GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
ovisi...samo preporuka igra....kod mene...Noor wrote:vuksadinare wrote:...pa kakvi su to majstori koji su radili cijelo ljeto zbog jedne cijevi..gdje ej naso te fusere..pa kucu napravis za ljetoNoor wrote:vuksadinare wrote:nego sto ej rekao..'shvacam..voda ej voda..iz cijevi ili iz save'Noor wrote:
puno jastoga je ana karamarko požderala skupa s mutavim dok su izdavali hrvatsku....a još će ih i puno požderati za lovu koju su inkasirali
isto ko i debela...šta je korisnog napravila? ništa, osim rugla u vlastitom špiglu..a potrošila je već do sad ko zadnja dva predsjednika skupa...
a, to s cijevi se namjerno izokreće....uopće nije poplavu i puknuće cijevi sveo na zajednički nazivnik.
al bilo je onih kojima je to tako pasalo
razgovarao je s ljudima u Gunji o tome kako radovi na obnovi idu...iako je to prilično sporo...pa je rekao da je njemu prošle godine cijev pukla, a radili su (majstori) cijelo ljeto...
jel sad shvaćaš razliku između izrečenog i izvučenog iz konteksta?!
https://www.dailymotion.com/video/x20oc3i_zoran-milanovic-meni-je-pukla-cijev-prosle-godine_news
jebaji ga...tako je to s majstorima ponekad
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
ljubo1212 wrote:al cvrčite, čudo jedno :)
bacao vam vaso sirove, ili pržene sardelice, ljubo?
sitting_bull-
2015-09-28
http://hr.n1info.com/N1-Uzivo
Guest- Guest
Čudo neviđeno , svi imaju po 76 ruku. Potsjeća me na ono brojnaje glasova u CK SKJ (uoči raspada), kad kosovski "predstavnik" Morina začuđeno pita "Kako sad to?".
tipično tuljanski, ponavljaš timariteljeve fore :)sitting_bull wrote:ljubo1212 wrote:al cvrčite, čudo jedno :)
bacao vam vaso sirove, ili pržene sardelice, ljubo?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
zoki ubrao još 2 glasa...hrid neće preslagivat
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Glavašević, Bauk i Grbin sutra će biti u centru Zagreba, pozivaju građane da ih dođu vrijeđati
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
» Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Grmoja otkrio koliko su potpisa za referendum dosad skupili
» 'Istina o Istanbulskoj' tvrdi: Ipak imamo dovoljno potpisa za referendum!
Page 3 of 3