Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
Page 1 of 1
Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2376871&index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
..pisekica prekrstena u ljubu milosa
2015-09-08
Re: Grof:'Imam dokaze o snahi da je mogu strpati u zatvor.Ona je toliko zla da bi mogla biti upravnik Jasenovca.'
Hahahahuhuhuhehehehihihohohoho
Pisekica zvana Dinka Sakic ...ili Maksa Luburic...ili Ljuba Milos
Eto i hrvatske kurve i sponzoruse postadose ustase
Pisekica zvana Dinka Sakic ...ili Maksa Luburic...ili Ljuba Milos
Eto i hrvatske kurve i sponzoruse postadose ustase
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A i taj Miša je očito svog pokojnog sina odgojem prilično polomio i zakinuo.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Napoleon:'Dajte mi 100 hrvatskih sponzorusa i pokorit cu Beograd'
2015-09-08
vuksadinare wrote:Napoleon:'Dajte mi 100 hrvatskih sponzorusa i pokorit cu Beograd'
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Similar topics
» GRBIN 'Ne mogu reći koliko imamo potpisa. Sutra će ih biti toliko da će Most morati odlučiti!'
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Miša Grof: NIKOLINA JE UBILA MOG SINA, AKO PROGOVORIM IDE U ZATVOR!
» BIVŠI PILOT CIA: Na Mesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to (VIDEO)
» Poznati Američki poduzetnik: Kina je namjestila izbor Bidena, imam dokaze
» Misa Grof:'Nikolina Pisek je kao koljac iz Jasenovca!
» Miša Grof: NIKOLINA JE UBILA MOG SINA, AKO PROGOVORIM IDE U ZATVOR!
» BIVŠI PILOT CIA: Na Mesecu živi 250 miliona stanovnika, imam i dokaze za to (VIDEO)
» Poznati Američki poduzetnik: Kina je namjestila izbor Bidena, imam dokaze
Page 1 of 1