trebao raditi, ali barem zna uništavati i kontrirati državi i narodu koji ga za sve te gluposti i izdaje nije izabrao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 12/6/2018, 14:23

Nije Bara kriva kaj je grah slani,kriva je sol.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit 12/6/2018, 14:24

Fénix wrote:Kad cjeloživotna poltrončina ne zna što uopće radi i što bi trebao raditi, ali barem zna uništavati i kontrirati državi i narodu koji ga za sve te gluposti i izdaje nije izabrao.
Čuj on najbolje zna što je rat kada je za vrijeme istoga pobjegao u London da gleda tko će ga dobiti
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2018, 14:25

joj daj ljudi smjesni ste...ko da je plenkija brisel poslao d apodigne gospodarstvo..poslan ej da se hrvatska ne orbanizira,rusizira ili poljakizira...kakvo gospodarstvo..da su mislili poslat nekog za gospodarstvo ne bi poslali ovu trupinu od plenkija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 12/6/2018, 14:29

dobro plenki veli, i hrvatskoj jos rat nije gotov, 
aj bar jedna pametna izjava od njega pa makar je vjerovatno drugacije malo mislio u izjavi

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vili40 12/6/2018, 14:33

jednostavno vam je to,prolupali se ciceron super zabavlja i uživa jer pljesak nije poželjan nego obavezan.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2018, 14:37

vili40 wrote:jednostavno vam je to,prolupali se ciceron super zabavlja i uživa jer pljesak nije poželjan nego obavezan.
mislis da se zabavlja?..mozda do prije pola godine..nego osobno sam cuo od ljudi koji mu poznaju obitelj..zena mu je na rubu zivaca i zeli da se plenki ostavi premijerskog posla i onog u hdz-u..dvoje male djece su tu,pritisak...nezadovolsjtvo okoline..i zena mu trazi da se vrate u brisel poradi djece a i njih osobno i mirnijeg nacina zivota..isto je ili slicno zborio i onaj bauk nedavno...no plenkija jebe ego..ako se povuce dokaz je da niej uspio a i en bi dobro izgledalo u ocima brisela..drugo ako bi dao ostavku sad razapeli bi ga oni u hdz-u narocito oni koji mu se uguzuju..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal 12/6/2018, 14:37

napoleon je kriv sto sam ja umorna

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 12/6/2018, 14:39

treba rusiti cijeli uvezani sustav, sve ljude, svi su dio iste ekipe koji se zastitio, druge prepustio u propast

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2018, 14:45

uglavnom plenki ne poznaje ljude i zivot u hrvatskoj niti se prevec trudi...prakticno vise od polovine zivota je proveo vani...i po meni najveca glupost je uopce birati na vrh drzave one koji su vecinu zivota proveli vani(cast izuzecima ali oni su samo izuzeci)...ne mogu se uklopiti u ovaj okolis...na pravi nacin...pa samim time ni nemaju doticaj sa realnim zivotom u hrvatskoj oni sve to promatraju iz nekog zivota kojeg su vecinom sagradili u drugim drustvima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 12/6/2018, 14:46

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:jednostavno vam je to,prolupali se ciceron super zabavlja i uživa jer pljesak nije poželjan nego obavezan.
mislis da se zabavlja?..mozda do prije pola godine..nego osobno sam cuo od ljudi koji mu poznaju obitelj..zena mu je na rubu zivaca i zeli da se plenki ostavi premijerskog posla i onog u hdz-u..dvoje male djece su tu,pritisak...nezadovolsjtvo okoline..i zena mu trazi da se vrate u brisel poradi djece a i njih osobno i mirnijeg nacina zivota..isto je ili slicno zborio i onaj bauk nedavno...no plenkija jebe ego..ako se povuce dokaz je da niej uspio a i en bi dobro izgledalo u ocima brisela..drugo ako bi dao ostavku sad razapeli bi ga oni u hdz-u narocito oni koji mu se uguzuju..
kako god okreneš zasrao je stvar.Ne može biti vladar dobar ako je odrastao i izgrađivao se na dvoru,i to tuđem.
A žena mu je u pravu,nalupati bi ga trebala kad i sama vjerojatno vidi da tu gdje je samo radi štetu i njima i običnom puku.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2018, 14:55

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
kako god okreneš zasrao je stvar.Ne može biti vladar dobar ako je odrastao i izgrađivao se na dvoru,i to tuđem.
A žena mu je u pravu,nalupati bi ga trebala kad i sama vjerojatno vidi da tu gdje je samo radi štetu i njima i običnom puku.
a gledaj...kao svakog bodula tako i plenkija jebe najvise egotrip pa i dijelom pohlepa(ne nuzno materijalna)...brisel je vjerojatno trazio najpogodnijeg kandidata kojeg bi isturio na celo hdz-a i hrvatske a koji je obrađen u njihovoj štali...pogotovo nakon sto je karamarko svojim potezima gotovo hrvatsku priblizio visegradskoj skupini a koketirao je i sa rusima...brisel nije se htio kockati i ovaj put opet riskirati d anakon karamarka dođe novi 'karamarko' na celo hdz-a i drzave...pogotovo sto je srbija dobila vec status kandidata...naravno tu su se dijelom morali psoluziti i nepopularnim mjerama pa su ucijenili v.d celnistvo hdz-a na celu sa brkicem da ako opet izaberu nekog novog 'karamarka' da ce razmotriti d ahdz izbace iz demokrscanske opcije u eu parlamentu i prebace ga u onu najmanju 'desno populisticku'...no tu je i najamnja lova koja s edijeli euparlamentarnim opcijama...dakle po svim parametrima briselu ej najvise odgovarao da na celu hdz-a a ako pobjedi na izborima bude i na celu drzave upravo njihov đak plenki...ovo s aplenkijem je bilo sve na ad hoc...i gotovo nepripremljenog su ga poslali ali su mu naglasili dva najvazniaj cilja...1.zaustaviti priblizavanje visegradskoj skupini i okrenuti hrvatsku ponovo prema briselu te zaostriti ponovno sa rusima,orbanom i tom ekipom..i..pod broj 2.ne sputavati ili bar ne jako sputavati srbiju na putu u eu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 12/6/2018, 15:00

Uopce ne kuzim 
Ti fuko I ostali 
Mi smo u EU 

STA VI SAD BI SE JEBAVALI ALI DA NE UĐE ? 

Fakat nist ne kuzite 
Mi smo u EU . 
TO VAM JE DJECO NADNACIONALNA KONFEDERACIJA 
Skoro 
Vi bi glumili nevine u ludnici 
Ha ha ha

2014-04-29

Back to top Go down

Post by immortal 12/6/2018, 15:02

Sora wrote:
Mi smo u EU . 
TO VAM JE DJECO NADNACIONALNA KONFEDERACIJA 
prije svega smo Hrvatska :-D
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 12/6/2018, 16:20

Na primjedbu da su Kolindine kritike bile usmjerene njemu osobno, rekao je da on to ne doživljava tako.
"Nisam ja to tako vidio. Ako je netko cijepljen od populizma, onda sam ja. Ne znam na koga je mislila kada je govorila o nesistematičnosti, niti o kakvom podilaženju je govorila i kome. I o klijentelizmu pitajte nju. To je nekakva retorika nje i Stiera. Danas imate vladu koja je po kompetencijama vrlo snažna i tisuću posto sam siguran da vodimo zemlju u pravom smjeru", rekao je Kenwood Kenon i onda se pohvalio onime što on smatra velikim uspjehom.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by crvenkasti 12/6/2018, 16:26

Da nije bilo rata, bili bismo u Jugoslaviji i ne bismo bili siromašni.

Jugoslavija je bila jača i od Češke i Mađarske i Poljske.

Jebiga sad...
Ali, ajde, bar smo bili Hrvati.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudim 12/6/2018, 16:39

crvenkasti wrote:Da nije bilo rata, bili bismo u Jugoslaviji i ne bismo bili siromašni.

Jugoslavija je bila jača i od Češke i Mađarske i Poljske.

Jebiga sad...
Ali, ajde, bar smo bili Hrvati.

Dobar
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics